|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave
14.1.2008 8:15:26   
melanija
Mene pa zanima nekaj. Sem v 34 t, pregled imam čez en teden. Že 14 dni imam ponoči in zjutraj probleme z rokami. Ponoči me bolijo, mrtvičijo, občutek imam kot da so napihnjene, otekle predvsem dlani. Otekle niso kar vidim po prstanih, ker ni ostisov. Če roke spustim ob telesu se stanje popravi. Samo v dlaneh imam še kar nekaj časa občutek nemoči. Aja še to pritisk imam normalen oz. včasih še prenizek (90/60).

Prej teh težav nisem imela nikoli. Zdaj pa res ne vem ali je to zaradi nosečnosti ali se mi je začel pojavljati t.im. karpalni kanal?

Ker če bo to kar trajalo se potem kar bojim kako bom lahko zjutraj odpravila bebico ali pa ponoči, ker imam občutek kot da ne morem nič držati v rokah in traja skoraj eno uro da se stanje popravi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave
14.1.2008 8:24:43   
buči
Jaz sem imela pri 1. nosečnosti tak občutek skoraj 4 mesece. Je obupno neprijeten, nisem mogla npr. niti vilice držat, ko sem jedla. Zdaj je bolje, vendar tudi zadnji teden čuti, kot da imam zatekle mravljinčaste roke. To mine. Meni prvič ni posvečala G kakšne posebne pozornosti zaradi tega, ko sem ji povedala. Mislim, da se ti ni treba bati, lahko pa pokličeš G, in ji poveš, kaj se dogaja, da ti je novo, čudno, če je vse ok.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?