Tomy zanzibar (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Urška* -> Tomy zanzibar (16.1.2005 23:50:05)

Ojla!

Zanima me, če ste tiste ki ga imate res nosile svoje otročke od rojstva dalje v kengurujčku? In ali je dovolj opore za glavico. Namreč razmišljam o nakupu kengurujčka, pa ne vem na kaj moram biti pozorna.
Moj :duda: pa je star en mesec,in ne vem če ga že lahko nosim v tem okoli?

LP:)

NinKa -> Tomy zanzibar (17.1.2005 8:43:40)

Urska, mi mamao zanzibara doma,

smo ga nosili od 2,5 mesecev v njem, ko je postal pretezek za dalj casa na rokah nosit.

Men se je zdel ok, misko se je tut vredu not pocutil, tako, da.....glede zdravnikov.....vsak svoje rece, med seboj so neusklajeni....jaz se drzim tega kaj mi je rekla patronazna....DELAJ PO SVOJI NAJBOLJSI VESTI.

Ce se bos odlocala za nakup, mi pisi, mi ga imamo se pospravljenega v omari.

NinKa
:sloncek::kuza::sloncek:

Bejba -> Tomy zanzibar (17.1.2005 20:10:22)

V kengurujčku je lahko otroček šele od tretjega meseca starsti dalje, ko ima že bolj okrepljene vratne mišice.Naprej pa lahko gleda šele od 4.meseca starosti.

LP; Bejba

sandram -> Tomy zanzibar (17.1.2005 20:13:36)

Pozdravljena. Jaz sem nosila Aljaža že pri dveh mesecih v Zanzibarju, saj ima tudi položaj za dojenje, malo sem ga položila nazaj in na stran pa je bilo OK. Je pa priročen predvsem v kakšnih gnečah(jaz sem ga uporabila na sejmu,za dan mrtvih in za nakupe). Tudi jaz ga prodajam, pran še ni bil je pa kot nov.;)

pravljica -> Tomy zanzibar (1.9.2005 19:03:57)

ali se lahko tudi nosi v položaju dojenja - je to tako, kot bi ga nosil v naročju? kakšna je opora za glavico, če je še ne drži sam pokonci?

Stran: [1]