|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev po vnetju jajčnika
13.1.2008 10:24:21   
spps
Zanima me,kako je z vami ki ste imele vnetje jajčnika,kako dolgo je trajalo da ste zanosile?Jaz sem vnetje imela oktobra,user posted image  pa sem dobila vsak mesec samo na različno dolge cikluse(tudi od prej imam neredne cikluse).Želimo si novega člana družine in upam,da bo čimprejuser posted image .
LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev po vnetju jajčnika
13.1.2008 12:20:25   
tiana
js sm mela maja vnetje jajčnikov,pa skuz neredne mentre pa brez zaščite pa nč ni,pa nč ni.....user posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 12:30:12   
spps
oj!pol boma pa ena drugi v podporo,a ne?Jaz sem vprašala ginek. če bodo kakšne težave z zanositvijo,pa je rekel,da ne bi smele bit.bomo videli kaj bo.

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 15:29:19   
spps
a ni tle nobene,ki bi imela vnetje jajčnika,potem pa poskušala zanosit oz. je zanosila?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 16:32:53   
Anonimen
Evo tako piše Pušenjak.

"možnost pomembnih posledic prvega nezapletenega vnetja, ki je primerno zdravljeno, je manj kot 10%, po dveh se verjetnos povzpne na več kot 25%, po treh na več kot 50% in po več kot treh na preko 80%."

"Ne, vnetje jejčnikov ne more vplivati na zarodek, ker ob vnetju jajčnikov zanositev ni mogoča, če pride do zanositve pa je to dokaz, da ni bilo ali pa trenutno ni vnetja jajčnikov ali se je takšno vnetje dokončno pozdravilo,"

"Dokler vnetje traja nosečnost ni možna in če se vnetje ne pozdravi lahko ostanejo posledice za plodnost. Poveča se možnost za zamašene oziroma nedelujoče jajcevode, kar poveča tveganje za zunajmaternično nosečnost in neplodnost. Poskus zanositve je možen po ozdravljenju, recimo 3-6 mesecev po dogodku."

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Sem pa tudi jaz imela ene 4-5 let nazaj vnetje, pa sem kljub temu in PCO zanosila po 6-ih mesecih.user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 16:34:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Sem pa tudi jaz imela ene 4-5 let nazaj vnetje, pa sem kljub temu in PCO zanosila po 6-ih mesecih.user posted image

Aja, po 6-ih msecih ko sva se odločila za user posted image , to je bilo pa 2-3 leta po vnetju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2008 9:01:56   
spps
Hvala, ENANOBENA!
Vnetje,sem zdravila v bolnišnici,tam sem bila en teden na dveh antibiotikih+ketonal.Vnetje je bilo pa sam na levem jajčniku.Ni jim bilo čist jasno,da je sam na enem,pa tud ko so ugotavljali,kaj mi je ,ker takrat sem imela samo zelo močno bolečino ,brez vročine.zdaj nimam težav,edin preduser posted image ,me boli v levem jajčniku.
Hvala,ker si šla brskat po netuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?