A se je treba za laparoskopijo obrit? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pika74 -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 12:36:14)

tinkamiško in mene zanima, če se je treba al ne?

Tiste, k ste že mele laparoskopijo in histeroskopijo, prosim za kakšen namig.

Pa upam, da naslov ni preveč hot:)-:)-.

pa-pa
Pika74
:metulj:

ZARA -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 12:41:51)

Pika :)-:)-:)-:)-
ja itak da je hot!!!!
Kdaj pa imata??
TM ma zdej enkrat ane??
Ti pa??

anadejka -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 12:45:01)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Sorry k se tko smejem,sam naslov je tooook hot,da sm kr zafarbala.:)-:)-:)-:)-

max -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 13:00:56)

Halo, pozdravljene!!

Ko sem imela jaz laparoskopijo se ni bilo treba obrit, ker te obrijejo v bolnišnici. No pa upam, da kmalu tudi vi2 ugledata :roza:

Lp max

pika74 -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 13:13:36)

O zara:)
Jst mam 4.2. TM pa men se zdi da ta tedn.

A sm vas a:)-:)-:)-.

pika74 -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 13:16:13)

Uuu nika35 hvala. Pol mi ni treba k frizerju8)8)8). A se da kej zment, kašno frizuro ti nardijo, al gre kr vse na balinkuglo:)-:)-:)-? Mislm, ne vem, če bo mojmu pol všeč. Pa predn to spet zraste 8)8)8).

pa-pa
Pika74

Špelka -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 13:18:31)

Čao, Pika!

Ja, za histero se je treba obrit dol, sej razumeš :ups: - med stegni, da ne pride do kakšne infekcije.

Za laparo se je treba pa obrit navrh - do veneringa grička :ups:, ker ti tam delajo luknjice. Pa tud okol popka, če je kej ;), ker tam pride kamera.

Ja, je že res, da te lahko tud oni pobrijejo, ampak so baje une sestre ful grobe in nenatančne, pa so kero tud že porezale.

Drgač pa nič bat, nč tolk ne boli. Zoprno je to, k ti not našutirajo eno tekočino in pol maš ves zatekel trebuh, dokler ne gre ven.

Dobr oprau!

LP,:)

Pikipoki -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 14:19:59)

Jaz sem imela oboje konec septembra.
Obrila me je samo na vrhu venerinega grička, ker so mi pri histoskopiji odstranili zaporo, sem bila v bolnici dva dni dlje. V nedeljo sem prišla noter, v ponedeljek so me stradali (juhica, potem pa tekočina - klistir, da se sčistiš), nato naslednji dan operacija, v četrtek popoldne sem šla domov.:)
Mene ni skoraj nič bolelo, mogoče po operaciji kakšne tri, štiri dni, potem pa je bilo vse v redu.
Čez teden dni so mi dali ven oba šivčka, potem sem bila še doma en teden (ker je priporočljivo).

To je bilo to.:)

LP

TVN -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 14:24:47)

Ojla, Čakajoči in Piki!

Želela bi samo pripomnit, da sem bila ful prijetno presenečena ves čas "bivanja" v LJU-stari porodnišnici. Sestre so bile zelo prijazne in so odstanitev dlak izvedle ekspresno in zelo spodobno! Prav nič grobo in tudi "izdelek" ni bil slab.
Seveda pa se vsaka lahko tudi sama popedena, če ji je to ljubše.

Pa lep dan!:)

pika74 -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 14:51:17)

Jaz sem se prijavila 2.novembra in dobila zaporedno št. za decembra. Pa so me potem zaradi praznikov prestavili na januar. Danes sem pa klicala in mi je sestra rekla, da je vse polno in da imam lahko šele 4.2. (to je takrat nekje, ko imam jaz sicer že O dneve, ampak itak bom danes začela jemat KT).

Lp
Pika74

Aja:), pa hvala vsaki posebej:rozica::rozica:.

tinkamiška -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 15:04:13)

Pika:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-,
jst sem pa tak študirala al naj napišem al ne, pa grem zdej pogledat in me skor kap:)-:)-:)-od smeha!

Pika, jst se bom raj kr sama obrila, korlker je še treba:ups:, ker mam na pank frizuro:ups::)-:)-

Se še jst zahvaljujem za vse odgovore!

Ja jst sem čakala od novembra, pa naj bi šla dans noter, pa me je Franca mal zafrknla in bom šla zdej v četrtek noter, v petek me bojo operiral.

Lepo se imejte!

Tinka

baguSka -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 15:11:24)

:)-:)-:)-:)-:)-:)- Punk je zakon!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

pika74 -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 15:49:30)

vidmo na slikci baguska:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo: pank rula8)8)

Pikipoki -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 17:32:54)

Meni pa ni bilo treba nič čakati - na vrsto mislim. Čakala sem samo na naslednjo :hudicek: in sem šla noter peti dan. res je, da nimam osebnega G v Lj ali okolici, zato verjetni ni ne vem kakšnih vrst. Nas je bilo pa kar nekaj tisti dan, dan prej in pozneje. Kljub vsemu sem bila najbolj vesela, da je bilo vse v redu z jajčniki, ker so nekatere potem čakale še na tisti poseg za prehodnost jajčnikov (ki menda boli).

LP

Pia73 -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (17.1.2005 18:22:16)

Mene niso obrili ne za laparoskopijo, ne za histeroskopijo,... Za laparoskopijo samo na vrhu venerininega hribčka, ampak res malo,... Za histeroskopiji pa nula koma jozef,... Sicer pa bi bilo meni itak nerodno pred G, če bi bila na nulo,.. no če bi to prej sama uredila :ups::ups::ups:

TVN -> A se je treba za laparoskopijo obrit? (18.1.2005 10:30:48)

Ojla, Trissa!

Vse skupaj tako hitro mine, da obiski niti niso potrebni. Prvi dan, ko sem imela preglede, me je mož pripeljal in z mano počakal, da sem prišla na vrsto, potem pa si tako ali tako polno zaposlen. Na dan operacije je precej neprimerno, saj po prebujenju iz narkoze želiš samo spati in počivati. Vsaj pri meni je bilo tako. Sem se pa slišala z možem po telefonu. 3. dan po viziti greš pa tako ali tako ven.
LP!

Stran: [1]