Estrella* -> RE: Majčice '08 - 2.del (17.1.2008 11:18:31)
|
80Kaja: ti kar popapcaj antibiotike. Če jih je predpisal dr., on že ve kaj dela. Jaz bi morala dobiti tudi neke tablete proti alergiji, pa mi je zdravnica rekla, da načeloma ne bi smelo biti nič narobe, da pa če res niso nujno potrebne jih ne predpiše. Pri tebi je očitno ocenil, da je manj škode, če ga jemlješ , kot če ga ne. Drugače, pa hitro okrevaj in se kaj javi. TamaraJ: Jaz sem tudi že ogledovala naš seznam inugotovila vsaj za Peli, bobika, Sashy, zvezdica 05,, Buccka, Majabo, Winnie 017 .,muki., GoYa, Naja3, eole, da prebirajo našo temo ali pa sodelujejo v drugih debatah. Zakaj se ne oglasijo....beat´s me??? Katina: jaz preberem vse tvoje in druge poste. Pol si pa rečem, bom odgovorila...pa mi dostikrat uide mimo. Ko gledam za nazaj , vidim da pol stvari pozabim komentirat in potem nočem več 20 postov en za drugim štepat..... Ravno za srečanje sem ti včeraj hotela napisat, da sem tudi jaz napisala, da bi določile najprej mesto, pa nič nobnega odg. Sem mislila, da vse čakajo na konec morfo, potem pa bodo malo bolj pripravljene sodelovati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|