|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
26.1.2008 21:04:59   
Anonimen
Ma en 17.letnik na sestrinem forumu odpiše na kvizu, pa zraven majkemi user posted image user posted image

Direktor je faca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
26.1.2008 21:06:27   
rumba
kapica, ful lepe fotke!!!user posted image In takega lepotca nam ti skrivaš, c, c, c,...user posted image
Iiiiiii, bo Julija imela izbiro! Češnca, imaš prav, bo res huda konkurenca, saj so prav vsi naši otročki pravi lepotci!user posted image  Se bodo na pikniku sami odločili.user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
26.1.2008 21:19:59   
madejka
Ja Kapica pa res no... ni feruser posted image Full je lepi!!! So mi full všeč njegove oke!user posted image

Ahh ne vem kaj je blo takrat v luftu ko smo jih delali, da so tak lepiuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.1.2008 21:21:45   
Anonimen
To smo pa julijke.. Smo rodili daleč najlepše otročke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
26.1.2008 21:22:15   
madejka
Evo jaz sem se pa odločla, da grem dans slike KONČNO naročevat... no vsaj začela bom, ker skoz taužnte slik neom dans prišlauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.1.2008 21:32:46   
Anonimen
čeruser posted image

kapica jaz ti sam roko damuser posted image ....pa ktera je še jamrala o nočehuser posted image en dan me bo sam vrglo ( upam da bom glih sedela takrat)user posted image user posted image user posted image
možgani se mi zdi da mi sploh ne funkcionirajo več, niti enih osnovnih stvari si nism sposobna zapomnt in se spomntuser posted image glih oni en vozel me še ločuje od kureuser posted image

aja, pa geslo biuser posted image mislim dab bla ula pa dino taman za skp....pa naj rogovilita pol cele noči, kakmu drugmu bi se tak utrgalo zravn njeuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.1.2008 21:36:54   
madejka
Ljubljanske babike! Eno prošnjo mam. Moj kolegica išče stanovanje v LJ. Full vredi punca je, mali deloholik. No, bom posredovala njen vpis v blog, če bi katera vedla za kako stanovanjce:

Iscem stanovanje! Tako veliko sedem sobno, z vrtom in teraso in jacuzzijem in majhnim bazenckom. Na vrt bom dala psa in kip. Kak sofisticiran kip, ki me bo spomninjal na to, kako fajn je od časa do časa tudi sanjati. Kajti v resnici si s svojim krasnim mesečnim dohodkom lahko pivoščim kvečjemu kakšno prijetno kletno luknjico v kakšni hiši, seveda kot podnajemnica. Tako, da bom vsem, ki poznajo koga, ki kaj primernega ugodno oddaja, neizmerno hvaležna, če mi bodo v mojih prizadevanjih za svoj prostor pod soncem pomagali. In namesto kipa na vrtu, obesim sliko tistega, ki mi najde bivalisce, na steno:)

Hvala ze vnaprej!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.1.2008 21:38:55   
bojana2
Kapica tudi meni geslo prosim...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.1.2008 21:40:33   
pupi
Čer!
Mi smo spali OK, sem mislila da bojo kaki izgredi pa ni blo nič hudiga je spala, samo nosek jo je zjutraj prej zbudil kot ponavadi sma pa nazaj zaspale do 10ih. Tak jo revo zalivam s to fiziološko, jaz uapm da ji ne bo hudiga. Julij jaz sem te ubogala in jo filam z fiziološko kolko se le dauser posted image

Boga kapica si ne znam predstavljat niti kak ti je zato ti pošiljam nekaj user posted image user posted image user posted image  za boljšo voljo.
Kaj pa če poskusiš ajdovo kašo samo z mlekom zmešatuser posted image  Predlog pač. Naša že od samega začetka dobiva sadje dopoldan, opoldan zelenjava/mesek odtalo mlek in mlečeno kašico.

user posted image user posted image user posted image Jure, to pa je pravi mali bodybulder!!

Bojana k meni pošlji to avšo pas ebom jaz z njo zmenlauser posted image user posted image user posted image . Jaz tudi ne mislim nič prodajat, ker bomo šparali, mam pa še pol kolegice pa brata za mano pa upam da bo komu prav prišlo. Če bi jaz naletela na tako opico, .... user posted image user posted image

Madejka, ti tudi že dolgo nisi dala nobene Majeve slikce sem gor, midve z Najo sploh ne sledima več, kaki je njen možekuser posted image user posted image

Ženske moje kaj pa jaz, ko nisem vedla da je ajdova kaša ta kaša, ki jo dajemo v kašnate klobaseuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa le koštam danes ko sem jo Naji kuhala. Meni je to ful dobro, čeprav ste ene napisale da samo tak ni za jest. Mmmmmmmmmm fino. Si je pa ne znam predstavljat z sadjem, moramo poskusit.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.1.2008 21:43:23   
pupi
Aja, madejka nama je tudi uspelo, poslat slike v Foto Tabor. To je prvo razvijanje od kar imamo Najouser posted image . Je pa mojega dragega nekaj njihovo naročanje jezilo, upam da bo kaj iz tega!!!!!!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.1.2008 21:44:15   
madejka
Pupi glih dans sma mela fotošutinguser posted image Bom probala kaj prilepituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.1.2008 21:45:01   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi glih dans sma mela fotošutinguser posted image Bom probala kaj prilepituser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.1.2008 21:49:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Ženske moje kaj pa jaz, ko nisem vedla da je ajdova kaša ta kaša, ki jo dajemo v kašnate klobaseuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa le koštam danes ko sem jo Naji kuhala. Meni je to ful dobro, čeprav ste ene napisale da samo tak ni za jest. Mmmmmmmmmm fino. Si je pa ne znam predstavljat z sadjem, moramo poskusit.

user posted image user posted image jp, to je to....men je tud dobra, tko s sadjem kt z zelenjavo....sem jo že prej večkrat uporabljala, tud v solato sem jo mešalauser posted image nasploh se mi ajda dopade, tud žganci in kruh...pa štrukljiuser posted image mnjami...

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.1.2008 21:54:51   
pupi
Ulla, jaz tudi moram nekaj recetov izbrskat. Danes sem ji nardila z bučkami, sem nekje prebrala, da gre skupaj. Pa je bolj bogo jedla. Meni pa je blo ful dobro. Je pa res, da je to zato, ker je ful prehlajena in je cel dan malo jedla. Upam, da ji bo dobro, bom nam vsem trem kuhala to zadevouser posted image user posted image user posted image . Sem ji pa za zjterk nardila jabolko z suhimi marelicami, skuhala seveda in je blo sladko ko med in ji ni blo dobro. Pri naši Naji sploh ni pogoj, da mora bit nekaj sladko, da bi jedlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.1.2008 22:00:12   
Anonimen
ma kaj vem, ula vse lepo je, če le ni zaspana prevečuser posted image k je ful zaspana, pa z glavo buta v mizicouser posted image user posted image češ:jao kaj se tu dogajauser posted image user posted image ful je smešna, pa še tak jamra zraven da dol padešuser posted image drugač pa lepo je, najraj to ajdovo pa zelenjavo....sadja še nisem kaj ekstra ji dala, bom zdaj začela, pa kr srovo...jedla je edin banano ( jo zapira), jabko (ni glih dol padla od navdušenja, no sej je res bla nikakva jabkauser posted image ), suhe marelice in slive - to pa je blo mnjamiuser posted image zdej bom pa probala počas še kako hruško, pa kaki, mango, breskvo ( jih mam v škrinji)...bomo vidli....

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
26.1.2008 22:06:19   
pupi
Pri nas gre vso sadje bolj bogo po grluuser posted image . Ne vem kaj naj naredim, pravzaprav vem kaj bom naredla. ne bom je silila in je to, to. Samo da zelenjavo maže, vsaj nekaj od kao zdravegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.1.2008 22:11:32   
Anonimen
no sej, mogoč še pa bouser posted image naša tamala ( sestra) je samo kislo sadje jedla...bolj ko je blo kislo, bolj je jedla pa face nenormalne delala zraven....zdej ne je ne sadja, ne zelenjave oz. so muke isusove da ji dol spravišuser posted image ona bi mastno pa ocvirkeuser posted image user posted image user posted image brat je pa druga pesem, on pa kr prebledi, ko zagleda pikič maščobe na mesu in je sposoben ga raztrančirat na prafakrorje in najdit maščobo tud v najbolj pusti govediniuser posted image user posted image zelenjave pa na tone poje in sadja tuduser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.1.2008 22:15:57   
madejka
Evo današnja slikca...še frišnauser posted image

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.1.2008 22:17:13   
Anonimen
Lepoteeeeeeeeec... Kak lepe laske ima, kar dolge.. Moj pa je še pleško user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
26.1.2008 22:17:37   
Anonimen
iiiii lepotec maliuser posted image user posted image madejka a maj tud ne spi ponočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
26.1.2008 22:18:36   
madejka
Ulla tud neuser posted image Samo si ga je že Naja rezerviralauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
26.1.2008 22:22:47   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Evo današnja slikca...še frišnauser posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lepi, lepi. Naja pa ma dober okus. user posted image user posted image user posted image  Pa še prehlajena sta oba, tak da se bota lahko lupčkala v četrtekuser posted image user posted image .
Ulla ti pa se nič ne štuli zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
26.1.2008 22:27:29   
madejka
Hihi pupi jauser posted image Ga mormo še malo med punce spustit, ker je tu v žlahti s samimi pubeci, pa jih kar grabiuser posted image Ko je pa z Dito bil, je pa ona njega, on pa ko hloduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
26.1.2008 22:33:02   
pupi
Ni panike, naša Naja ni sramežljiva, ona kar leze v vsakega. No vsaj do zdaj, ne vem pa kaj se bo zgodilo, če bo v četrtek taka gužva, da je ne bo trema izdala user posted image user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
26.1.2008 22:34:59   
pupi
Joj madejka, da ni ki Maj v kake duge vode nagnjenuser posted image user posted image user posted image . Ne zamerit!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?