|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
10.3.2008 10:28:23   
aNcHuLiNkA
Jaz imam pregled pa čez eno urco! Na dopustu nisem, bom iz službe skočila pa pol nazaj...počutim se pa fantastično! user posted image Poročam kako bo pri G, papa

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.3.2008 11:48:40   
janja 27
Ojla punce!

JOLLY123 lepo da se je stanje umirilo, upam da si ok , to samo lepo počivaj, moja kolegaica je mela tud izcedke pa se je vse lepo in prav končalo in ima živahnega fantka starga že 4 leta, sicer jaz nisem imela dobrih izkušenj z izcedki vendar se večinoma punce lepo izvlečejo samo počivat morajo in nič dvigovat.....sicer je pa res kot je napisla "talcy", da je tko žalostno k nemoreš uživat v nosečnosti in te vsak obisk WC-ja skrbi če boš kaj zagledala user posted image user posted image user posted image  sicer pa morte vse mislt pozitivno, vem, lahko je rečt drugač delat sam ena motivacija pa more bit!!!

Komaj čakam kaj bodo punce sporočile s pregledov tko da bom seznam spremenila proti koncu dneva.

2mak s kej pa si k si se sankala na Javroniku to je tud blizu mene... 

Mene tud mal danes daje utrujenost, sicer sem na bl že 14 dni tko da hvala bogu nimam skrbi s službo in uživam doma, danes je šla še tamala nazaj v vrtec k mi je prejšnji teden neki kašljala, tko da sem mal zapravljala po trgovinah....sem vidla zanjo take lepe spodnje hlačke v Wenis trgovini ma ko sem vidla ceno me je kap 4,2 e ( starga jurja za spodnje hlačke ) kriza, pa še preraste jih hitr....

Jaz pa na preglede hodim sama tud na nuhalno bom šla sama, tamala je še premajhna da bi karkoli razumela in šla z mano, če bi bila večja bi jo verjetn sabo vzela, moj predragi možek pa ima odpor do bolnic in zdravstvenih domov tko da ga niti s sabo ne vlačim ker pol je tam sam tečen...pa pol doma predebatirava zadeve...sicer pa če bi hotel it bi ga s sabo vzela ker vidim da veliko punc pride s partnerjem...

nč zdej hitim še neki pospravlat po hiši in se slišmo zvečer!!!!

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu aNcHuLiNkA)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.3.2008 11:56:31   
vianne
Pozdravljene punce...

...tiste, ki imate danes preglede nam hitro sporočite vesele novičke user posted image

Jaz pa imam eno vprašanje. Mene že dva dni bolj močno špika v spodnjem delu trebuha in bolečina se nato prenese tudi v vagino in tam čutim nato kot, da bi me nekdo z iglo prebadal... me malo skrbi, kaj bi to bilo. A ima še katera podobne simptome?

janja 27
pri meni lahko dodaš, da imam NS 08.04. Hvala!!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
10.3.2008 13:10:48   
jana84
Vianne...Tudi mene je pred tedni tako špikalo, obdobno, kot bi me kdo z nožem zabodel...Pa so mi razložili, da je to čisto običajno, ker se maternica širi. Tako da jaz sem to vzela za nekaj normalnega in potrebnega za razvoj user posted image , in vsakič ko me špikne (sedaj ko sem noseča 8t+1d se to dogaja poredkeje, pa takrat zelo močno) se spomnim, da se pripravlja prostor za našega tako pričakovanega user posted image  in potem lepo mine...

Drugače pa me je v noči iz sobote na nedeljo obiskala prva "nosečniška slabost"...Ponoči me je nekaj tako začelo boleti v hrbtu, nad ledvicami da me je zbudilo in nisem mogla spati. Zato sem vstala in šla na stranišče, tam pa mi je kar naenkrat obrnilo želodec. Sicer ne konkretno ampak tako bolj kot bi se igralo...NO, potem sva z možem še malo posedela v kopalnici na tleh, da me je slabost minila. V tem času je tudi bolečina začela popuščati in sem v roku pol ure mogoče malo več nazaj zaspala, kot da ni bilo nič. Sicer sem bila nato celo nedeljo kot cunja, nič se mi ni dalo, stalno bi spala...Jedla sem tudi bolj kot piščanček...Pa je šlo mimo (zaenkrat), hvala bogu.

Drugače pa sem zelo vesela, ker sem danes po ne vem koliko časa odprla računalnik in na RR mi je koledarček sporočil, da sem v 9.tednu nosečnosti!!! user posted image user posted image user posted image ...Zgleda da lepo napreduje in imam občutek da tokrat pa bo vse v redu.

Včeraj pa sva veselo novico sporočila tudi moji tašči, ki je bila zelooo vesela sploh po SS...Tako da sedaj je uradno...Držimo pesti da se srečno konča...

Sem se pa razpisala...
Aja, pa še to...V petek zjutraj ko sem šla v kopalnico se mi je iznenanda vlila kri iz nosu. Sicer se mi to pogosto dogaja, vendar če si veliko brišem nos, ali če se močno udarim v nos ali kaj podobnega. Kar samo od sebe pa še nikoli. Tako da...Sem prebrala v nosečniškem koledarčku da je to običajno za nosečnice, ker se po telesu pretaka več krvi in lahko tenke kapilarice hitro popokajo...Samo da človek dobi neko razumno razlago, pa je vse v redu.

Zdaj pa res dovolj.
Lep pozdravček vsem in čimprej sporočite kako je bilo na pregledih...Jaz ga imam jutri popoldan, pa vam v čimkrajšem možnem času sporočim novičke.

LP

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
10.3.2008 13:39:50   
sončnica24
Zdravo punce, jaz sem še vedno čisto adijo. In imam teh slabosti že vrh glave zdaj bo počasi že en teden kaj se vlečejo in vsak dan je istouser posted image tako da res res upam da se počasi umiri vse supaj, pa samo spala bi, sploh se ne naspim.

Še dobro da grem jutri k g. pa da vidim kaj bo povedala in mi mogoče kaj svetovala da bi se te slabosti vsaj malce umirile, ker niti eno uro na dan ne funkcioniram normalno.

Bo pa očitno ta moj user posted image zlo nagajiv če mi že zdaj tako nagajauser posted image .

No upam da bo jutri na pregledu vse ok, še na srečo da ga imam že zjutraj da ne bom rabla dolgo čakat, čeprav ne vem kako se bom s postle spravla ker bi samo spalauser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
10.3.2008 13:54:07   
aNcHuLiNkA
Evo punce, jaz sem že od ginekologinje, ki mi je povedala, da nisem tako dolgo noseča kot bi morala biti glede na ZM. Realna nosečnost je baje šele okrog 6 tednov, vendar pa je vse OK! No, razen previsokega pritiska, ki sem ga imela pomoje zaradi nervoze user posted image Zdaj pa sploh ne vem če sem še oktoberka ali ne user posted image Naslednji pregled imam 16.4. in je rekla da bove takrat lahko bolj točno določile koliko je mali dejansko star...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
10.3.2008 14:25:57   
sončnica24
Anchulinka, saj glede mojega pdp-ja ki sem si ga jaz izračunala tudi dvomim da je pravi, ker sem 20 imela malo krvi na wc papirju, pa bi takrat že mogla M dobit, pa je zgleda bla vgnezditvena tako da bom jutri videla kaj bo ultrazvok pokazal.

(odgovor članu aNcHuLiNkA)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
10.3.2008 15:28:46   
stunfek
ok, tole pišem drugič...ne vem kam se je izgubil moj prvi post?!?

Pregled je za menoj. Imam eno pikico, ki meri 7t2d, toliko kolikor bi morala in utripa ji srček :) Moj PDP ostane isti. Naslednji pregled 26.3. Zakaj tako hitro?
Hmmmm....ja, izgleda, da smo začeli z dvema user posted image  ampak je eden po vsej verjetnosti odmrl...ginekolog ni bil ravno 100% prepričljiv. Pokazal mi je na ekranu in izgledalo je kot ena velika gestacijska vrečka brez ploda. Zaradi tega mi je predpisal dabroston (2tabletki dnevno) in me dal na bolniško. Tega nisem pričakovala in sem pravzaprav v šoku, saj naj bi bila na bolniški do 13. tedna...torej 6 tednov!!! Sploh ne morem verjet. Upam, da ko prespim bo bolje, ker imam ful slab filing zaradi bolniške. Mislim, počutim se popolnoma ok in valjda me gloda slaba vest...to bom šla šefici jutri kar osebno povedat. Ne morem verjet, da me je dal za 6 tednov na bolniško. Ko je videla, da sem zelo presenečena je rekel, da puncem, ki so imele za sabo ss in imajo nekaj takega kot zdaj jaz (tista odmrla nosečnost) pač da bolniško kot preventivo. Uf...

kaj menite?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.3.2008 15:45:29   
jolly123
Stunfek ti bodi kar doma, sploh se ne sekiraj veš.
jaz sem se tudi čisto odlično počutila, še slabo mi ni bilo...nič. Potem pa krvavitve, bolnica itd. Sem pa tudi imela baje dva pa je eden odmrl, verjetno tudi zaradi tega tako dolga bolniška.
Pa sem se ful sekirala glede službe ker so ravno bilance pa ni nikogar, ampak sem si rekla mah veš kaj ne gre se več zame ampak za še eno življenje in če je treba bom pač celo nosečnost ležala, kaj pa češ.

Tako da ti kar lepo počivaj in pazi nase, OK?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.3.2008 17:25:55   
kodrana
ne pašem na tale čvek, pa vseeno.. sem full vesela za stunfek.
user posted image za uspešen prvi pregled. smo s tabo vsi navijali. da bi šlo lepo do konca. in da potem dobiš zdravo štručko.
kar se tiče bolniške, ti le ostani lepo doma in se pazi. pa le brez slabe vesti.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
10.3.2008 17:33:19   
levinjaa
Hja, Stunfek, jaz bi bila tudi šokirana. Ampak služba bo že počakala. Je pa verjetno odvisno od tega, kakšno službo imaš. Jaz bi zaupala svojemi ginekologu. Načeloma imajo itak navodila, da naj bi čim bolj omejili bolniške in če se je odločil, da jo ti rabiš, ima že dober razlog za to.

Jaz pa pri sebi kar naprej iščem znake nosečnosti. Prsi so malo bolj na napete, trebuh z veliko domišljije, slabosti pa imam zadnje dni manj. Po internetu sem si naročila Angelsounds in upam, da mi ga čimprej pošljejo po pošti. Joj, kako si želim, da bi bilo vse v redu.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
10.3.2008 17:37:07   
stunfek
hvala kodrana za podporo :) in jolly tebi tudi seveda...ja, valjda bom doma, kaj pa čem :)

Stunfek

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
10.3.2008 17:46:35   
Anitka
Stunfek tudi jaz sem zelo vesela zate in ti želim vse lepo do konca nosečnosti in seveda naprej z user posted image Za bolniško se pa sedaj nič ne sekiraj in obremenjuj, sedaj sta pomembna ti in user posted image . Tako, da pazi na vaju in držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
10.3.2008 18:09:18   
*ajetam*
stumfek raje izkorsiti tole bolniško...
lepo se spočij, doma kaj naredi kar si drugače želiš početi pa nimaš časa ker imaš službo...
saj ni tako slabo. šefica bo pa že razumela. gre le za živo bitje in ne za tvoje izmišljotine...
super bo boš videla
jaz pa sem se danes naročila na NS in jo imam 3.4. komaj čakam. upam da se bo lepo spol že videl user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
10.3.2008 18:31:37   
janja 27
ojla punce!

Lepo za vesele novičke, stunfek ti se kr nč ne sekiraj jaz sem bila že za tamalo cel čas na bolniški in verjetno bom tudi za tega user posted image  v mojmi trebuščki, tko da bove lohk čvekale k mave velik časa..user posted image user posted image ..jaz večinoma dopoldan, k je Manca v vrtecu počasi pospravljam pa kaj preberem grem mal na net pa počasi spet kaj pospravlam tko in mi mine čas, zdej k gledam nazaj mi ni bilo nič žal k sem bla za Manco noseča da nisem bla v službi kadar se mi je zahotelo čveka pa sem se ustavla pr sodelavkah in sodelavcih smo mal predebatirali tekoče zadeve...user posted image user posted image
še to sporočim, da majo jutri pregled:

user posted image   Jana_k   (3. pregled)
               user posted image   Sončica 24 ( ? )
               user posted image   tanja29 ( 1. pregled )

vso srečo in čimprej sporočte kako je z vašimi user posted image

Popravljen sezman pa dodam proti večeru čakamo še " tedy" -inje novičke user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
10.3.2008 18:54:39   
*talcy*
ojla punce kako ste ... bravo za uspešen pregled .... user posted image user posted image
stunfek ... koliko pa meri tvoj plodek zdaj??

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.3.2008 19:06:02   
sončnica24
Jaz imam jutri 1. pregled tako da že komaj čakam, sicer sem malo jezna ker moj user posted image ne sme z mano na pregled sem malo upala da bo lahko šel pa kaj naj, saj če ne drugam bo pa na NS šel zraven da bo user posted image vido, tako da upam da bo jutri vse tako kot mora bit.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.3.2008 19:19:26   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ojla punce!

Lepo za vesele novičke, stunfek ti se kr nč ne sekiraj jaz sem bila že za tamalo cel čas na bolniški in verjetno bom tudi za tega user posted image  v mojmi trebuščki, tko da bove lohk čvekale k mave velik časa..user posted image user posted image ..jaz večinoma dopoldan, k je Manca v vrtecu počasi pospravljam pa kaj preberem grem mal na net pa počasi spet kaj pospravlam tko in mi mine čas, zdej k gledam nazaj mi ni bilo nič žal k sem bla za Manco noseča da nisem bla v službi kadar se mi je zahotelo čveka pa sem se ustavla pr sodelavkah in sodelavcih smo mal predebatirali tekoče zadeve...user posted image user posted image
še to sporočim, da majo jutri pregled:

user posted image   Jana_k   (3. pregled)
              user posted image   Sončica 24 ( ? )
              user posted image   tanja29 ( 1. pregled )
              user posted image    sarcy21 (3. pregled) no ta je samoplačniški pa ga nisem pisala tja notr

vso srečo in čimprej sporočte kako je z vašimi
user posted image

Popravljen sezman pa dodam proti večeru čakamo še " tedy" -inje novičke user posted image user posted image

sem se samo dodala

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.3.2008 19:35:53   
*tedy*
Končno je za mano prvi pregled, zaenkrat vse ok, user posted image rasteuser posted image . Ultrazvok imam 28.3 ( bo določila datum za amnio), 8. aprila pa drugi pregleduser posted image .
Ne boste verjele ampak v Leonišču (tiste ki hodite tja veste koliko se čaka), sem bila naročena ob 16.10 ob 16.30 sem bila gotova. Še zdej ne morem verjet da sem bla tko hitrouser posted image .

Punce lepo se mejte

Lep večer

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.3.2008 19:38:59   
*tedy*
Punce vidim, da me kr pogrešateuser posted image  lepo , lepo.
Kakšen dan ni časa pa nič ne pogledam, pa že napišete kar nekaj strani.

No še enkrat lep večeruser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.3.2008 19:58:29   
janja 27
vse čestitke za uspešne preglede danes user posted image user posted image user posted image

naj se tako nadaljuje tudi naprej !!user posted image user posted image

pa popravljen seznamček:

user posted image

1. oktober 2008
user posted image blanka1 (2user posted image2. pr. 26. 3. 2008 user posted image
user posted image Petrca* (3user posted image 2user posted image2. pr. 19. 3. 2008  NS 18.3.2008
user posted image sonček75

(5user posted image , 1user posted image ) 2. pr. 12.3.2008 
user posted image hans (5user posted image , 1user posted image ) user posted image
user posted image monika30 (2 user posted image  1user posted image )

4. oktober 2008
user posted image Đofka

6. oktober 2008
user posted image tamara85 (? user posted image , 1 user posted image )

7. oktober 2008

user posted image Veki_222 (1user posted image ) 2. pr. 13.3.2008  user posted image  NS 28.03.08
user posted image freja (3user posted image , 1 user posted image ) 2. pr.  18.4.2008 user posted image

8. oktober 2008
user posted image Liza01 (2user posted image )

10. oktober 2008
user posted image Valla (2user posted image  1user posted image ) 1. pr. 6.3.2008 user posted image
user posted image Safira (2user posted image ) 2. pr. 13.3.2008
user posted image Levinjaa (2user posted image 1user posted image ) NS 2.4.2008 user posted image

11. oktober 2008 

user posted image svečka (2user posted image 1user posted image )2. pr. 10.4.2008 NS 27.3.2008

12. oktober 2008 

user posted image sarcy21 (1user posted image ) 3. pr. 31.3.2008 NS 2.4.2008

13. oktober 2008 
user posted image Miška75 (1user posted image ) . pr. 14.3.2008 
user posted image  Rendi(1user posted image  1user posted image  )  3. pr. 1.4.2008  user posted image

14. oktober 2008
user posted image skorpion (2user posted image )

15. oktober 2008
user posted image *talcy* (2user posted image 0user posted image ) 4.pr. 18.3.2008
user posted image   janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 2 pr. 14.04.2005 user posted image  NS 25.03.08

16. oktober 2008
user posted image smeja2 (2user posted image 1user posted image )2. pr. 19.3.2008
user posted image *ajetam* (1 user posted image , 1user posted image ) 3.pr. 27.3.2008 user posted image NS 03.04.08

17. oktober 2008
user posted image ZalaTM (2user posted image 1user posted image ) 1. pr. 3.3.2008
user posted image Maska (2user posted image 1user posted image ) 2. pr.  + NS 8.4.2008  user posted image
user posted image Afnica mala (4 user posted image 1user posted image ) NS 4.4.2008 user posted image
user posted image vianne (2user posted image ) 3. pr. 26.3.2008 NS 08.04.08

18. oktober 2008
user posted image Jana_k (2user posted image 1user posted image ) 3. pr. 11.3.2008 user posted image

19. oktober 2008
user posted image NastyGirl (1user posted image ) 1. pr. 3.3.2008

20. oktober 2008
user posted image sija

21.oktober 2008
user posted image 2mak ( 2user posted image 1user posted image ), 2.pr in NS 09.04.08

25. oktober 2008 
user posted image  "tedy" 2.pr 08.09.08 NS 28.03.08 
user posted image  jerikou (1user posted image ) 1.pr. 13.3.2008

26. oktober 2008
user posted image stunfek (3user posted image  1user posted image  ) 2. pr. 26.3.2008 user posted image

27. oktober 2008
user posted image Freha (1user posted imageuser posted image ) 1.pr. 31.3.2008

28. oktober 2008

29. oktober 2008
user posted image škorpijonka

30. oktober 2008  
user posted image Alkestis (2user posted image  1user posted image ) 1. pr. 19.3.2008

xx. oktober 2008
user posted image naldika
user posted image tanja29 1. pr. 11.3.2008
user posted image jolly123 (1user posted imageuser posted image ) 874875. pr. 18.03.2008
user posted image Grace
user posted image Inara
user posted image lena35 (4user posted image , 1user posted image ) 2.pr.7.4.2008(19.10.2008)
user posted image dajadada (2user posted image , 1user posted image ) 1.pr. 13.03.2008
user posted image lovely 1.pr. 17.3.2008
user posted image sončnica24 (1user posted image , 1user posted image )
user posted image aNcHuLiNkA 10351036.pr. 16.04.2008

Bile so z nami, pa so se poslovile:

Pikica5 user posted image
živa25 user posted image
giottiuser posted image
catiuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.3.2008 20:32:46   
stunfek
talcy...moj lumpi meri približno 1cm :) njegova rumenjakova vrečkica - moj ginekolog mu pravi sendvič, saj "hrani" plodek, dokler vloge ne prevzame posteljica - pa ima premer pol centimetra. na slikci piše, da je "star" 7 tednov, jaz pa sem v bistvu noseča 7t2d - moj ginekolog se sploh ni obregnil v razliko - rekel je, da meri toliko kolikor mora. Res upam, da bo ob naslednjem pregledu že tudi čisto jasno, kaj je tista druga lisa in da bo vse v redu. To, da ga imam že čez skoraj 14 dni mi tudi veliko pomeni, da ne bo treba biti predolgo na trnih.

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.3.2008 20:53:36   
tanja29
Pozdravček vsem. user posted image Vidim, da ste kar pridne s pisanjem. Jutri ob 10.uri imam končno 1.pregled. Komaj čakam... Takoj ko pridem domov, pa vam sporočim, kako je z mojo malo pikico.user posted image Aja, pa še to, naročila sem se na NS v Dravlje, pregled imam pa 27.03.
Uživajte!
LP Tanja

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.3.2008 20:55:36   
*talcy*
..olala ma pol je pa že cel korenjak .. ma rečmo da ni nič takega tist zdraven če pa je bil in je šel ga angelčki že pridno čuvajo ti pa se čimbolj osredotoči na user posted image  ki je pravi korenjak ....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.3.2008 21:31:13   
2mak
*talcy*, ko sem imela pregled (v sredo), sem bila noseča 7t1d (ali 2d, si moram še zračunat). Zakaj pa si me to vprašala?

*tedy*, joj si pa res ful hitro končala v Leonišču!Ko sem bila jaz zadnjič tam, ni bilo skoraj nobenega na hodniku, res ful prazno, pa sem porabila dosti več časa! Super, da gre kdaj tudi tako hitro!

Jaz pa sem danes sama z Manco doma (ona že pridno spančka), tko da grem zdaj hitro še nekaj stvari za službo naredit, potem pa spat. Iz dneva v dan si govorim "jutri bom šla pa res zgodaj spat!", potem pa je kar naenkrat ura polnoči in jaz sem čisto povožena.

A se že kaj z imeni ukvarjate, ali vam je to še prezgodaj? Jaz že razmišljam, a NIMAM POJMAAAA! No, do oktobra si bova že kaj izmislila, ne?

Dobro spite!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?