nadstandardna soba v porod.kranj (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

łiłi -> nadstandardna soba v porod.kranj (14.1.2008 12:33:44)

zanima me ce je kera rodila v kranju in je imela nadstandrno sobo?kako je z obiski,ali je lahko partner dle casa pri tebi kot pa so ponavadi obiski

knedli -> RE: nadstandardna soba v porod.kranj (14.1.2008 14:31:18)

Jaz sem bila dve leti nazaj. So ble sestre ful prijazne, pa še moj je bil lahko skoraj skoz pri nama. Bi se še enkrat odločila za nadstandardno sobo.

Dadi -> RE: nadstandardna soba v porod.kranj (14.1.2008 17:56:44)

No jaz sicer nisem bila v nadstandardni sobi samo moj je tudi bil lahko ob katerikoli uri pri meni (no razen zvečer in ponoči)

J.L. -> RE: nadstandardna soba v porod.kranj (14.1.2008 18:15:35)

Za bivanje v nadstandardni sobi potrebuješ nadstandardno zavarovanje ali je možno brez, pa samo doplačaš? 

Aurea -> RE: nadstandardna soba v porod.kranj (14.1.2008 19:11:51)

Možno je z doplačilom - poglej si cenik na spletni strani (Ginekološka Kranj).

J.L. -> RE: nadstandardna soba v porod.kranj (14.1.2008 19:24:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Možno je z doplačilom - poglej si cenik na spletni strani (Ginekološka Kranj).

Hvala, bom se pozanimala. Drugače pa sem jaz iz drugega konca, pa me je zanimalo če je možno doplačilo za nadst. soboe.

ajdaN -> RE: nadstandardna soba v porod.kranj (14.1.2008 22:25:15)

Bila v njej pred 8m. Soba sama nič posebnega, razen da si v njej sam in si kopalnico deliš samo z eno. Meni je bilo to vredno denarja. Pa mogoče so sestre vseeno malenkost bolj prijazne no.

Glede obiskov ne vem, ker imava še starejšega sina, sta mi bili tisti 2h obiskov dovolj. Načeloma pa ne komplicirajo. Sem imela obisk tudi ob 11 dopoldne (pa ne partner). Če ni kakšnih vizit, te spustijo gor. Očki pa itak lahko pridejo kadarkoli, zato ni treba bit v nadstandardu.

Nadstandardnega zavarovanja ne rabiš, ko rodiš in te peljejo na oddelek, poveš da bi rada to sobo in če je prosta jo dobiš. Plačaš pa kadar pač želiš oz. ko je že jasno kdaj greš domov. Pride pa 21€/dan.

Stran: [1]