giotti -> RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 (29.1.2008 10:34:58)
|
Ojla, sem nova na forumu, ne vem pa še, če sodim k vam ali ne :-). Sem delala test dvakrat in obakrat je bila črtica tako komaj vidna, da ne vem, kaj naj si mislim. Menstruacija sicer zamuja od 7 do 4 dni (ker jo imam na 24 do 28 dni), en teden nazaj pa sem opazila zelo malo krvi na hlačkah, prepričana, da se je začela menstruacija, to je pa tudi vse. Nikakršnih, niti najmanjših znakov nosečnosti, čeprav vem, da bi že morali biti, sklepam vsaj na podlagi tega kar se pogovarjate na forumih. Imam v bistvu zelo veliko energije in absolutno nič me ne boli. Sem želela včeraj kupit še CB (prej je bil baby check), pa sem se malo posvetovala z lekarnarko, ki je rekla, da je CB manj občutljiv kot baby check, tako da se mi je zdelo potem brez veze dat 7 €, ker se mi zdi to zelo veliko, ker spet mogoče ne bi bile jasne črtice... Najbolje da dam pregeldat urin, a ne? Kaj je mogoče tudi kakšna od vas bila noseča/je noseča, pa ni imela nobenih znakov, nobenih niti najmanjših bolečin v prsih, takoj na začetku, recimo peti teden?[image]http://www.mama.si/forum/images/smiles/icon_eek.gif[/image] Lep dan in vsem želim lepo nosečnost giotii
|
|
|
|