Kako izgleda driska ko rastejo zobki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


pikam -> Kako izgleda driska ko rastejo zobki (13.1.2008 10:29:37)

Moja mala bo stara 6m in ji dajem Hipp2 ter počasi tudi že malo GH. Zadnje dni vse stvari  non stop tlači v usta, po ličkih ima pikice, veliko popije čaja, slini se itak že nekaj mesecev...verjetno so zobki (ki jih pa čakamo že nekaj mesecev). Zdajle ene 2 dni pa tudi bolj pogosto kaka, ima spet malo več vetrov in veliko sluzi v blatu...a so to znaki zobkov ali ni nujno. Nekje sem brala, da sluz v blatu pomeni drisko.....ali je bila tudi pri vas taka "driska" pri zobkih ali je tekoče blato znak driske. Koliko časa bo še trajalo, da končno dobimo zobek...par dni ali tednov?




mojca k -> RE: Kako izgleda driska ko rastejo zobki (13.1.2008 11:06:04)

naša mala je dobila prvi zobek pri 7 mesecih. teden dni prej je bila pokakana vsake 2 uri. blato je bilo malo bolj tekoče, svetlejše barve. popila je zelo veliko tekočine, lička so bila rdeča. sluzi nisem opazla.takrat sta zrasla spodnja dva zobka hkrati. nato se je en mesec zopet praskala po dlesnih z vsem mogočim. zopet ista pesem, le da so prišli zgornji trije hkrati.




jaša2 -> RE: Kako izgleda driska ko rastejo zobki (13.1.2008 11:44:40)

moja bo zdaj 8M in še nimamo zobkov, čeprav smo že xkrat mislili, da bodo prišli, ker se že od nekdaj slini, praska po dlesnih, drisko smo tud že nekaj časa iemli tako sluzasto, pa pogosto... pa še vedno ni nič.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]