|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
25.1.2008 21:46:38   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Torej Štajerke, kocka je padlauser posted image user posted image user posted image

Srečenje bo v četrtek, 31.01.2008, ob 11:00, v Moji pizzeriji na Pobrežju!!!

Trenutne udeleženke snidenja:

Pupi
Freycha
Zvesta
Madeyka
Julij
Tinišpela
Nia
Baja
Mateya
Krkatja
NRMM
SANEKOVA

Pod user posted image user posted image user posted image :

A.R.
Yudit

Upam, da nisem kere izpustila, če sem se v naprej pardoniramuser posted image user posted image user posted image

sej bi pršla samo mamo glih RA takrat user posted image

Šiškamiška, pa kak glih takratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bodi vesela ker drugače bi se priguncale 4 odrasle in 5 otrok user posted image . Ziher!

Več nas bo, bolj bo luštnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
25.1.2008 21:47:28   
pupi
Joj, mi špeh rasteuser posted image , pa je res lepa naša Naja neuser posted image user posted image !!

Mislim, da bomo danes bolj bogo spali, so se že začele neke kolobocije. Toti prehladuser posted image !!

Kak fajn, da nas bo tolko na čveku. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz res upam, da se poštimama midve do takrat.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
25.1.2008 21:48:55   
Anonimen
Uh, koliko vas bo... 

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
25.1.2008 21:52:32   
Afnica
Prej sem bila kregana, ker se nisem dala na seznam. Sedaj me pa kar izbrišete. Packe. user posted image

Torej Štajerke, kocka je padlauser posted image user posted image user posted image

Pupi
Freycha
Zvesta
Madeyka
Julij
Tinišpela
Nia
Baja
Mateya
Krkatja
NRMM
SANEKOVA

A.R.
Yudit
Afnica

Če se bo izšlo, bom prosila, da me malo usmerite, ker ne vem točno kam.
Pa kako asistenko bi še rabla tu in tam. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
25.1.2008 21:52:41   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

jaz sem omenila P, ker je tudi nagnjena v desno, pa me je poslala v razvojno

Mene so samo vprašali, če sedi na kavču nič druga, jaz trotl pa tudi nisem nič rekla, da se bolj bogo obrača, no pa saj se mi ni zdelo malo dokler nisem vidla tu gor vseh teh telovadcev. Misliš, da bi ji šla kljub temu da sma dale posvetovlnico skozi, kaj omenit al naj počakamuser posted image  Saj nisem dovolj pametna. Babe tu me majo tak že poln kufer preskočite prosim to, ker ste me že dovolj poslušale!!!! 

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.1.2008 21:56:33   
pupi
Nič babe, tavžnt sem naredla danes, zdaj pa grem.

Lepo in mirno noč vsem!!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
25.1.2008 21:59:36   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Prej sem bila kregana, ker se nisem dala na seznam. Sedaj me pa kar izbrišete. Packe. user posted image

Pupi
Freycha
Zvesta
Madeyka
Julij
Tinišpela
Nia
Baja
Mateya
Krkatja
NRMM
SANEKOVA

A.R.
Yudit
Afnica

Če se bo izšlo, bom prosila, da me malo usmerite, ker ne vem točno kam.
Pa kako asistenko bi še rabla tu in tam. user posted image

Saj sem vedla, da sem nekoga izpustlauser posted image user posted image user posted image
To mam zdaj, kaj pa sem prelena, da bi šla za nazaj iskat in delam nekaj na pamet. Sorry, Afnicauser posted image user posted image user posted image
Sem se že sama klofnila, ne rabiš sem hodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
25.1.2008 22:04:15   
Anonimen
čeruser posted image
mislim....ta moj otrok...prej mi zaspi na rokah, pa grem da jo odložim in se me je prov primla in se ful upirala, pol pa tko predirljivo zakričala, da je čez kosti šlouser posted image pa valda spala zraven, sploh se ni zbudila....to bo tud en mali psiho zgledauser posted image
mal sem utrujena, to nespanje, pa da kolkrtolk kej poštimam po fletu, pa telovadim in vsaj uro in pol vsak dan oni voz guram okoliuser posted image se kr spraznejo baterije....vsaj menstra gre h koncu...
zvesta sem prebrala ono o mireniuser posted image je bil moj čisto zgrožen in je komi k seb revež pršu, ko sem mu rekla da zna bit da ga bo oni laks v khm pikaluser posted image user posted image user posted image ni najbolj navdušen, mater je čudenuser posted image no sej, itak sem se odločla da je nam mela....par mescev še preguramo, da sam ene dvakrat še dojim čez dan, pa tablete nazaj....

otročki so pa vsi ful luštniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.1.2008 22:05:40   
SANEK1
Afnica, ti bom jaz probala razložit, čeprev moja orentacija je bolj v kuuser posted image

Razložla ti bom od Evroparka dalje.
Torej od E.p.,  se gre po cesti proti Pobreškem britofu, na semaforiziranem križišču bi za britof zavila desno, za Mojo pizzerijo pa moreš levo ( čist ob Dravi ) in mislim, de se gre čez enega ležečega policaja in si tamuser posted image user posted image user posted image

Ne moreš zgrešit-parkingi so na levi in dsni, naprej je OŠ Tone Čufar in Dom za ostarele.
Upam, da sem bila dovolj nazornauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.1.2008 22:15:48   
mateya24
vecer punceuser posted image

mala spi, jaz pa dragega čakam da se prikobaca domov iz službe, tak da sem vas prišla malo pogledat.

vidim, da bo vseeno srečanje v četrtekuser posted image user posted image , pa super, kok se jih je prijavlouser posted image  se že veselim, da vas bom spet malo srečala,..
kolker sem zasledila, se vas večina tak dobiva med seboj...lepo touser posted image

moram pohvalit vse slike malčkov, ki ste jih objavle te zadnje dni...pravi carteki mali souser posted image
si moram tud jaz vzet malo časa, pa kako gor dat...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.1.2008 22:26:06   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Mene so samo vprašali, če sedi na kavču nič druga, jaz trotl pa tudi nisem nič rekla, da se bolj bogo obrača, no pa saj se mi ni zdelo malo dokler nisem vidla tu gor vseh teh telovadcev. Misliš, da bi ji šla kljub temu da sma dale posvetovlnico skozi, kaj omenit al naj počakamuser posted image  Saj nisem dovolj pametna. Babe tu me majo tak že poln kufer preskočite prosim to, ker ste me že dovolj poslušale!!!! 

Kar povej P, da si zaskrbljena. Naša P je zelo razumevajoča in ji ni problem prisluhnit in seveda pomagat po najboljši moči. Sicer pa je vsak user posted image  drugačen. Od moje kolegice user posted image  se je plazila pri 6 m 1 t..., naša pa noče niti kravic past user posted image . Tvoja se vsaj poskuša obrnit, pa kaj potem, če ji še ni uspelo, več bo vadila boljše bo!! Pa vseeno pediatinji omeni, škodit ne more.  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
25.1.2008 22:29:54   
madejka
Iiii pupi kako lepo nevestico ma Maj!user posted image user posted image
Pa ljubljanski otročki so tud taki, da bi jih dal za Anne Geddes plakate!user posted image user posted image

Maj je bil tud siten dans... pa včeraj pa predvčerajšnjim. Ne vem kaj mu jeuser posted image Saj je prehlajen, ampak ne tolko ko je sitnuser posted image

Wooow kolko nas bo na srečanju!user posted image Bomo šle vse v pizzerijo?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.1.2008 22:39:29   
Anonimen
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.1.2008 22:41:11   
mateya24
pupi, tud jaz sem mnenja, da povprašaj o tem pediatrinjo...škodit ne more, kvečjemu ti lahko da še kak vredu nasvet.
Lahko pa ti samo povem, kaj meni fizioterapevtka vedno poudarja....čimveč jo imet na tleh(puzzlih)...pa po možnosti ne preveč igračk okol, ker jo to samo zmede. Pa mogoče ji malo pomagaj kako se obračat, oziroma ji pokaži parkrat, pa boš vidla da bo to 123 osvojila.

madejka, če bo dovolj placa za vse ,sem se že tud jaz spraševala.... kako je sploh vreme napovedano?!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.1.2008 22:42:46   
mateya24
A_R, zakaj pa tebe ne bo?! sem očitno spet kaj zamudla?!

pa user posted image user posted image user posted image  za patricka , kar na kolenih že..

aja,...pa zdaj se spomnim one slikce od tašonke, ko mali stoji...user posted image user posted image user posted image user posted image , ta je pa res hiter...svaka mu častuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.1.2008 22:46:28   
rumba
pupi, z Julijo sedaj redno telovadiva in se že v tem kratkem času pozna napredek. Se že zelo lepo obrne preko levega boka, parkrat ji je uspelo tudi preko desnega. Tako da, ti jo imej kar na tleh, malo ji nakaži obrat, pa bo prej pogruntala, kako fajn je to. Sicer pa, sedaj ko se štajerke dobite, naj ti katera (zvesta ziher ve) pokaže, kako to gre, pa bo.user posted image

Ronči, lepe slikce. Še posebej tista s kapo!user posted image
Patrick, user posted image  Se kar ne morem načuditi tem našim fantom, kako so že močni!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.1.2008 22:48:16   
Anonimen
Pa slikat pa dat v album obvezno..

Mateya, sem napisala, da zaradi tega, ker ne slišim dobro, pač nimam občutka, da bi se znašla med tako družbo, verjetno ne bi sledila temam user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.1.2008 22:49:37   
mateya24
rumba a lahko dobim prosim geslo za tvoj albumuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.1.2008 22:50:18   
rumba
Jaz bi vas tudi z veseljem prišla pogledat, pa mi je malo predaleč, da bi rinila z vsemi tremi.user posted image  Enkrat, ko bo moj user posted image  imel čas, da mi pomaga, pa vas res moram spoznati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.1.2008 22:50:42   
mateya24
A_R, sem nekaj zasledila ja...pa kljub temu bi blo lepo da prideš, ziher bi se vklopla, bi se pa vse ja tolk potrudle

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.1.2008 22:51:57   
Anonimen
Nevem, mam raje, da eno spoznam, z njo podebatiram, pa spet z drugo, ker jaz se moram navaditi na govorico človeka, da pol ni problema ne... Saj bom videla, če bom pogum zbrala, pridem, drugače pa ne.. Bi pa res srčno rada prišla user posted image

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.1.2008 22:52:54   
mateya24
hmm...rumba...sem se zaj malo spomnla za nazaj... a ni nekdo omenjal nekega piknika julijk?!?! a to še velja al kako?!?

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.1.2008 22:53:19   
yudit
Dobr večer  sem prišla mal pogledat kaj delateuser posted image ...Jaz sem čist z cajtom s kregana, tak da komaj vas še berem ampak najdem cajt user posted image .Kaki lepi so Julijski dojenčki pravi mali navihančkiuser posted image user posted image res vsi so kot cukri mali.Moj je v nočni mala je zaspala jaz pa še moram mal speglat pa bouser posted image . Ja sem vidla za srečanje žal ne morema imamo ob 11:30 posvetovalnicouser posted image pa še tretje cepljenjeuser posted image a res rade volje bi prišla tak bi rabila mal čvekauser posted image in dobro družbo da  me spravi mal k sebiuser posted image user posted image res...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.1.2008 22:53:59   
rumba
Ja, jaz čisto računam na ta piknik. Valda! Udeležba bo pa obvezna!user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
25.1.2008 22:55:15   
madejka
Yudit pa pridi po posvetovalnici? Al mas v Bistrici P?

Jaaaaa srečanje julijk bo pomladi, ne?user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.