|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
21.3.2008 19:07:35   
Acjom1
Zdravo punce!
Kako kaj slabosti? Meni cel dan ni bilo čisto nič slabo. user posted image Sem že pozabla kako to zgleda. user posted image Danes sem imela NS in sem presrečna. Z otročkom je vse vredi, svetline mi je izmerila 1,5 mm, nosna kost je vidna in tudi vse ostalo je vredu. user posted image

Rok mi je prestavila za en dan in sicerna 7. oktobra. Dobila sem ogromno slikic. Moj pikec pa je veselo poskakoval, se obračal, mahal... user posted image Skratka, blo je nepozabno doživetje. Potem sem jo malo vprašala še za 4D ultrazvok in mi je povedala, da ga delajo tudi pri njih (ZD Domžale, dr. Meglič). Potem pa mi je celo za pol minutke preklopla na 4D, da sem si lahko pogledala kako zgleda. In na koncu mi je dala zraven še CD. Skratka, nad ginekologinjo sem bila navdušea. Poleg tega mi je skoz lepo razlagala kaj gleda, kje so roke, kje so noge, kje so učke, mehur, želodček..v glavnem vse. Ma, res je blo, kot da bi bila v drugem svetu, čudovito v glavnem. S fantom sva prišla iz ordinacije čisto blažena. user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.3.2008 21:15:36   
Hans
Ojla oktoberke, nekaj dni se nisem oglasila, čas me malo priganja; služba, pa gospodinjstvo, pa mala navihanka. No ja saj se ne pritožujem, le včasih zvečer se počutim kot ožeta cunja. Ah pa kaj bi jamrali ko je pa danes tako lep dan,
Bila sem na NS in vse je super user posted image user posted image , tveganje za DS skoraj nično, super smo bili vsi zelo srečni in vse se je lepo videlo, srček, rokice, nogice pa ušesa so ful štrlela, no pa rekli so da bo mogoče punčka, tako da bomo tri babnice pri hiši, aja pa rok so mi prestavili na 9.-10.10. 2008, torej bom imela dva otročka čisto blizu po datumih rojstva, prva je rojena 5.10., bila sem pa v Dravljah in dr.Babnikova je prav super.

Jajčka smo pobarvali, šunko skuhali, za potico je poskrbela tašča, sedaj grem po tuš in nato spat, vsem srečkam user posted image  pa predvsem lepe praznike in da se ne boste preveč najedle šunke in vas bo potem v ponedeljek vse tiščalo. Uživajte.
Če pa je katera naredila kakšne lep pirhe pa le veselo na forum z njimi.
Stunfek user posted image , lambada doborodošla, vianne meni je tudi prva najbolj všeč

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
22.3.2008 9:26:48   
jolie
Hans...ti si ena taka revca ko jaz....tako sva zaposlene, da ne utegneva na forum...tole morva popravit, kaj praviš???user posted image

No takole...jaz še nisem prišla k sebi od prvega pregleda, ki sem ga imela v sredo 19/3, ko sem prvič svojo pikico videla...niti v sanjah si nisem mogla predstavljati, da lahko doživiš kaj tako lepega. Ginekologinja mi jo je zelo povečala na ekranu in obrisi na teleščku so bili tako jasno izraženi, da sem bila res čisto šokirana. Končno sem dobila potrditev, da v meni res raste bitjece...user posted image user posted image user posted image  (Pa slikco sem tudi nafehtala user posted image )

Mi je pa ginekologinja prestavila PDP iz 24/10 (ki sem si ga sama zračunala tukaj na forumu) na 25/10. Ko pa sva opravile ultrazvok pa mi je rekla, da je pikica za dva dni še celo večja kot je ona naračunala, da bi mogla bit (glede na datum zadnje menstruacije). Vse je BP, tudi jaz se odlično počutim...user posted image user posted image user posted image

Za datum NS in 2. pregleda bom zvedela v sredo....

Tudi v službi sem že povedala....in bila pozitivno presenečena nad reakcijo in ustrežljivostjo sodelavcev, ki mi pridno pomagajo pri vsakem gibu, za katerega menim, da ga nebi smela narediti. Res sem hvaležna, da imam take sodelavce user posted image user posted image user posted image

Drage nosečke....želim vam lepe praznike....če tudi so zasneženi (kot pri nas)...so vseeno nekaj posebnega, ane?

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
22.3.2008 9:49:33   
corti
Dobro jutro user posted image !

Kako ste? Jst sem danes res dobre volje....končno me ne stiska več v trebuhu in tudi izcedek se je zelo zmanjšal! Vbistvu je zdaj že skoraj bele barve! user posted image

Vglavnem lepo praznujte...!

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
22.3.2008 10:05:19   
jolly123
Corti super, sem vesela zate user posted image

No jaz se šele danes spravljam k barvanju pirhov, delanju potice in pospravljanju, ker včeraj sem začela tako bruhat, da sem samo obležala na postelji. Tako hudo še nisem bruhala odkar sem noseča. No zdaj moram pa čimprej vse podelat, preden se me spet kaj prime user posted image
Včeraj sem dobila eno trenirko, ki sem jo naročila v Quelle, pa mi je tako preveliko, kot da bi imela vrečo krompirja na sebi user posted image Ne vem kakšne cifre majo to, naročila sem najmanjšo user posted image

Poleg tega nama je crknil bojler je začelo kapljati od njega, čakava vodovodarja, ki je ža napovedal da pod 100 € ne bo. Groza!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
22.3.2008 11:36:06   
vianne
user posted image

1.oktober
user posted image   blanka1 (2user posted image ) 2.pr in NS 26.03.08 user posted image
user posted image   Petrca* (3user posted image 2user posted image ) 3.pr 28.03.08 user posted image
user posted image   hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image   monika30 (2user posted image 1user posted image )
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image

4. oktober
user posted image    Đofka

5. oktober
user posted image    tanja29

6.oktober
user posted image    tamara85 (?user posted image 1user posted image )

7.oktober
user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 NS 28.03.08 user posted image
user posted image    freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image

8. oktober
user posted image    Liza01 ( 2user posted image ?user posted image )
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr 03.04.08

9.oktober
user posted image    Lambda ( 1user posted image 1user posted image ) 2 pr. in NS 03.04.08

10.oktober
user posted image    Valla ( 2user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image    Safira (2user posted image ?user posted image )
user posted image    Levinjaa (2user posted image 1user posted image ) NS 02.04.08 user posted image

11.oktober
user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image

12.oktober
user posted image    sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 31.03.08 NS 02.04.08 user posted image

13.oktober
user posted image    Rendi (1user posted image 1user posted image ) 3. pr in NS 01.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image    jolly123 ( 1user posted image 1user posted image ) 5.pr 09.04.08
user posted image    jana_k (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 01.04.08 user posted image

15.oktober
user posted image    "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08 NS 08.04.08 user posted image
user posted image    janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08 NS 25.03.08 user posted image

16.oktober
user posted image    smeja2 ( 2user posted image 1user posted image )
user posted image    "ajetam" ( 1user posted image 1user posted image ) 3.pr.27.03.08 NS 03.04.08 user posted image

17.oktober
user posted image    ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )
user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) 2.pr in NS 08.04.08 user posted image
user posted image    Afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) NS 04.04.04 user posted image
user posted image    vianne ( 2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 26.03.08 NS 08.04.08 user posted image

19.oktober
user posted image    NastyGirl ( 1user posted image 1user posted image )
user posted image    Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 2.pr. 07.04.08 NS 02.04.08

20.oktober
user posted image    sija
user posted image    škorpion ( 2user posted image ?user posted image ) 2.pr. 10.04.08 NS 07.04.08 user posted image
user posted image    bluster (2user posted image 1user posted image ) ? pr. 20.04.08 NS 02.04.08

21.oktober
user posted image    2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

23.oktober
user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image

24.oktober
user posted image    jolie ( 1user posted image 1user posted image )

25.oktober
user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image ) 2.pr. 08.04.08 NS 28.03.08
user posted image    jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) 2.pr.26.03.08 user posted image

27.oktober
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) 2.pr.31.03.08 NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image    škorpjonka ( ?user posted image ?user posted image )
user posted image    Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image    Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

xx.oktober
user posted image    naldika
user posted image    Grace
user posted image    Inara
user posted image    lovley
user posted image    aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image    Mandek user posted image
user posted image    corti (?user posted image ?user posted image ) 1.pr 26.03.08 NS 09.04.08

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25  user posted image
                                       giotti  user posted image
                                       cati  user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka  user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
22.3.2008 11:39:29   
vianne
Pozdravljene punce moje!!!

Sem dodala slikco in sicer tisto ki je dobila največ glasov user posted image .
Drugače pa še vedno lahko spremenimo.....

Seznama drugače nisem spreminjala bom to prepustila naši dragi Janji 27, le pri sebi sem dodala srček, da bo ja za srečo bil do konca!!!!

Pri nas močno sneži in je prav  romantično.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
22.3.2008 13:02:28   
janja 27
ojla punce !

vianne s seznamček s slikico je superuser posted image user posted image user posted image , popravla ga pa bom zvečer mogoče še katera kaj napiše....midve z Manco sva pirhe pobarvale pr tašči in pri nas doma, mizo sve okrasile, pospravla sem tko da bom lahko celo popoldan lenarila, moj user posted image  dela cel dan mogoče bo moral podalšat čez noč k sneži....bo pa res bela velika noč .....popoldan pa nesemo še dobrote žegnat v našo cerkev...user posted image user posted image
punce lepo da ste odpravle super na pregledih in nuhalni, jaz komaj čakam torek, k grem jaz, da bom spet videla user posted image ,
za kataloške prodaje pa sem se jaz že navadla da če kaj naročam naročim 2 al 3 št. manj kot nosim konfekcijo iz tgovine, ne vem kdo jih piše tabele za mereuser posted image , če se tam zmerim pa bi morala naročit še kako št, več kot jo nosim tko iz trgovine.....jaz imam nekaj cunj še od prej, trenirk tudi, pa še soseda mi je ponudla da če čem dvoje kavbojke...tko da jih bom verjetno vzela.....

sem pa dobila podaljšano bolniško do 21.04.08 user posted image user posted image

pa še voščilo:::
 ZAJČEK SKAČE NAOKORG S POLNO KOŠARO DOBROT,
 VAS OBIŠČE, VAM POZVONI,
 TER VESELE PRAZNIKE ZAŽELI

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
22.3.2008 14:27:42   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

vianne...
ojla sem te že v torek uprašala kje imaš nuhalno?? zgleda da si spregledala....

Se opravičujem user posted image . NS pa imam v Postojni!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
22.3.2008 17:39:52   
*ajetam*
ko boste spet seznam kaj popravljale napišite da imam prgled 26. in ne 27. drugače pa ni treba. ni panike bo itak kmalu mimo in bom že spet imela nov datum user posted image
vidim da vas je že veliko bilo na NS. super user posted image
jaz jo kooooomaj čakam

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
22.3.2008 21:21:53   
*talcy*
ojla pupe .. pozdravljene ...kako ste na ta zaspan dan ?
.... mene neki zanima ... a imate tud ve v trebuščku občutek da ni več tako napihnjen kot je bil zdaj par tednov ...  danes sm v 10t user posted image  ....
...sicer imam probleme z zaprtjem že kar nekaj časa (5tednov) danes pa sem se nakako kar ¨spucala¨user posted image  ... mogoče je napetost zginila zarad tega user posted image  no drgač zdaj par dni nisem bruhala danes pa spet ..... to pa je že dobr znakec .. user posted image  
...no punce hvala lepa za odgovore že vnaprej ...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.3.2008 22:54:47   
*ajetam*
talcy ti boš mela punčko 
ja moj trebuh se občasno prav noro napihne. občutek imam da me bo razgnalo vsi okoli mene pa me gledajo čudno kako je to mogoče ali se napihujem sama namenoma ali kaj in vedno razlagam da ne. da se to samo dogaja in nimam vpliva na to. zdej se mi res kakšne 3 dni že ni. ja je odvisno tudi od plinov. če si se spucala bo verjetno to to. jaz grem na blato kar uredu in nisem zaprta kot sem bila čisto na začetku. sem pa tudi jaz v dobrem 10t. tudi prdenje pri meni je včasih bolj pogosto včasih manj. po moje vse to vpliva tudi na napihovanje ...
jaz že komaj čakam naslednji pregled ki ga imam v sredo. da se spet prepričam da je z otročkom vse ok... sej veste malo me more skrbet

oh še dobro da imam možnost iti eno stran nazaj da sem si shranila kar sem napisala ker mi ni hotelo poslat tega. uf nebi se mi dalo še enkrat vse pisat user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.3.2008 22:56:51   
stunfek
zakaj ravno ko napišem dolg post zadvea zatrokira in ga izgubim?!? Agrhhhhh!!! user posted image

Na kratko:

kaj sem že napisala? aja......
1. da mene nič ne napenja,
2. da imam prebavne motnje v obliki lažje driske,
3. da sem kupila nov printer ki je tudi skener in vam bom lahko pokazala UZ slikco :) (a vam jo tudi za nazaj od 7t2d pokažem?)

Pa še kaj, zavito v lepšo literarno pakungo ampak ****t ga....tale forum precejkat zašteka zadnje cajte...

Lahko nočko pupe...jaz sem tudi z današnjim dnem po RR v 10. tednu :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
22.3.2008 23:10:17   
*ajetam*
ja zgleda je najbolje za sak slučaj vedno kopirat post da potem daš samo paste in je user posted image to je res smotano...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.3.2008 23:58:49   
stunfek
No, sem dala svojo slikco ultra zvoka v album (ta "staro" ko sem bila 7 tednov). Pa rečte, če ni ful kjut user posted image ! V sredo pa bo plodek že večji! Komaj čakam da ga vidim lumpeka. 

user posted image

Zgoraj je plodek pod njim pa okrogla rumenjakova vrečka. Moj G je rekel, da je to njegov prenosni sendvič, dokler ga ne začne oskrbovati posteljica :)

< Sporočilo je popravil stunfek -- 23.3.2008 0:12:34 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
23.3.2008 7:50:41   
Veki_222
Oj, punce...

Jaz sem že vstala, user posted image seveda gleda formulo, jaz pa pasem dolgčas hehe... No, sej ne, imam dela še pa še, za šolo, za službo, pa se mi ne daaaa...
Stunfek, mi prosim poveš, kako si nalimala slikico? Meni sploh ne uspe user posted image .. Jaz bi vam tud rada pokazala našega korenjaka!
Aha, ko ste se pogovarjale o napenjanju, jaz nimam tovrstnih težav, imam pa občutek, da se je rast mojega trebuščka trenutno kar malo ustavila, bomo videli, kaj  še bo...
Komaj čakam 28., to je že v petek, ko imamo NS!

Lepe praznike,
V.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
23.3.2008 8:01:33   
*talcy*
ojla pupe dobro jutro .... smo malo zgodnji danes za vstat k gremo h maši mal pogledat po dolgem času ...
...hvala za odgovore....
*ajetam* zakaj pa naj bi bla punčka? ... ja jaz si jo fulllllll želim sam kar bo bo mi je vseeno sam da bo ok .....
stunfek.... lepa slikica ta tvoj korenjaček ... boš videla na naslednjem pregledu bo že pravi možak / punca .... karkoli sam da bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
23.3.2008 8:31:16   
jolly123
Jutro!
No včeraj sem se končno spravila k pucanju in ker sem zadnje čase bolj počasna mi je to seveda vzelo nekaj časa, potem barvanje pirhov, obiski, sem si rekla da bom potico naredila zvečer. Ker sem seveda hotela vse nekaj na hitro naresti itak da ni ratala user posted image Mož se je res smejal, ampak meni ni bilo niti najmanj smešno, sem ga danes poslala v trgovino po potico, pa so trgovine zaprte user posted image Ajej.... upam, da bodo kakšni obiski s sabo prinesli potico, ker imam neustavljivo željo po njej user posted image

ajetam to pa tudi mene zanima zakaj naj bi bila punčka? Ker jaz sem tudi napihnjena kot da bi bila v 5-em mesecu. No sicer sem zadnji teden veliko bolje, ampak na začetku je bila kar kriza. No sicer pa samo še 8-krat grem spat pa je potem NS, mogoče pa tam zvemo že kaj bo user posted image

Aja jana prosim, če mi dopišeš NS 31.3.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
23.3.2008 9:03:08   
Veki_222
Stunfek, ni pa ni mi uspelo, in ker bi taaako rada, da ga vidite, vam pošiljam link na moj album:

http://www.moj-album.com/uredi/veki-222/11471602/?os=11471616

LP,
V.

< Sporočilo je popravil Veki_222 -- 23.3.2008 9:05:06 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
23.3.2008 11:11:57   
*ajetam*
dobro jutro.
no naj vam povem da je meni bilo vedno prav bedasto napovedovat spol glede na znake. ampak zadnjič je bila babi pri meni in je začela temo da če mi n slabo bom imela fantka. je rekla da je njej pri obeh puncah bilo slabo pri sinu ne. pol sta še mami in teta isto rekle, pol me je to res začelo zanimat če je kaj na tem in do sedaj si še vsi rekli da jim je bilo slabo ko so imele punčko in ne ko so imele fantka...
tko da priznam da bi se en mesec nazaj temu smejala zdej pa  to verjamem... vsaj dokler jih ene par reče da  v njihovem primeru ni bilo tako user posted image user posted image

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
23.3.2008 11:32:34   
jolly123
No to teorijo lahko takoj zdaj ovržem, kolegici je bilo tako slabo 9 mesecev rodila je fantka. Tašča je tudi rekla, da ji je pri mojem možu bilo nonstop slabo. Kaj pa vem user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
23.3.2008 11:47:40   
*ajetam*
no vidiš tko je...
so se mi od nekdaj te stvari čudne zdele.
moj mož čuti da bo fantek tko da mu zaupam user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
23.3.2008 14:34:34   
*talcy*
ojla...ja men mama pravi da bo punčka ... njej je vedno delalo slabo in je bruhala ko je mene nosila pa tud sestre od tata je blo isto ... ma jaz se ne zanašam tolk na to ... tko močno si želim punčke da sem 99% da bo fantek ... moj pa pravi da bo 100% punčka... eh bomo vidli čez dobrih 6mesecev user posted image user posted image

....drugače zvami??? jaz sem ob poldne bruhala kot vidra mater je šlo zmene za dva dni ... prou beeeee ..... pa trebuh me danes cel dan mal ščipa user posted image  
a imate tud ve ful belega toka?? z mene gre prav tako belkasto kot noro user posted image
ale pupe bodte pridne...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
23.3.2008 16:05:24   
jolly123
Moj tudi pravi, da bo punčka in da če vraže res držijo pol naj kar bruham. user posted image Sem mislila da si moško bolj želijo fantka, pa je naš čisto za punčko zapel user posted image

Talcy jaz imam tudi veliko belega toka, se mi zdi da prej v celem letu nisem imela toliko tega kot ga imam sedaj v enem dnevu user posted image Drugače sem pa tudi ravno opoldne bruhala kot vidra, porem smo pojedli kosilo, zdej pa spet malo menjam pozicije na kavču - levi bok pa desni bok user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
23.3.2008 18:58:51   
*ajetam*
jest sem imela več belega toka sam zdej že nakaj časa ni več tako.
meni je pa čisto vseeno kaj bom imela.
se mi to sploh ne zdi pomembno

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.