Anitka -> RE: majčice 08_2.del (26.2.2008 16:47:46)
|
Oj! Ja Kasso prav si prebrala, v četrtek bo že nazaj. Veš mene najbolj od vsega skrbijo te vožnje z avtomobilom in z avioni. Pa tudi ponoči nisem rada sama. Se skušam zaposliti, danes pa sem izkoristila tudi nekaj trenutkov na sončku[sm=smiley1.gif] Čmrlika in Barbaw in če ima še katera kaj časa pošljite mi številke mobitelov na ZS, če se mi izide in pridem jutri do MB, da vam lahko sporočim kdaj, kje. Čmrlika jaz bi tudi geslo. Svoje nove fotke bom pa naložila v album v četrtek oz. petek, ko se vrne moj dragi. Ima fotoaparat s sabo, slikce pa si je naložil na laptop, ki ga ima tudi s sabo. Naty velja, ko boš recept sprobala pa le poročaj. Estrella jaz bi bila takoj za srečanje, a žal bomo v soboto 15. 3. menjali sterho na hiši[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]se pa dobimo pri meni, da vas še malce izkoristim za kakšno pomoč pri kuhanju, čiščenju[sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif] OJoj, vidim, da vas ima kar precej soočenja z migrenami. Želim vam jih čim manj oz. čim manj boleče in neugodne. Verjamem, da je ob napadih hudo. Joj, tole z "napačno" izračunanimi PDP zna biti pa full tečno. Jaz upam, da je moj karseda točen. Sem si ga pa sama izračunala kakšen dan prej, pa na NS mi je povedala en dan prej, pa tudi mere na 3D so nakazovale nekaj dni prej. Sicer naj bo ko bo, le da bo vse v redu. A so pri vaših izračunih G upoštevali, da je letos prestopno leto? Taula vse najlepše in najboljše za rojstni dan[sm=bravo.gif] Jutri pa bomo stiskale pestke za: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP), Sončnica Sandra (GP) Jana glede na to, da je pa tokrat v Prekmurju najlepše vreme [sm=smiley1.gif] pa lahko začneš riniti v naše čudovite konce[sm=smiley1.gif] Imamo kar nekaj lokacij, ki so super. Pa mislim, da smo imeli zadnje dneve najtoplejše v Sloveniji. Se hvalim, kaj[sm=smiley36.gif] Nič uživajte drage moje in se beremo
|
|
|
|