vianne -> RE: Oktober 2008 (11.2.2008 11:44:05)
|
Naše stare mame in mame niso imele Tifola, pa so kljub temu zdrave otroke rodile. Pa verjetno katere ženske po svetu tudi niso o vsem tako obveščene kot me pa je z otrokom ravno tako vse O.K.. Npr. afričanke (da ne bo pomote, ne vse, vemo katere mislim) nimajo skoraj kaj jesti, da o zdravi prehrani ne govorimo, pa tudi rodijo normalne otroke... Tako, da mislim da gre pri našem primeru veliko tudi za zaslužek... toda jaz ga tudi jem... kaj pa vem na koncu nisi pameten. Moj g. je močno priporočil jemanje folne kisline tako da vse ne more biti za lase privlečeno. Pa če imaš tako organizirano prehrano kot jaz v službi, kjer imamo menzo in si drugega ne moremo privoščiti, saj za malico ni izhoda (ni izhoda vseh 8 ur razen z dobrim razlogom to pa je zdravnik, urejanje papirjev na raznih uradih), po pisarnah ne smemo jesti...(pa delam v eni najbolj dobro stoječih firm v Slo. v računovodstvu), verjetno je pametno vzeti kakšen tifol, glede na to da vemo kakšna hrana se kuha v menzi (beri vse iz vrečke od juhe, krompirja, raznih mineštric...)Verjetno si malokatera lahko privošči pet lažjih obrokov na dan pa še zdravi naj bodo, polni sadja, zelenjave... če pa delaš od 7 do 16 ko prideš domov pa je pozna ura....
|
|
|
|