|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za spodbudo
13.1.2008 15:00:34   
Anonimen
Ojla, ker se kar nekaj čas trudiva za user posted image  mi povejte, kaj mislite, ker nekako ne bom naredila testa, ker nočemuser posted image
Zadnja M je bila 14. decembra, ciklusi vsi na 31 dni redni.
Kdaj naj bi bil test sigurno + ali je lahko danes še -, če ga naredim?
Naj hvala vsemuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za spodbudo
13.1.2008 15:24:52   
kovač
a ZA TO JE TREBA BIT ANONIMEN?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 15:28:44   
Anonimen
Zakaj pa ne bi bila anonimna? Te kaj moti?

Anonimna ti kar naredi test, da ne boš v dilemi.Upam, da boš zagledala tisto kar želiš.user posted image user posted image

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 15:33:24   
Anonimen
Ja danes je še lahko minus, ker je točno 31 dni. Jaz bi na tvojem mestu ene tri dni počakala. Ker v bistvu ti M še ne zamuja. Jutri bo prvi dan zamude.
Če te pa ful matra ga pa pač naredi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 15:34:24   
ajat
joj, ma res si ne morete pridržat nepotrebnih kometarjev. Zakaj?
Mogoče jo pozna kdo na forumu pa noče, da ve, da dela na user posted image .
Zato je lahko anonimna, al more cel svet vedet?

Anonimna, jaz ti svetujem, da počakaj do srede, potem pa komot naredi test, seveda, če še ne bo user posted image .
Držim pesti, da zagledaš +. Vem, kako je, ko ostaneš razočaran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 15:34:43   
Kate26
Če imaš cikle dolge na 31 dni, potem je najbolj sigurno, če narediš test najhitreje 15.1. (1. dan izostanka M), ali pa celo malo kasneje, če slučajno še nebi imela dovolj nosečniškega hormona. Držim pesti, da ti uspe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 15:49:10   
Anonimen
Zlate ste punce, k me podpirate in razmišljate s svojo glavo, ooo  nevmesnih komentarjih ne bom komentirala, podlost ni moja prijateljica. Tako ali tako ste se odzvale same dušice, ki veste kako zelo te lahko čustva razveselijo user posted image ali pa užalijouser posted image .
Bom počakala do 15. upam, da ne prideuser posted image  in ne bom šla med februarske borke.
p.s. anonimna izbira je na voljo zato, da se koristi!

(odgovor članu Kate26)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 15:53:25   
loveforever
pozdravljena. jaz bi na tvojem mestu malo počakala. bolje da imaš še tri dni upanje kot pa da ti  danes pokaže minus ( kar sevdea upam da ne ), pa bo vselja konec.

veliko sreče!!! pa sporoči ko bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 16:03:43   
murkica
Anonimna- Če ti ni škoda denarja, potem lahko test narediš že danes, lahko ti že pokaže pravilen rezultat, če imaš dovolj hormona, drugače pa bi jaz na tvojem mestu počakala vsaj do jutri  zjutraj, ko lahko narediš test pa bo rezultat verjetneje točnejši.

Vsekakor pa držim pesti, da zagledaš user posted image user posted image  in da se tako tebi kot tvojemu dragemu uresniči želja pa otročičku. user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 16:14:06   
bastian111
Ko boš naredila test nam sigurno javi ok!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 17:23:50   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu kakšen dan še počakala, pa navijam da boš ugledala +! user posted image

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2008 17:27:42   
hmm...
Svetujem ti, da ga ne bi naredila že danes ali jutri, ampak bi počakala nekaj dni. Takrat bo bolj sigurno tisto kar bo test pokazal (srčno upam da +user posted image ).

Veliko sreče ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2008 17:50:40   
*zoe*
Tudi jaz ti želim veliko sreče in bi svetovala, da počakaš še kakšen dan ali dva. Ziher je ziheruser posted image

Veliko sreče!!!!!!!!!

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
13.1.2008 19:02:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *zoe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2008 19:20:43   
*talcy*
ti kar počakaj do srede al četrtka zjutraj pol pa test naredi.... upam in držim pesti da ugledaš plusek al user posted image  karkoli sam da bo pozitivno....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2008 7:37:40   
spps
Kot vse ostale,ti tudi jaz svetujem,da še počakaj kakšen dan.Vse vemo kako si želimo zagledatiuser posted image ,če ga pa ni pa ti vse dol pade.držim pesti da siuser posted image .tudi če slučajno ne bo,se ne predaj.skupaj,nam bo uspelouser posted image .

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.1.2008 10:45:45   
valentina2006
Zakaj pa nebi bla Anonimna, če maš pa to možnost...user posted image

user posted image  Jest sem zmer bla tko nestrpna s testi, user posted image  kr neki sem jih zarad tega, po nepotrebnem vrgla proč...če lahko, počakaj še kakšn dan, pa pol probi...upam, da ugledaš user posted image user posted image ...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.1.2008 14:14:19   
Anonimen
Js sem delala test točno na 31 dan, pa je bila slabo vidna, bleda črtica, vendar bila pa jeuser posted image , ker če je, potem je. Čez tri dni pa je bila že lepauser posted image .

Tako da ti kar naredi test in držim pesti!user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.1.2008 14:24:50   
škorpion
Jaz pa bi ti svetovala, da test narediš kar danes če si neučakana, pa če bo negativno ga naredi še jutri, kajti meni je pokazalo že tisti dan ko bi naj bi bila bolana, sicer je bila črtica res ful bleda ampak sem spet ponovila drugi dan pa je pokazalo pozitivno. Testi pa danes niso tako dragi, kupi pa tista ko sta pakirana dva skupaj sta cenejša mislim da sta okrog 4-5 eur.
želim ti veliko sreče in upam da bosta dve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.1.2008 20:17:23   
Kinokija
Želim ti +. Sporči kak je rezultat!

BTW A ste delale test z jutranjim urinom ali pač ne?

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?