Ajvy -> RE: Julijke 2007 ( 4.del) (5.2.2008 21:14:30)
|
Mateya, odkar imam Tarjo, full drugače dojemam stvari, smrt in te zadeve....vse me vedno bolj prizadane.....in smisel življenja se mi zdi tako daleč.....tolk enega trpljenja okoli mene, nas, da je že prav neverjetno....ampak potem se zazrem v njene oči in vem, da je smisel pred menoj, nasmeh njen je vreden več kot vse ostalo...pomirim se...vem, da imam smisel ,da naberem moč, odpihnem negativizem in zle misli in se enostavno prepustim toku..... vsak dan pogrešam svojo mamo, se sprašujem, če bi bila ponosna name...si zamišljam kako se skupaj sprehajava in debatirava o velikih življenjskih stvareh...da me pogleda v oči in mi reče, da je vesela, da se je vse tako izteklo in da končno lahko izrečem ,da sem srečna.....dopovedujem si, da gleda name z nasmeškom, da ji srce poje vsakič ko meni..... težko je , ko ljudje zapustijo ta svet in če malo egoistično rečem, zapustijo nas....še težje je živeti brez njihove prisotnosti.....a z malo volje, joka, in veliko pretečenega časa se da pobegnit depresiji.....skoncetriraj se na lepe stvari okoli tebe...naj ti dajejo moč, da zjutraj vesela vstaneš
|
|
|
|