|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ikea kuhinja
13.1.2008 12:53:31   
janjja
Vse ki se spoznate na Ikeo mi prosim povejte če se v Ikei da dobiti kuhinja kot si jo sam sestaviš ali imajo že vse sestave določene, kar se meni zdi po ogledu njihove spletne strani?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ikea kuhinja
13.1.2008 12:57:17   
Majuska
Seveda si jo lahko sam sestaviš, zato imajo v katalogih tako lepo opisane posamezne kose. Obstaja pa tudi njihov program, kjer si sam zrišeš kuhinjo ... 

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 12:57:59   
Marogica
Sestaviš si jo lahko popolnoma sam, po želji, Imajo celo "Kuechenplanner", kjer lahko celotno kuhinjo sama "izrišeš", točno po merah tvoje kuhinje(prostora) in elementov, ki jih želiš. To je preko interneta. Če pa greš v njihove trgovine, imaš tam ljudi, ki ti pomagajo izrisati, svetovati...do tvoje sanjske kuhinje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 12:59:38   
Marogica
Tu je njihov program za izris kuhinje

http://www.ikea.com/ms/de_AT/rooms_ideas/splashplanners.html

Ta prvi.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 13:07:59   
janjja
Ja saj ta njihov planner me matra. Vedno ko izberem katero kuhinjo mi njihov primer že vrže ven in ne morem nič dodajat in nič premakniti

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 14:34:38   
Markova
Zgleda nekaj delaš narobe. Mi jo pričakujemo ravno ta teden. Še celo dva različna modela smo kombinirali. Edino kar je, da program dela precej počasi.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 14:40:06   
sonce21
Markova- če smem vprašat, ali Vam jo bodo dostavili ali grete jo grete sami iskat.
Nekje sem prebrala, da če kupiš nad 1000 eurov je dostava zastonj, tudi v SLO.

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 15:07:11   
Pauline
Mislim, da je dostava zastonj ( nad 1000 e ), samo če naročiš prek neta. Če si greš pa gor nabrat stvari in se tam meniš za dostavo je pa obračun po kilometrih.
Mi smo si kar sami vse pripeljali. Je najbolj ziher.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 16:39:02   
urška
sestavljaš lahko kakor želiš. tudi različne serije skupaj. kolikor pa vem, znaš na pult čakat malo dlje. moja sestra je na najenostavnejega čakala 3 tedne. 

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 17:17:14   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: urška

sestavljaš lahko kakor želiš. tudi različne serije skupaj. kolikor pa vem, znaš na pult čakat malo dlje. moja sestra je na najenostavnejega čakala 3 tedne. 

To je verjetno bilo zgolj slučajno. Jaz sem vzela pult iz 3cm lepljenega lesa, pa sem ga dobila takoj.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 18:37:07   
jerikou
midva sva tudi dubla vse v enem šusu. na nic nisva mogla čakat. sestavla,nabavla, odpeljala....pa lih tako omaro...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2008 20:57:28   
Markova
IZVIRNO SPOROČILO: sonce21

Markova- če smem vprašat, ali Vam jo bodo dostavili ali grete jo grete sami iskat.
Nekje sem prebrala, da če kupiš nad 1000 eurov je dostava zastonj, tudi v SLO.

Naročili preko net-a. Dostava nad 1.000€ je brezplačna. Čakaš cca 14 dni.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2008 23:05:21   
simanej
Mene pa zanima kako ste zadovoljne s kvaliteto in ali je bolj cenovno ugodna kot pri nas?

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2008 9:01:08   
mimikimi
simanej: midva sva jo kupla prejšnji mesec in sva zaenkrat zadovoljna. kvaliteta pa mislim, da je čisto ok. Midva sva ful zadovoljna!user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu simanej)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.1.2008 12:55:57   
polona2
Katero pa imaš? Ima katera kuhinjo z Applaed frontami in Vinna ročaji?

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2008 14:27:33   
mimikimi
midva imava beli ABSTRAKT. user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?