Gibanje v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pika78 -> Gibanje v nosečnosti (17.1.2005 11:08:06)

Sem v 21. tednu in grem (če imam čas in se uredu počutim), dostikrat v hribe. Ne sicer na ta visoke, ampak na Šmarno Goro, pa na Grmado, Katarino... Moj mi je včeraj rekel, da preveč naokoli hodim in da bi se mogla bolj čuvat:zmeden:. Moram pa povedat, da hodim bolj počasi in da se veliko bolj "čuvam" pri naporih kot prej (da se ne zadiham preveč itd.).
Koliko se ve kaj rekreirate? Jaz mislim, da tako "na easy" ne more nič škodit.
Lepo se imejte,
Pika

fricka -> Gibanje v nosečnosti (17.1.2005 11:21:31)

Jaz sem prej veliko hodila v hribe, zdaj pa mi moj mož teži, da bom ob spustu padla in imela probleme. Kot vidim sva vidve bolj pogumni in ne bo me več ustavil. Sicer veliko hodim in mi to zelo koristi, se mnogo bolj počutim- sem v 24. tednu.

pika78 -> Gibanje v nosečnosti (17.1.2005 11:36:33)

Vesna!
Tudi midva sva bila včeraj na Šmarni in je bilo fino se predihat in malo posončit, ampak ljudi je bilo pa ogromno - kar preveč. Sem pa tudi jaz potem včasih ful utrujena, ko pridem domov, in se samo še uležem na kavč in zaspim.
Jaz tečem pozimi ne (vsaj ne tako, da bi se namenila tečt), ker mi je premrzlo zunaj oz. se nadiham preveč hladnega zraka, potem me pa grlo hitro boli - samo če tebi paše, zakaj pa ne. Jaz zdej tako delam, kot mi paše - če sem utrujena, se ustavim... (ker prej sem skoz nekam hitela). In sploh ni slabo se malo umirit.
Lp!

Dolina -> Gibanje v nosečnosti (17.1.2005 13:06:26)

:nosecka:, če se dobr počutite in nimate bolečin med hojo ali po njej, potem ni nobene ovire, da ne bi hodila na Šmarno :bravo: (na kaj višjega in daljšgea pa je že bolj vprašanje - moja g mi npr. ni dovolila, da bi šla na Krim). Je kar dobro, če ostanemo v kondiciji. ;)
Jaz sicer ne morem več (niti naj ne bi več hodila v hrib, se je mali že spustil, čeprav še ni njegov čas).

Lepo uživajte v hribih še za naju.

Lp, Dolina 33t

Anonimen -> Gibanje v nosečnosti (17.1.2005 16:59:34)

ja, ti se samo gibaj, če se tako počutiš. Jaz sem šla en teden preden sem rodila z mami na en hrib(ček) tle nad nami. Sicer pa čisto vsak dan, ne glede na vreme, vsaj za eno uro hodit. Še en dan pred porodom sem vandrala po okoliških poljih. S sabo pa sem zmeraj imela mobitel, če bi mi slučajno odtekla voda.

Stran: [1]