|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
28.1.2008 10:32:09   
Anonimen
No, ko sem včeraj hotela malega skopati v kopalnici, ker sem ga do zdaj kopala v sobi v banji, a je prevelik, je kričaaaaaal.. Ko sem noter stopila, vik in krik, in tako se me je držal... Kje ga bom pa zdaj kopala? user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
28.1.2008 10:33:54   
Freycha
češnca bom držala pestiuser posted image user posted image user posted image  oz. jih že....

no, mi gremo eno stopnjo naprej, in sicer uspavanje na kavču, ne pa v rokah. Zaenkrat ne gre user posted image  oči si bo ven skopala, ampak zdej misli, da se bomo igrali in zraven mene cvili in mi svoje noge tlači v rebra in se zabava.... potem bo pa tak zaspana ratala, da se bo pomoje drla ko strela..... No, upam, da jo uspem uspavat. Če mi prej reber ne polomi user posted image user posted image

na, zdej si je pa povšter na glavo poveznila.... res ne štekam, zakaj to počnejo user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
28.1.2008 10:36:11   
Anonimen
Freycha, kaj pa če probaš božati po obrazu, pa lupčkat?? Tako jaz delam, dokler mali ne zaspi...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
28.1.2008 10:59:04   
Češnca
Juuuupiiiiiiii!!! Moj lubi diplomiral z 9! Bravo! Fju, sm si oddahnla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za pesti, je očitno pomagalo. Naj vam še enkrat povem: zlate ste! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.1.2008 11:01:44   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Juuuupiiiiiiii!!! Moj lubi diplomiral z 9! Bravo! Fju, sm si oddahnla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za pesti, je očitno pomagalo. Naj vam še enkrat povem: zlate ste! user posted image user posted image user posted image

Čestitke tvojemu user posted image  za opravljeno diplomo...........user posted image user posted image user posted image user posted image .Zdaj pa je glavno za njim in za vami vsemi.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.1.2008 11:03:12   
Češnca
NRMM hvala, hvala. user posted image  Priznam, da sm ponosna. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.1.2008 11:03:13   
SANEK1
Češnica, tudi mi2 držima pesti za dragegauser posted image user posted image user posted image
Upam da je že mimo.

Za vse obmesečnice, ki sem jih zamudila za ene 2,3 nazaj vse naj, naj, najuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, tvoj Dino pa je res pravi lepotecuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sem res zmedena, kerega naj izberem za našo Živouser posted image user posted image user posted image .
Rene, Maj in Izak so že zasedeniuser posted image
Pa vseeno ni odločitev kaj lažjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.1.2008 11:05:00   
SANEK1

Saj sem vedla, da bom prepoznauser posted image user posted image user posted image

Dragi od Češnice, ččččeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssttttttttttttiiiittkkkkkkkeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Bravo, jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.1.2008 11:05:54   
Češnca
Sanek hvala tudi tebi! user posted image

Kar se julijskih parčkov tiče, pa najboljš da nardimo seznam! user posted image user posted image user posted image  Anžeja tud še ni nobena rezervirala... user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.1.2008 11:07:53   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Saj sem vedla, da bom prepoznauser posted image user posted image user posted image

Nč prepozna. Za finiš je potrebno največ moči! user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
28.1.2008 11:10:25   
NRMM

NRMM hvala, hvala. user posted image  Priznam, da sm ponosna. user posted image

Verjamem in prav je tak user posted image user posted image .

Mene pa to še čaka,uff ko bom čez tole,sem pa na zeleni vejiuser posted image .

Sanek sej jih je še več,ne gledat na razdaljo user posted image .Kak je že Zvesta rekla.......Tarzan Patrik,je še tudi samski,a ne A_Ruser posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
28.1.2008 11:11:55   
Češnca
Nimam pojma, kako to, da je mali tko mirno zaspal. Gotovo je čutu, da sem nervozna kot user posted image , pa ni nič sitkal. Medveda je k seb stisnu, mal godrnjal in zaspal. user posted image
Ponoči smo se pa po dooolgeeeem času futrali. user posted image  Pa tud nemirno je spal.

na, se že oglaša.

pošđ
9999999999999999999999999 j                u-  tgtg

tole je njegov pozdravuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
28.1.2008 11:15:31   
bačko
Dan!
A_R Žana vzame tvojega!A velja?user posted image
Kapica jaz bi tudi geslo!user posted image

Zvesta upam da bo kaj kmalu bolje z Izakom!user posted image user posted image
 Afnica Lan in Lana sta prava pozerja!Mogoče bosta pa oba manekena!user posted image user posted image user posted image
Ajvy sem vesela da je Tarja bolje!user posted image user posted image
Čestitke Maši, Filipu, Neži in Milli za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnca čestitke tvojemu dragemu za diplomo!user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Žana je tako tako.Vsake toliko časa ima neke slabe trenutke drugače pa je zdrava!Noči so bolj tako tako.
Daj povejte mi tiste kateri otroci spijo cele noči ali jih nič ni treba obračati iz enega boka na drugega.Jaz Žano moram iti obrniti.Damo jo spat recmo da lev bok in ponoči se obrne na hrbet in potem začne dajati noge v zrak in se pokrivati čez glavo.Vstanem in jo dam na desni bok in spi naprej.Tako moram vstajati na 2 uri.
Kdaj se začnejo sami ponoči sami obračati in lepo spati?Saj nimam nič proti da vstajam!No grem se je ravno zbudila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
28.1.2008 11:23:19   
Freycha
evo, uspelo... je sama zaspala in spala pol urce user posted image user posted image  mater, mala je full carica ratala user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.1.2008 11:27:46   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Freycha, kaj pa če probaš božati po obrazu, pa lupčkat?? Tako jaz delam, dokler mali ne zaspi...

ne, primem jo za prsni koš in jo rahlo tresem.... in je uspelo user posted image  zdej se mi pa vsa zadovoljna smehlja user posted image

češnca čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobr je on to opravil!!

Češnca Anžeja mam jaz malo nagledanega, če Rene ne bo hotel Dite, ker bo predivja zanj user posted image user posted image user posted image

bačko mi Dite nikamor ne obračamo. Spi na hrbtu in četudi dviguje nogice, jih že počasi spusti, ko zaspi...... včasih se malo bolj na bok sama prevrne, ampak v osnovi spi na hrbtu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.1.2008 11:27:56   
Anonimen

Bravooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.1.2008 11:29:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
A_R Žana vzame tvojega!A velja?user posted image

Končnooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.1.2008 11:30:12   
kapica
Cesnca, braaavo za tvojga. SUUUUperuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tejci, hura za zobekeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
28.1.2008 11:30:17   
Anonimen
Bačko, jaz mojega pustim, da spi kakor mu paše, le ko spi na trebuhu, takrat me panika malo grabi.. user posted image Tako, a večinoma spi na hrbtu..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
28.1.2008 11:30:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Kak je že Zvesta rekla.......Tarzan Patrik,je še tudi samski,a ne A_Ruser posted image .

Tarzan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
28.1.2008 11:31:16   
Anonimen
Freycha, bravo za Ditoooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
28.1.2008 11:32:17   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Nasa nocka je bila spet super .

hmmm...kaj zdej to pomeni...super super al obupno super.... ...

Seveda je misljeno pozitivno, saj je tisti lepi smajli zravenuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
28.1.2008 11:34:19   
Freycha
bravo kapica za prespano noč.user posted image user posted image user posted image Paše, ne?user posted image

kaj pa je bilo danes drugače, da je spal?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
28.1.2008 11:37:27   
bojana2

Juuuupiiiiiiii!!! Moj lubi diplomiral z 9!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
28.1.2008 11:38:36   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

bravo kapica za prespano noč.user posted image user posted image user posted image Paše, ne?user posted image

kaj pa je bilo danes drugače, da je spal?

To pa tud mene zanima...user posted image
Kdaj bom pa jaz lahko napisala, da je bila super nočka...user posted image ..??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?