Trinovum (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Trinovum (13.1.2008 11:10:18)

Pozdravljene.

Uporablja katera tablete Trinovum?
Me zanima, če ima katera podobne izkušnje kot jaz. Novembra so mi diagnosticirali adenomiozo, in dobila sem hormonsko terapijo Trinovum. Sedaj že drugi mesec nimam "krvave" menstruacije, ne potrebujem vložkov, ne tamponov, kajti takrat, ko bi morala imeti menstruacijo, mi izpada samo neka sluzi podobna rdeča zadeva, pa še to traja samo dva dni, in konec. Upam, da je to menstruacija, in da je normalen pojav, kljub temu, da ne krvavim.
Se dogaja kateri podobno?

aspirinčica

alička -> RE: Trinovum (13.1.2008 11:23:04)

Jaz sem uporabljala Trinovum pred nosečnostjo in porodom kakih 6 let. Menstruacije skorajda ni bilo, krvav izcedek največ tri dni. Sem bila pa zato toliko bolj razočarana ko sem po porodu ponovno začela jemati, mi ni bil dovolj močen (so se mi pojavljale vmesne krvavitve), zato sem zdaj na Stedirilu, menustruacije pa tako močne kot brez kt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .

DaisyE -> RE: Trinovum (13.1.2008 11:23:52)

Jaz sem jih uporabljala kot kontracepcijske tablete. So kar konjske, se spomnim, da jih v tistih časih nobena ni mela, so mele vse take z nižjo vsebnostjo hormonov. Kar se pa drugega dela tiče, pa ne vem. Jaz sem mela menstro, je pa res, da je bila manj močna, kot moja normalna menstra. Daj ti tistga pokliči, ki ti je to predpisu, pa povej kaj se dogaja. Uni bodo pa že vedeli, a je ok al ne.

Pa še ena glupa z moje strani. Kaj je to adenomioza?

Anonimen -> RE: Trinovum (13.1.2008 11:30:48)

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Kaj je to adenomioza?

Endometrioza maternice- sluznica se mi je naselila v steno maternice, kar povzroča obilne krvavitve in bolečine.

Stran: [1]