Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopust 2008-Hrvaška 29.1.2008 20:44:03
|
|
|
|
Spiria
|
Letos najverjetneje odrineva na Vis, točno lokacijo še izbirava, bova pa šla v apartma, ker sva rada bolj domača, da zjutraj na terasi v miru postrežeš in poješ zajtrk, spiješ kavo ipd... Zvečer podobno Ko zberem vse informacije, na katere čakam, bom kar rezervirala, ker mi je zaenkrat res ful všeč, kar nama ponujajo, pa tudi terminsko se moramo v službi čimprej uskladiti, tako da bo to kar to verjetno.
|
|
|
|
RE: Dopust 2008-Hrvaška 30.1.2008 12:32:39
|
|
|
|
tea
|
viv - od kdaj pa je na Lastovu zopet kamp? Ker zadnjih nekaj let ga ni bilo. Včasih ja, celo 2 sta bila, potem pa ne več. Tako, da smo vsi, ki smo včasih tam kampirali presedlali na apartmaje. Lastovo mi je zelo domače, saj je bila naša poletna destinacija moje celo otroštvo. Nazadnje sem bila tam predlani, pa ni bilo ne duha ne sluha o kakem kampu. Drugače bomo pa mi verjetno letos ponovili lansko varianto - apartma v Breli, vendar že konec junija, ko še ni prevelike gužve.
|
|
|
|
RE: Dopust 2008-Hrvaška 30.1.2008 18:12:25
|
|
|
|
mala račka
|
peetra, koliko pa je kaj cena teh apartmajev? lp
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?