z dojenčkom na otok?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

1A -> z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 17:58:44)

nisem sugurna če je fino jet na otok glede trajekta in zdravstvene oskrbe z dojenčkom ! vaše izkušnje 

kristinaj -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 18:04:47)

zakaj pa ne?

jaz sem bila lani 2meseca v dalmaciji od otrokovega 3-5 m starosti. smo bili večinoma samo v mestu, enkrat smo šli tudi na ist z jahtico. in ti povem, nobenega problema.

pozanimej se le glede otrokovega varstva, je pediater, kje je nujna pomoč, klic v sili...take stvari morajo biti 300%. postavi si kar precej ČE-jev....

otroci se prilagodijo vsaki situaciji....

Anonimen -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 18:51:10)

Pozdravljena.

Kolikor imam jaz izkušenj z otokom Krkom, ti lahko rečem, da so le dobre, pa sem bila tam že približno 9krat. Zdravstvena oskrba je primerljiva z tisto na celini(bolnišnica in zdravstveni domovi), tako da mislim, da ti ni treba ničesar skrbeti, če se odločiš za ta otok. Za druge otoke pa žal nimam izkušenj. In tukaj ni vožnje z trajektom, ker je do Krka most.

aspirinčica

rija -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 18:53:09)

jaz z našim ne bom šla na otoke, dokler ne bo mimo nevarnost vročinskih krčev. kvečjemu na kak otok, ki ma eno redno bolnico.....

sicer pa je polno lepih krajev na celini....se mi ne da obremenjevati še z takimi vprašanji....enostavno NI VREDNO.

in otrokom je dovolj mlaka v velikosti 2 krat 3 metre, pa nekaj igrač...za lepimi plažami patimo odrasli......

Marogica -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 18:53:50)

Mi smo šli s 6 mesečnikom na Ugljan in sploh nisem razmišljala, da ne bi šla. Zdravnike imajo, ambulante tudi, večji otoki celo bolnišnice....Ja kam pa hodijo domačini z dojenčki?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 18:55:48)

Če je panika, si z otoka hitreje v bolnišnici kot s celine, ker pokličejo helikopter.

Pa ponavadi so zelo prijazni z dojenčki, ker jih na otokih ni veliko :).

viv_ -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 19:11:30)

Nimam pomislekov...

skuštrana -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 20:09:55)

Pojdi na otok..zdravnika imajo povsod, če je pa kaj hudega pa pride helikopter.

tananejka -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 20:18:33)

Naša je bila stara 4,5 mesecev, ko smo šli na otok Šolta. Prej sem se pozanimala glede zdravnika in nujne pomoči (številke). Smo pa vedeli kam gremo (kakšen je apartma in vse ostalo, ker smo bili že prej 2x tam na dopustu). Tam smo ostali 14 dni in nismo imeli nobenih problemov....čista uživancija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Je pa tudi mene skrbelo kako bo, ampak po prihodu sem pozabila na vsa vprašanja in se predala dopustu.

Če ima otrok kakršnekoli zdravstvene težave se strinjam z Rijo!

Anonimen -> RE: z dojenčkom na otok?? (13.1.2008 23:28:52)

ojla mi smo šli z dvema [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image],tamali 3mesece tavečji je 20mesecev na mali lošinj in uživali v uvali Čikat ko vlki.tamali je pod borovci dremal večino dneva,mi pa smo pacali po pesku.lošinj je za dihala balzam,pa fajn je ko maš na eni plaži sonce,senco,mivko beton aja pa seveda kavico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],na vsakem eki.ni blo nobenga problema,že leto prej va šla pa je bil tavečji takrat 8mesecev star in smo bli 1teden na lošinju in še potem mesec in pol na otoku viru.le pogumno.

lp

1A -> RE: z dojenčkom na otok?? (14.1.2008 8:22:34)

Mary10- ali ste bili v apartmajih in kako se imenujejo!!! hvala

ella2006 -> RE: z dojenčkom na otok?? (17.1.2008 8:26:34)

Mi imamo na Cresu vikend in ko je tamala bila stara slabe 3 mesece smo že bili na Cresu. Saj kako pa domačini lahko tam živijo, saj imajo tudi otroke.
Mislim da je to stvar posameznika kako se odloči, ter kako se bo bolje počutil. Mi smo napr. ko je ta drugi bil star 3,5 mesec že šli na Kanarce, pa tudi ni bilo nobenih problemov.

Lp

karin412 -> RE: z dojenčkom na otok?? (20.1.2008 19:40:21)

Mi smo bili na Lošinju, ko je mala zbolela za 6.boleznijo, seveda nismo imeli pojma, kaj bi lahko imela-imela je 5 mesecev. Šli smo k zdravniku kar v hotelu in jo je pogledal. Potem pa smo že šli domov in k našemu pediatru, ki je glede na pojav izpuščajev določil to bolezen.

Dopust sicer ni bil prijeten, zdravniška oskrba pa je bila v redu.

Anonimen -> RE: z dojenčkom na otok?? (23.1.2008 0:22:54)

1A,bli smo pri prijateljih,ki živijo na lošinju,v ulici lošinjskih pomoraca.letos se odločamoal bi šli nazaj na lošinj al bi šli na brač.

Stran: [1]