|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabroston
17.1.2005 11:23:50   
andreja69
No, tudi jaz sem se opogumila za sodelovanje, ker že kar lep čas spremljam vaše debate, res ste super.Midva z možem se tudi trudiva že več kot leto za malo:duda:, pa nama ne rata.G mi je sedaj predpisala dabroston, pa me zanima, kašno je vaše mnenje, glede na to,da v opozorilih piše, da ni možno izključiti neželenih učinkov na plod.
hvala, Andreja :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dabroston
17.1.2005 11:31:38   
dadica
Pozdravljena!

Tudi jaz sem jemala dabroston tablete skoraj 1leto pa mi ni nič pomagalo sem imela M še vseeno na 45-60 dni.
Je pa bil pri meni drug problem in sicer da sem se po tabletah zelo redila in 24- ur po vzeti tableti sem postala zelo zabuhla v obraz in nenormalno povečanje prsi, ter slabost.
Ampak ne se ustrašit mogoče bo pri tebi drugače saj vsako telo odreagira na svoj način.Meni jih je zdravnica potem odsvetovala.
Mi je pa moja G rekla da jih predpisujejo tudi nosečnicam ki imajo rizično nosečnost ker"baje" preprečujejo spontani solav,tako da se ne sekirat,oni že vedo kaj delajo.;)
LEP POZDRAV in upam da sem ti kaj pomagala :metulj:

(odgovor članu andreja69)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dabroston
17.1.2005 11:35:41   
pikica05
:rozica:Ojla!:rozica:

Andreja, tudi jaz samo berem in spremljam te debate. Vzpodbudila si me, da se tudi jaz prijavim.
Midva z dragim poskušama na tem očitno zahtevnem podvigu kako leto. Brez uspeha!:((
Malo se že živciram, ker še vedno ni :duda: in upam, da bo mi sedaj z vami vsemi, ki me razumete lažje.

Hormonskih terapij še nimam predpisanih, ker moja G pravi, da še ni potrebno.

Punce, kdaj prideva z Andrejo na seznam za predvidene :nosecka: v tem letu?????

LP-pikica

Neposredna povezava do sporočila: 3
   dabroston
17.1.2005 11:43:51   
KIRA
jaz sem ga jemala več ko 3 mesece, se pravi, da sem bla že prek 12t, pa je moja mala tako zdrava ko ima bit. brez dabrostona je pa najbrž sploh ne bi bilo, ker sem imela krvavitve pa še bolana sem bla in sem morala v bolnico na opazovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   dabroston
17.1.2005 11:56:23   
andreja69
punce vsem hvala, tebe pikica pa full razumem,ker sva v bistvu na istem,vem pa, da bo tudi pri naju ratalo imeti:)- :duda: in držim pesti tudi za ostale, ki bi rade bile srečke:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   dabroston
17.1.2005 12:27:25   
biba77
Sta ze na seznamu.
:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   dabroston
17.1.2005 13:23:14   
KIRA
jaz bom tud na seznamu, ampak šele ko pridem s porodniške. bom šla znova v postopek IVF, čeprav bi se rada izognila.
ampak dabroston bom pa začela jemat takoj, ko bomo tako daleč za transfer. niti slučačjno ne bom reskirala, da bi kaj narobe naredila.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   dabroston
17.1.2005 13:35:29   
urši77
Tudi meni je G napisala dabroston - takoj po zanositvi po klomifenu.Pravi da vse skupaj hormonsko podpremo in da bi hormoni v pravi meri negativno vplivali na plod, pa še nisem slišala!
LP :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   dabroston
17.1.2005 21:34:19   
lol
tudi jaz sem jemala dabroston ampak zato da bi obdržala plod ker mi je grozil splav.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   dabroston
17.1.2005 21:38:44   
Kornelija
Tudi mene je motilo to, da v opozorilih piše, da ni možno izključiti neželenih učinkov na plod. Zato sem o tem povprašala svojega G in mi je rekel, da Dabroston uporabljajo že 20 let in da v teh letih ni bilo nobenega primera, ki bi nakazal kakšno napako pri plodu in da sem lahko brez skrbi! Kornelija:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?