Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 12:55:44
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: CESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Sem vedla da bo neva6 uganla...saba,ane da ti je nekej slogala?? A se motim :ups:??
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 12:57:02
|
|
|
|
saba
|
neva 6 je rekla februarja, samo se prehitevala - baje velja prehitevat tudi brez žmigovca :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 12:58:57
|
|
|
|
pi
|
Saba povej če imaš kakšne nosečniške znake, si čutila da si noseča ?
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 13:00:15
|
|
|
|
pupika
|
saba saj men je Neva6 rekla, da bo marec moj, če en bom veliko za novoletne praznike nazdravljala. Pa sem tudi prehitela, samo mi je pa verjteno Neva malo pomagala, ker sem misli čisto prepustila in se nisem s tem obremenjevala, saj sem študirala na marec. Še enkrat ČESTITKE!!! Pazi nase in na :duda:
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 13:04:17
|
|
|
|
saba
|
BOLELE SO ME JOŠKICE ŠE PRED DATUMOM M. tako da malo se mi je sanjalo, čeprav nisem preveč upala, saj je bil prvi mesec po KT in je takoj ratalo.....a prvič sva se mantrala 5 mesecev. no zdej je moj čisto važen, da kako on dobro strelja.:)-:)-:)- pa nič nisem spala ponoči, pa zelo grde sanje imela. No to je zdaj minilo....z 6 t pa so se začele slabosti...najhuje si je umiti zobe.....nikakor si jih ne morem, brez da bi mi hodilo na bruhanje...in tako, tekanje na wc, lakota , slabosti, ko si sit ti je slabo......non stop slabo. Temperatura še vedno povišana na 37,2. aja pa zvečer ne zdržim več kot do 20.00, takoj zaspim tako da me jemoj preimenoval v zvezdico zaspanko:ups:
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 13:09:23
|
|
|
|
A & T
|
Saba, najprej čestitke:bravo: tudi od mene, super, da vama je uspelo že v prvem poizkusu. A imaš že enega otroka, ker si napisala, da sta se prvič mantrala 5 mesecev? Moj sinek je star skoraj 7 let, zdaj pa z možem delava na drugem otroku - v prvo nama ni uspelo. Lepo nosečnost ti želim in veliko zdravja. Cao, Andrea, :kuza: pa pazi nase.
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 13:11:14
|
|
|
|
saba
|
to bo najin prvi otrok septembra sem imela abrazijo, ker sta moja :angel::angel: me zapustila :((:((:((
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 13:17:28
|
|
|
|
A & T
|
Sorry, ker sem te vprasala, nisem vedela, da se je tako izteklo, mi je zal za tvoja :angel::angel:. Glavno, da bo zdaj vse v redu. Lepo se imej, Cao, Andrea:kuza:
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 13:21:07
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: Saba, ne obremenjuj se, vse bo O.K. cmokec
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 13:27:15
|
|
|
|
Bety
|
ČESTIIIIITKKKKKKKKEEEEEEEEE!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Držim ti pesti, da se bo vse dobro končalo. :rozica:
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 13:38:53
|
|
|
|
jožica-2
|
Čestitam obema za uspeh!! :rozica: LP Joži
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:13:16
|
|
|
|
Anitka
|
JUHU :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za novo srečko :nosecka: Pa lepo nosečnost ti želim. Anitka:metulj:
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
saba& pupika to sem vama dala malo rezerve.:)- ratalo pa je huraaa!!!!9nebesa Ponovno čestitke:nosecka::nosecka::nosecka: Zdaj pa lepo obe nič žuranja samo počivat pa na trebušček pazit:)-:)- Neva6:rozica:
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:30:43
|
|
|
|
pi
|
Neva6 daj še meni napovej kdaj bom srečna :nosecka:, saj sem že čisto obupana. Mogoče pa bo pomagalo. LP
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pi..če bi imela tako moč bi ti rekla da boš kar to noč naštimala:duda: poglej..še celo leto je pred tabo...morda pa sredi leta rata to ti iz srca želim:angel::sloncek: Neva6:rozica:
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:35:33
|
|
|
|
pi
|
Neva hvala, upam da se tvoje besede uresničijo in bom letos :nosecka:.
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Pi koliko časa pa se trudita?
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:38:36
|
|
|
|
pi
|
8 mesecev.
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol maš pa še fore.... Potrpljenje..sproščenost ne met skozi po glavi to misel...bo bo kmalu!!! Če bo letos plačaš pijačo:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:43:42
|
|
|
|
pi
|
Ok Neva, čeprav sem doma iz drugega konca Slovenije, obljubim da bom prišla na Primorsko in plačalo pijačo. Jaz sicer upam da bo že ta mesec ( M ne pričakujem 19.1) vendar imam bolj slab občutek. LP
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 15:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dečva moja preveč pričakuješ..sprosti se ne mislit kar naprej na to.Je preveč stresno!!! Držim pesti8)
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 16:18:28
|
|
|
|
Teya
|
saba....pozabi na september, tud jst se trudim....in uživej, kr je škoda, vsakga dneva, ki ga zamudiš.... čestitam!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 16:25:02
|
|
|
|
anajmad
|
Ja sabika,to pa ne velja.Kr prehitevaš,me smo se drgač zmenile:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Čestitam,čeprav sem vedela kr neki časa.Lepo se mi imej:nosecka:pa ne preveč:muca:,ker pol zamudiš srečanje. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 16:59:42
|
|
|
|
Mirna
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: Pazi nase in na pikico.
|
|
|
|
Čestitke novi nosečki :) 17.1.2005 18:27:17
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?