Kaj v stajico? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Maxica -> Kaj v stajico? (17.1.2005 10:02:30)

Po sili razmer (beri:padec s postelje:() smo Maxu kupili stajico. Je kar navdušen nad njo in nič ne joče, če ga dam notri. Vendar pa, ker še ne sedi samostojno, ga notri poležem, ampak se mi pa zdi, da so tla zelo trda v stajici. Kaj jim vi date na tla-kakšno spužvico? Ali nič?

Anonimen -> Kaj v stajico? (17.1.2005 10:11:50)

Tla naše stajice tudi niso mehka, zato mu dam not 2 tanki odejici in okoli pujšterčke, da je vse mehko, če pade na rito :)

puri -> Kaj v stajico? (17.1.2005 10:13:03)

Jaz imam not bol debelo deko!:)

Una -> Kaj v stajico? (17.1.2005 10:13:31)

Jst mu dam dekico in povštrčke, pa ful igrač, pa notr zdrži samo 15 minut.

LP, Una

janjja -> Kaj v stajico? (17.1.2005 10:14:24)

JAz ji dam odejico in je kar mehko, vsekakor pa daj nekaj v njo, ker so stajice res trde, nenazadnje so narete za stati, ne?
Drugače pa smo se znašli in dali vanjo ležalnik,tako da lahko sedi, nad njega napeli špago in na njo obesli raznorazne igračke. Alja je navdušena.:sloncek:

Anonimen -> Kaj v stajico? (17.1.2005 10:14:30)

Mi smo tudi imeli dekico. Pa če imaš tisto blazino za dojenje, tisto kačo, v stajici zelo prav pride, dokler otrok ne sedi še dobro.

.ču -> Kaj v stajico? (17.1.2005 10:14:41)

Res so tla zelo trda,pa še mrzla povrhu.
Pri nas smo dali po tleh te penaste gobe sestavljanke,ki so raznih barv-vse male koščke smo seveda pobrali ven!
Okrog pa sem obložila z blazinami,to na zaćetku,ko še ni dobro sedel samostojno.Sedaj pa sem tudi blazine pobrala ven.

LP:rozica:

.ču -> Kaj v stajico? (17.1.2005 10:17:41)

Za dekco se pa nisem odločila zato,ker se mi zdi,da drsi,sedaj,ko se hoče v stajici že postavljat na noge:ups:

Stran: [1]