m_o_i -> RE: podaljšanje porod. dopusta - koliko? (9.11.2011 21:09:31)
|
meni so podaljsali. rojen je bil zahirancek-2 tedna pred PDP je bila porodna teza 2070 g. Tezave potem: povecan misicni tonus(hodiva na FTH ze od rojstva prakticno), rahel refluks(z epizodami nedihanja-kontrola mozganske dejavnosti na pediatricni kliniki v LJ; vse OK), sum na refluks ledvicke(po mikcijskem cistogramu pri starosti 6m KONCNO konec jemanja AB), sum na alergijo na KM (sem dokazala sama, da ni alergije). aja, glede motorike je bolj zadaj(sam se vsede pri 11 m, hodit-po 5,6 korakov- je lihkar zacel pri 18 m... ni nujno, da je to posledica zahiranosti/povecanega misicnega tonusa, se pa vedno hodiva na FTH na dva tedna priblizno Ekola-to je bilo pri nas in na podaljsanje porodniske nisem niti pomislila, vendar mi je pediatrinja sama rekla, da naj dam vlogo (pediatrinja je tudi vodja razvojne ambulante pri nas). sicer to ni potrebno, ampak meni je napisala povzetek Eliasovega zdravstvenega kartona na A4 list, v "glavi" je bila oznaka razvojne ambulante. Obrazec dvignes na CSDju, vpises podatke(nic posebnega: zacetek porodniske, svoje podatke...) in CSD poslje na komisijo. ti pa v roku 14 dni dobis odlocbo iz Lj ali Mb(odvisno, kam vas kraj posilja). no, jaz sem temu obrazcu prilozila tisti list in kopije vseh izvidov(tudi porodnega). to je to[sm=smiley1.gif] pies: meni so podaljsali za tri mesece...
|
|
|
|