Do blond barve brez škode (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


Anonimen -> Do blond barve brez škode (13.1.2008 10:56:14)

Pozdravljene.

V četrtek sem se pobarvala na temno rjavo, ki vleče bolj na vijolično. Do sedaj sem bila vedno blond, zato se te barve(ni le preliv, temveč prava barva) ne morem navaditi.

Kako po najlažjem, in najmanj škodljivem postopku pridem spet na blond barvo?
 
aspirinčica




2 Sraki -> RE: Do blond barve brez škode (13.1.2008 15:56:47)

Vsaj kakšen mesec poizkusi zdržati s to barvo. Potem pa na obisk h kakšnemu dobremu frizerju, ki ima že kakšne izkušnje s tako situacijo.

Zadeva ni ravno idealna, ker si rekla, da se posvetijo na vijolično, kar pa ni dober predpogoj za blond, ker si lahko siva ali roza, če boš sama kaj eksperimentirala. Zato pazi. Pomoje sicer precej gold blond bi morda delovala, vendar v takem primeru, pa je težko reči kaj se bo ven izcimilo.

Najbolje je res počakati vsaj 4 tedne, tako bo določen delež barve se vseeno izpral ven. Blond las namreč ne obdrži veliko količino barve pri prvem barvanju na drugo barvo. Nato pa po pomoč k specialistu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Anonimen -> RE: Do blond barve brez škode (13.1.2008 16:16:38)

U, težka bo. Z blanžem se boš morala najprej razbarvat, potem pa čez želeno barvo. Najbolje, če greš k frizerju. Ker če boš sama packala, boš ali oranžna ali kanarčkovo rumena ali pa kot Billy Idol.




mami_miki -> RE: Do blond barve brez škode (13.1.2008 22:56:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

U, težka bo. Z blanžem se boš morala najprej razbarvat, potem pa čez želeno barvo. Najbolje, če greš k frizerju. Ker če boš sama packala, boš ali oranžna ali kanarčkovo rumena ali pa kot Billy Idol.


ja...

jaz sem imela črne odspodaj.no skor pol glave, pa sem jih razbarvala...nimam ne vem kaj uničenih-narva pač mal konice izsuši-drugače ne gre...imam pa lepe-dam čimveč olja po pranju gor...pa pomaga ful za konice...




Anonimen -> RE: Do blond barve brez škode (14.1.2008 22:38:48)

Pozdravljena.

Zanima me, kaj si sedaj naredila?

Splišni




Stran: [1]