Anonimen -> Dojenje, zobki, prebujanje ponoči? (17.1.2005 11:17:18)
|
Tako pa je bilo pri nas: Prve štiri mesece se je ponoči zbudila okrog polnoči, sva se podojili, je spala do sedmih zjutraj. Pri približno 4 mesecih se je začela zbujat na dve uri. Poskusila sem s sokcom, čajem, vodo, mlekom, nič ni pomagalo. Samo dojenje! Sem ji zvečer dala flaško prilagojenega mleka, da je bila res sita, ni bilo nič bolje. Sem mislila, da so zobki, pa niso bili, ker smo prvega dobili šele pri enem letu. Zvijalo jo ni, nikoli ni imela s tem težav. Ponoči se tudi ni ne vem koliko jokala, samo toliko, da sem jo podojila, pa je zaspala nazaj. Takrat je tudi začela zavračat dudo, esm kar jaz postala njena duda. večkrat sem že razmišljala, da bi jo nehala dojit, pa se nisem mogla pripravit do tega. Zdaj, ko je star 15 mesecev se še vedno dojiva. Ponoči pa-kakor kdaj. Nikoli še niprespala cele noči! Zbudi se včasih (redko) 3 krat, največkrat pa tudi po 10 krat. Mleka nimam skoraj nič in se tudi že zelo dolgo samo crklja, ker lačna ni. Ko sem v službi ni nobenega problema kar se tiče dojenja-crkljanja. Če sem pa doma, se pa včasih spomni tudi vsako uro, da bi se ona malo pocrkljala. Nočem te sicer spravit v slabo voljo ampšak saj si že sama ugotovila podobnosti med nama, ne?
|
|
|
|