Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Škropion sem jo zmanjšala potem pa je napisalo napaka
Vianne tudi mene trebušček boli kot pri prav neprijetno (bolečine so kr hude včasih) pa prsa me full bolijo sploh bradvičke še zvečer prej ko zaspim me pikajo...so pa postala dosti bolj čvrsta in težka pa napeta...
živjo! Mene pa kar naprej al zebe al mi je pa vroče...Nenormalno. Zvečer ko se uležem na kavč me najprej zebe, pas e pokrijem z odejo, pol mi zakuha, se odkrijem, me spet zebe,...in tako cel čas...Prej popoldan me je kar spotilo kar brez veze, sem namreč sedela za mizo in čvekala s sestro...Ne vem al je to normalno al sem samo jaz čuden tip človeka ...
pikica5...tud mene ja špika kakšen krat kar močno..ma kokr vem je to normalno tko da se ne smemo dost sekirat...
jana_k ...tud to se men dogaja...ravno kar sem si majico slekla k je vroče kot ...včasih me pa zebe za zmrznit ... verjetno da je to normalen pojav al kaj mislš
Potem smo že kar tri, tudi mene včasih zebe včasih mije pa vroče. Dva večera se mi je dogajalo, da me je kr zakuhalo, nisem skor nič spala samo premetavala sem se po postli. Šmenta vse mamo iste znake
razumemo!!! tud jaz sem pomirjena k vidim da je to vse normalno .... a spite še vedno na trebuhu?mal čudno vprašanje sam jaz imam navado da spim na njemu pa zdaj nevem če lahko?
Potem smo že kar tri, tudi mene včasih zebe včasih mije pa vroče. Dva večera se mi je dogajalo, da me je kr zakuhalo, nisem skor nič spala samo premetavala sem se po postli. Šmenta vse mamo iste znake
Tudi jaz včer nisem mogla spati sem se celo noč premetavala pa odkrivala pa pokrivala,
No vidim, da sem do sedaj najstarejša med vami ... hmm same dvajsetletnice me obkrožajo. Pohvalno, kar tako naprej!
Kako ste drugače. Pri meni je danes vse O.K. Izcedka ni več, tudi močne bolečine v spodnjem delu trebuha so izginile. Občasno malo začutim švoh bolečino kot pred m. Me malo skrbi ker nimam nobenih drugih znakov nosečnosti...preveč fantaziram. Vse bo O.K. Kajne da bo!!!
blanka1...tudi z moje strani čestitke dobrodošla med nami....
imam tud jaz bolečino ( občasno ) v spodnjem delu trebuha kot pred ....in v križu me malček boli ..... danes bi imela za dobit pol pa še dodatno fantaziram in hodm na wc če je kaka kri ... ma na srečo ni nič ker jaz res fantaziram sto na uro .... ne vem kakao naj si zbijem z glave tiste črne misli...tako jih SOVRAŽIM!!!!.... drugač pa bo itak da bo, mora bit!!!!!