|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ste obrite?
14.1.2008 18:49:18   
pf
Na to temo pa se je za nasmejat. Dobre ste punce.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.1.2008 18:51:39   
Anonimen
Jaz pa trpim kot user posted image , če se spodaj obrijem.Par dni me peče, potem pa srbi kot hudič.Sploh ne vem kaj bi bilo dobro, da ne bi tako peklo? Kakšen nasvet?

(odgovor članu pf)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
14.1.2008 20:13:53   
Anonimen
Kind lady - probaj se brit v smeri rasti (ne kontra - mene v tem primeru peče, srbi pa še muzolje dobim gratis zraven) - res, da to ni tako lepo pobrito kot v smeri proti rasti, ampak če potem to izvajaš na 2 - 3 dni, boš spodaj vedno lepo urejenauser posted image user posted image . Verjemi - preverjenouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
14.1.2008 21:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kind lady - probaj se brit v smeri rasti (ne kontra - mene v tem primeru peče, srbi pa še muzolje dobim gratis zraven) - res, da to ni tako lepo pobrito kot v smeri proti rasti, ampak če potem to izvajaš na 2 - 3 dni, boš spodaj vedno lepo urejenauser posted image user posted image . Verjemi - preverjenouser posted image .

Se strinjam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.1.2008 10:26:54   
Anonimen
Jaz sem ponavadi pobrita na nulo. Če imam čas in voljo si včasih za spremembo naredim ozko črtico.

Za obisk pri ginekologu se vedno na sveže obrijem.    

Neposredna povezava do sporočila: 30
16.1.2008 15:41:06   
trchy
Na to - da se pa pod pazduho katera ne brije, pa sploh ne pomislim user posted image - a to tudi še obstaja?

obstajajo tud takeuser posted image  moja prijateljica je enkrat poleti na široko dvignila roke sredi Lj, ko sva se srečali, in prvo kar je bilo videti so ble 3-4cm dolge dlakeuser posted image  sicer njena stvar, ma vsaj poleti se lohk pobriješ pod pazduho, če drugače ne... no ja. jz tamalo prjatlco čist na nulo, z el. brivnikom (ga mam sam zanjo user posted image ) in res, ma dobim kar  prhlaj, če je neki časa ne user posted image  drugače pa se mojmu G zmer nasmeh prikrade na obraz, ko je češpljica lepo sfrizirana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.1.2008 7:50:47   
bebi
Se podpišem pod DaisyE. Mislim, da tiste babnice, ki se brijete tam doli, pretiravate. Ne rečem pod pazduho in noge, morajo biti brez šavja. Se mi zdi, da ste to extra fine frajle, spedenane v nulo tudi sicer; vsak lasek posebej stoji, na obrazu pa pol kile pudra,... Pa ginekologi načeloma ne gledajo frizurc user posted image . Sej valda ne greste na modno revijo češpelj h ginekologu. Kako bi se reklo takim vrstam žensk, na glavi bix v glavi pa ...., a ni pomembnejša vsebina? Kako se vam sploh da razpravljati o tako brezzvezni stvari. In ja Anonimna, res si postavila extra blesavo vprašanje in škoda da imaš za sabo že toliko IVF/ICSE postopkov, pa se ukvarjaš s tako nepomembno stvarjo user posted image . Pa brez zamere. Samo moje mnenje.

< Sporočilo je popravil bebi -- 18.1.2008 7:59:35 >

2006
2008

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.1.2008 8:06:01   
Anonimen
Se podpišem pod DaisyE. Mislim, da tiste babnice, ki se brijete tam doli, pretiravate. Ne rečem pod pazduho in noge, morajo biti brez šavja. Se mi zdi, da ste to extra fine frajle, spedenane v nulo tudi sicer; vsak lasek posebej stoji, na obrazu pa pol kile pudra,...

user posted image  Mislm da bolj neb mogla falit user posted image

Pa moja glava je kar polna, nekak pamet ne izključuje britja. Men so pač dlake ogabne. In zdej prvič slišim da to pomen da sm idiotuser posted image
Si bom pustila čupo tam dol, pa da vidmo če mi bo šlo kej boljš na podiplomcuuser posted image

(odgovor članu bebi)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
18.1.2008 8:18:02   
kovač
Jaz se pa obrijem pod pazduho tko na 1 teden ali dva tedna, poleti pa na tri dni zaradi majčk s kratkimi rokavi, noge pa enkrat tedensko, po tamali pa tut sam enkrat tedensko ali pa sam bikini. Da bi pa se vsak dan brila pa ne hvala, kje mam pa čas, da bom skoz v kopalnici visela. Je pa res, da se vsak dan stuširam in da sem čista in urejena, pa tut če je tist trikotnik tam doli malo bolj kosmat, včasih je še bolj seksi, kot če sem obrita na nulo kot kak baby.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.1.2008 8:20:27   
kovač
Pa še to bolj mi je pomembna vsakodnevna higiena in lepa postava, kot pa ba bi bila debela in pobrita vedno na nulo.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.1.2008 8:21:31   
bebi
Karin24  ne morem rečt, da odkar imam čupo tam dol, da mi gre bolje na podiplomcu, ker jo mam namreč že skoz, ampak na podiplomcu mi gre pa dobr user posted image  Mogoče je pa to razlog user posted image  Tko da probi, mogoče ti bo šlo pol kej boljš user posted image

Sicer je pa to forum Upajmo skupaj, pa ste mogoče malo neumestne s to temo, ker če prav razumem se tukaj punce pogovarjajo o zanositvi ne pa o modni reviji češpelj.

2006
2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.1.2008 8:24:28   
Anonimen
Bom probalauser posted image

Drgač pa, ja smo na upajmo skupaj, in vse upamo, že dolg....pač včasih je pa tud kkšna lahkotnejša tema dobrodošla. Nekatere se pa res sekirajo k gredo k ginekologu al majo pobrito al ne. Mogoče je nam to smešno, za nekoga pa to predstavlja problem.user posted image

(odgovor članu bebi)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
18.1.2008 9:38:35   
Anonimen
Si je že kera provala jo depilirat z voskom pri kozmetičarki?
Jaz bi to probala, a se bojim, da me bo bolelo, posebno prou dolej...
Z gilet mi traja samo dva dni...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
18.1.2008 11:43:35   
*talcy*
ojla punce tak čudno uprašanje...pa ko bomo user posted image kdo nam bo rihtal frizurco??user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
18.1.2008 11:51:03   
Anonimen
Zanimivo...
se pravi če si spodaj lepo urejen, pomeni da si tudi drugače kot iz škatljice in da si sfriziran in fancy in ah oh in sploh - zanimivo.
Iščem povezavo med pametjo in obritostjo. Trenutno sem tik pred oddajo doktorske dezertacije  - in spodaj urejena že vsaj petnajst let.
Hmmmmmuser posted image Bebi - jaz bi potem morala postaviti kontra teorijo: Bolj obrita in spodaj urejena več v glavi ali kaj???
Ne ampak tega ne bom - saj to so klišeji, ki jih pač nekatere postavljajo.
Menim, da se vsaka sama odloča za obritost, za urejenost, za izobrazbo, za kariero - za življenje.

Osebno imam vedno obrt spodnji del, noge in pazduho. Oblečena sem delu primerno (nikoli ne izstopam po zadnji modi - in nikoli tudi nisem za "pradavnino" - pač neka srednja pot). Skozi leta sem si zgradila lepo kariero, magistrirala - trenutno tik pred oddajo doktorske naloge, sem srečno poročena, ukvarjam se s športom in se ukvarjam z živalmi iz azila.

Skratka povedati želim: Živim srečno življenje, ki ni "fancy" - ali po zadnji modi - ah, oh in sploh.
Nimam se niti malo za fino damo, v glavi pa vem, da imam kar nekaj.
Res pa že dlje časa želim postati mamica (pa tudi ne za vsako ceno) - Upam in resnično si želim, da bo peti ICSI uspešen.

Obrite ali neobrite - želim vam prijeten konec tedna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
18.1.2008 14:19:28   
Anonimen
Samo, da bo uspešen. S kocinami al pa brez.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
18.1.2008 14:34:45   
Anonimen
Smešna debata ...
Urejenost spodnejga dela pa naj bo to trikotnik, črtica ali pa popolnoma brez, pomembno je le to, da je čisto, nima nobene veze s pametjo in zunanjostjo.

Po mojih izkušnjah je tako, da ko si enkrat začneš briti ali depilirati spodnjo frizuro, potem ne moreš nehati. Ko sem si prvič obrila, nisem več prenesla dlak tam spodaj. Isto kot pri podpazduhi.

Pa še odgovorim na vprašanje:
Sedaj si že nekaj časa raje depiliram z voskom pri kozmetičarki, ker dlje drži pa tudi dlačice so veliko mehkejše. Prvič me je kar precej bolelo, ker so dlake zaradi britja trše, sedaj pa skorajda ne čutim več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
18.1.2008 14:37:37   
Anonimen
Tudi v nosečnosti se da lepo depilirati pri kozmetičarki :)
Pa še izogneš se živalskemu britju pred porodom.

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
18.1.2008 16:04:36   
koala
bebi, ti moram kontrirat, ker me je tvoja izjava kar zbodla, ne vem morda sem zaradi nosečniških hormonov preobčutljiva pa vseeno.
Jaz sem obrita že ohoho let, tako noge kot pod pazduho, pa tudi tam spodaj. Zakaj? Ker tako meni kot mojemu možu to enostavno odgovarja, ker se tako bolje počutim. Edino kozmetiko ki jo moja koža pozna je vlažilna krema in balzam za ustnice, k frizerju hodim podpovprečno malo za žensko, oblečena pa nisem niti slučajno po zadnji modi. Pravzaprav me je pa najbolj zbodlo tisto z praznino v glavi, sicer pa vsak po svoje.

talcy, možek je še kako spreten pri tem opravilu, zdaj ko je buši napoti, drugače pa se da tudi z ogledalom in malo spretnosti, preverjeno.

Aja, proti srbežu, rdečici in mozoljčkom, pa meni ful pomaga baby olje, takoj po britju se namažem, pa je.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.1.2008 19:41:01   
Pia73
Ja, se brijem.

Ja, ja,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.1.2008 19:45:16   
Pia73
IZVIRNO SPOROČILO: bebi

Se podpišem pod DaisyE. Mislim, da tiste babnice, ki se brijete tam doli, pretiravate. Ne rečem pod pazduho in noge, morajo biti brez šavja. Se mi zdi, da ste to extra fine frajle, spedenane v nulo tudi sicer; vsak lasek posebej stoji, na obrazu pa pol kile pudra,... Pa ginekologi načeloma ne gledajo frizurc user posted image . Sej valda ne greste na modno revijo češpelj h ginekologu. Kako bi se reklo takim vrstam žensk, na glavi bix v glavi pa ...., a ni pomembnejša vsebina? Kako se vam sploh da razpravljati o tako brezzvezni stvari. In ja Anonimna, res si postavila extra blesavo vprašanje in škoda da imaš za sabo že toliko IVF/ICSE postopkov, pa se ukvarjaš s tako nepomembno stvarjo user posted image . Pa brez zamere. Samo moje mnenje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kdo si je tu vzel največ časa za razpravljanje???

Tako bolanega komentarja pa že dolgo nisem prebrala,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.1.2008 23:03:15   
Tia-na
Nekak imam občutek, da gre pri tem tudi malce za "spolno svobodo" oz. če se bolj natančno izrazim ... za sproščenost. Si ne predstavljam orale, če bi imel moj polna usta ...   user posted image

Nekateri komentarji (kosmatih) pa so res zanimivi ... še posebej ta, ki dolžino in količino "svederčkov" povezuje z inteligenco in količino pudra na obrazu. user posted image

Sicer pa ... kakor komu paše.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.1.2008 15:09:00   
Anonimen
A pol ste vse pobriteuser posted image ? Men to sploh ne zgleda lepo niti se ne počutim dobro, če je dol vse golo. Vsaj črtica mora biti.

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
19.1.2008 15:09:51   
pika74
jst pa ne povem user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.1.2008 18:28:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, tudi jaz jo brijem od zgoraj dol - v smeri rasti. Če jo briješ kontra, pride do rdečih pikic, muzoljev in srbenja ko hudič.

se ne strinjam. vedno si jo brijem od spodaj gor pa še nism mela nobenga mozolja, rdečih pikic  ali srbečice.

Pozdravljene punce!

Sem naletela na tole temo, in si ne morem kaj, da nebi odgovorila. Tudi jaz se brijem - in zaradi tega se mi je pri koncu nosečnosti naredila BERTOLINOVA ŽLEZA. To je žleza med nogo in veliko sramno ustnico. Ob britju pride včasih do vraščene dlačice, ki "zapre" žlezo. Nabrekne tako zelo, da zapira pot v nožnico, ob najhujših primerih ženska komaj hodi, zelo težko sedi - ali pa sploh ne more, če pa imaš še par dni do poroda, je pa vse še bolj zakomplicirano.

Mi je G rekla, da si obvezno dlačice odstranjujem na tak način, da se brijem od zgoraj navzdol. Odstranitev te žleze je pod narkozo - kirurški (manjši) poseg. Jaz sem naslednji dan kr popadke dobila, še sreča, da sem bila čez rok. Rojevati s šivano sramno ustnico je pa tud user posted image

Takoda punce res vsem svetujem tak način britja. Ker ko enkrat imaš bertolinovo žlezo, se rado ponavlja. Meni se je ponovila enkrat, pa je moj otroček star slabih 11 mesecev. Raje ne pomislim, kaj me še čaka... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?