Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: CESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Sem vedla da bo neva6 uganla...saba,ane da ti je nekej slogala?? A se motim :ups:??
saba saj men je Neva6 rekla, da bo marec moj, če en bom veliko za novoletne praznike nazdravljala.
Pa sem tudi prehitela, samo mi je pa verjteno Neva malo pomagala, ker sem misli čisto prepustila in se nisem s tem obremenjevala, saj sem študirala na marec.
BOLELE SO ME JOŠKICE ŠE PRED DATUMOM M. tako da malo se mi je sanjalo, čeprav nisem preveč upala, saj je bil prvi mesec po KT in je takoj ratalo.....a prvič sva se mantrala 5 mesecev.
no zdej je moj čisto važen, da kako on dobro strelja.:)-:)-:)-
pa nič nisem spala ponoči, pa zelo grde sanje imela. No to je zdaj minilo....z 6 t pa so se začele slabosti...najhuje si je umiti zobe.....nikakor si jih ne morem, brez da bi mi hodilo na bruhanje...in tako, tekanje na wc, lakota , slabosti, ko si sit ti je slabo......non stop slabo. Temperatura še vedno povišana na 37,2.
aja pa zvečer ne zdržim več kot do 20.00, takoj zaspim
tako da me jemoj preimenoval v zvezdico zaspanko:ups:
Saba, najprej čestitke:bravo: tudi od mene, super, da vama je uspelo že v prvem poizkusu. A imaš že enega otroka, ker si napisala, da sta se prvič mantrala 5 mesecev?
Moj sinek je star skoraj 7 let, zdaj pa z možem delava na drugem otroku - v prvo nama ni uspelo.
Ok Neva, čeprav sem doma iz drugega konca Slovenije, obljubim da bom prišla na Primorsko in plačalo pijačo. Jaz sicer upam da bo že ta mesec ( M ne pričakujem 19.1) vendar imam bolj slab občutek. LP
Ja sabika,to pa ne velja.Kr prehitevaš,me smo se drgač zmenile:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Čestitam,čeprav sem vedela kr neki časa.Lepo se mi imej:nosecka:pa ne preveč:muca:,ker pol zamudiš srečanje. en lp:morje:D.