Pribor (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Maxica -> Pribor (17.1.2005 10:06:59)

:zmeden:Pooooočaaaaasiiiiii :zmeden:se tudi mi pripravljamo na novo hrano, pa me zanima, kakšen pribor ste nabavile za :duda:? Žličko, koliko komadov, pa kakšne posodice itd.? Hvala!!!

Anonimen -> Pribor (17.1.2005 10:23:30)

Žličke sem jaz kupila plastične za otroke v DM-u. Edino pozneje za juho sem kupila eno drugo, tako malo gumijasto, ker je bil večja.

Anonimen -> Pribor (17.1.2005 10:52:28)

Jaz sem tudi kupila žličke v DM-u. zdaj jih imam že verjetno kakih 15 ampak zdaj ona hoče "ta svetleče" in vilice!

KIRA -> Pribor (17.1.2005 11:12:02)

jaz sem kupila en krožniček - tak z gumo spodaj, pa pokrovčkom. zraven je bla še žlička in vilička. take k so malo upognjene - z njimi laže hraniš. je blo v kompletu za jurja men se zdi. od canpol babies če se ne motim.
moja mama pa mi je kupila še un krožniček, ki se z vodo toplo drži, tak termos. od chiccota, pa zraven tud žličko in viličko.
guma je zlo fajn na dnu, da ne rabiš posodice oz. krožnika držat. enostavno ga dol prpopaš, pa se ne more premaknit ali pa prevrnit.

BARBARA R. -> Pribor (17.1.2005 13:27:19)

Jaz imam večinoma Tupperware.Tako pribor,kot krožničke.Ob uvajanju goste hrane sem uporabljala manjše posodice,sedaj pa že krožničke.Imam pa nujno dve žlici.

:muca:

Anonimen -> Pribor (17.1.2005 14:50:28)

Hi, hi Kira_in_Vikica, točno tako posodico s priborom imamo tudi mi. In ko jo prilepim na mizo ji gre takooooooo na živce, da jo vleče, dokler se ne odlepi, če pa ne gre, se pa takooooo začne dret, da je groza. :)-

frutka_ -> Pribor (17.1.2005 17:38:04)

Jaz sem kupila Aventove, ki so fajn male in ozke, za majhna usteca. Zdaj pa imam Tupperwarove, ki prej absolutno niso prišla v poštev, ker so preširoke.

Stran: [1]