Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 13.1.2008 21:49:11
|
|
|
|
buča
|
zakaj pa kontr.tabletke?Meni niso nič rekli,pa imam tud hsg in laparo...kolegica pa mora jest ene tbl za sluznico,ampak ina ima laparoskopsko opp,pregrada pomoje,jaz pa imam laparaskopijo....nekje tiči razlika verjetno....
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 14.1.2008 0:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Stediril sem jemala pred operacijo za tanjšanje maternične sluznice ker lažje operirajo, po operaciji pa moraš jemat Stediril za preprečevanje infekcije in umirjanje situacije, da se rana v maternici lažje zaraste. Nekako 6 tednov po operaciji je rana zagotovo zaceljena in pokrita s sluznico ter lahko ponovno zanosim.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 14.1.2008 1:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Buča, hsg in histeroskopija sta dve različni preiskavi. Laporoskopija pa je spet tretja preiskava. Srečno!
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 14.1.2008 11:31:44
|
|
|
|
amor real
|
Jaz sem imela histeroskopijo 17/9-2007 in sem dobila po njej 8/11-2007 potem pa nobene več, ker sem srečka -
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 14.1.2008 12:10:24
|
|
|
|
...Martina...
|
amor real, kaj res?, srečnica! Želim ti vse najboljše v . Joj kako sem tvoje besede z veseljem prebrala. Najprej sem zračunala po kolkih dneh si dobila... cirka 52 dni. in potem si takoj zanosila? Jaz imam histeroskopijo 18.2. , to pomeni, da bom 1 dobila cca 10.5.08 Joj kje je še to.... lp
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 14.1.2008 14:11:36
|
|
|
|
nanaa
|
Živjo, jaz sem imela histerskopijo 18.10 in sem nato dobila M. tretji dan po tistemm, ko sem nehala jesti tablete, vendar je bila zelo šibka. Druga pa je bila že normalna na 31 dni in sedaj greva v akcijo za dojenčkom. Upam, da nama uspe. Punce držte se.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 14.1.2008 19:11:32
|
|
|
|
Lu33
|
Živjo! Od moje histeroskopske op. je minilo šest mesecev in šele sedaj so M take kot so bile pred op. Prve tri M po op. so bile zelo zelo močne, neboleče in točno na 28 dni (celo ura je bila pribljižno ista), pred op. pa sem vedno imela zelo boleče, 26 do 29 dni. No in sedaj so spet boleče in od 26 do 29 dni.Tudi ovulacijo šele sedaj zopet občutim. Po vsem tem sklepam, da sem rabila šest mesecev, da se je "vse postavilo na stare tire." Na žalost pa še vedno ni . Moj gre v ponedeljek končno na spermiogram ( se ni mogel sprijaznit z dejstvom, da se bova mogla za najinega otročička očitno malo bolj potrudit. Komaj čakam ponedeljek, kar pa za mojega lubija ne morem rečt. Ga je strah...
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 14.1.2008 19:19:36
|
|
|
|
amor real
|
...Martina... jaz imam tudi sicer zelo neredne , bolj sem hotela povdariti, to, da ne obupat, ker se da zanositi tudi tako
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 18.1.2008 21:11:51
|
|
|
|
pacug
|
hej sem nova tle in me tudi mene zanima kako je kaj potem ko greš na laporoskopijo in histeroskopijo.jst namreč gre drug teden in sem dobila tudi pred tem kontracepcijske tabletke.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 18.1.2008 21:14:37
|
|
|
|
pacug
|
a res kako lepo ko bi jst tudi potem zanosla po laporoskopiji in histeroskopiji ki jo imam 24.1 in 25.1
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 28.1.2008 11:19:56
|
|
|
|
crvicek
|
Punce, tudi jaz čam na histeroskopsko operacijo, ki bo 3.3. So mi pa v ambulanti za naročevanje nekaj zašuštrali, ker bi morala imeti operacijo že v jan in sem spila že 1 tbl stedirila, potem pa so mi dali datum v marcu in sem morala prenehati pit tbl in jih začnem ob naslednji M. Ker pa bom na dan operacije zaužila zadnjo tbl, so moram brez prekinitve nadaljevati kar z drugim zavojčkom tbl, ker drugače bi dobila krvavitev. Bojim se, kako bo potem z M, kajti po končanem ovojčku bom dobila krvavitev in to bo 21. dan po operaciji. A se ta krvavitev že šteje za M in lahko pri ovalucaji že ? Al bova morala počakati naslednjo M? A je imela katera tak primer?
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 28.1.2008 14:34:26
|
|
|
|
...Martina...
|
Ojla, tudi jaz grem na histeroskopijo... 18.2. danes sem dobila celo škatlo tablet za spit... začnem pa jih piti 1.dan menstre. Upam, da po operaciji normalno dobim , in da ne bom imela strahu in da začnemo in delati . yuhuhu
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 29.1.2008 14:17:04
|
|
|
|
...Martina...
|
PACUG, KAKO JE BLO? NAPIŠI KEJ DEJ... LP IN POČIVAJ...
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 29.1.2008 14:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Martina, v Celje greš na histeroskopijo? Če greš, glej, da mi potem poročaš...
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 29.1.2008 14:33:03
|
|
|
|
...Martina...
|
sori, jaz grem v Šempeter pri Gorici. Ma lahko ti vseeno poročam. lp
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 1.2.2008 19:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ok, prosim. hvala in lp.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 3.2.2008 20:07:43
|
|
|
|
buča
|
no,jaz sem že po opp...saj ni nič hudega.Našli so mi pregrado in jo odstranili.Sedaj že 5 dan močno krvavim,operirana sem bila 22.1,menstro pa sem dobila 24 dan...kar precej hitro...počakam še 1 ciklus,g je rekla 2,potem pa v akcijo...operirana sem bila 14 dan ciklusa,dr se je bala,da bo preveč zadebeljena sluznica,pa potem na viziti ni nič omenila...
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 3.2.2008 20:49:32
|
|
|
|
YULIAH
|
Hej punce! Jaz sem imela laparo in hsc v nov. lani. Odstranili so mi 2 cm veliko pregrado. Pred tem sem jemala KT Femoden za tanjšanje sluznice. Prvi dve M po op. sta bili zelo močni, sedaj sem bila v petek na 1. postopku umetne oploditve IUI, zdaj moram čakat kaj bo,....Skratka z vašimi M bo vse OK, pa srečno !
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 6.2.2008 0:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore in tudi vam srečno!
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 9.2.2008 11:50:36
|
|
|
|
neyka7
|
urskaj jaz sem decembra 2007 nehala jemati KT. Do takrat so bili ciklusi redni. Od takrat naprej pa poraz. Tako da mi je G pol leta nazaj predpisala Dabrosoton. Zdej so bili ciklusi dokaj redni. 2.2. sem pričakovala vendar je še ni . Problem je v tem, ker bi morala naslednji teden na HSG. Tako, da iz tega ne bo nič, ker se ni prikazala. Vse bi bilo prav, če test nebi bil N . LP
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 10.2.2008 10:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
neyka7, držim pesti, da čimprej zagledaš
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 10.2.2008 19:38:31
|
|
|
|
metir
|
držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 20.2.2008 0:18:02
|
|
|
|
lunica 85
|
crviček:midva z mojim dragim še zdaj ne pa sem imela laporo in histero že 24.1..imela sem pregrado in nekaj policističnih jajčnikov.zdaj upam da bo vse ok ko imam pregled pri G 3.3. in da nama bo dala zeleno luč za delanje na .vso srečo vsem, ki imate laporo in histero,naj pa povem da mi ni bilo hudi it sam kolkr stradaš en dan druga pa ni bilo hudo.sem komaj čakal da bo vse mimo in da bom zvedela kaj je bil vzrok da nisem zanosila.punce brez panike.vso srečo. pred operacijo pa sem jemala tudi jaz stediril m.sam ni mi pa jasno zakaj boš zadno tabletko pojedla šele na dan operacije.jst sem jih nehala jesti že 8 dni pred opracijo da sem dobila M .da sem mela še sam kak dan dva do konca,ker takrat je sluznica kot mora biti.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 20.2.2008 0:25:42
|
|
|
|
lunica 85
|
no punce sae vam javljam.moja operacija je lepo pretekla.prvi dan sem prišla v bolnico,kjer sem čakala da nas prestavijo v sobe.Potem sem dobila odvajalo ki je začel delovati že po kakih 2 urah,potem sem pa že pla kakih 10 na wc.za večerjo sem dobila samo čisto juhico in potem nisem smela od polnoči nič več piti,jesti.do takrat sem mogla pa spiti okoli 5l čaja.napočil je dan poracije ki sem jo imela ob 11.50 gotova pa sem že bila ob 12.20,nekje pol ure.imela sem pregrado in nekaj malega policističnih jajčnikov tako da to so vse uredili.sedaj še nisma nič več sexalla ker morem počakati na pregled pri svojem G to pa je šele 3.3..moj že trpi od 21.1.-bogi revež. No da povem naprej.menstruacijo sem dobila 14.2 in sedaj bomo počas začeli na otroku.bolelo me ni skoraj nič kolikor imaš samo malo špikanja ko imaš plin v sebi ki ti ga nafilajo med operacijo-pred njo.to je kake tri dni potem pa normalno.ne smeš pa nič težkega dvigovati 6 tednov.no to bi bilo vse,delat sem pa že šla po 9dneh.upam da bom kmalu noseča,ko pa bom vam p'a 100%sporočim če bo še katera gor.drugače sem pa med borakmi za M ne pričakujem marca in M ne pričakujem februarja.pridružite se nam vse ker ena drugo spodbujamo. lp vsem
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.