sončica01 -> RE: Veseli pust... (19.2.2019 12:24:08)
|
Jaz pa sem našla en super članek, kratek in jedrnat in sicer o tem kako nadgraditi kupljen kostum. Notri sem našla take super otroške kostumčke znamke Oskar&Ellen, ki so sestavljeni le iz kapice in repa in mislim, da je za naše mulce to pravo odkritje. Vsako leto je ogromno navdušenje nad pustom, ko pa smo vsi namaškarirani takoj enega tišči lulat, drugemu je vroče, pa nosek sem si razmazala, lok se mi je strtgal in tako te vse skupaj zelo hitro mine... Letos sem za pusta hrusta že naročila tele otroške kostume in naj se pohvalim, da se že pridno pripravljamo! Naš najnovejši član bo za svoj prvi pust slonček, iz omare sem privlekla en siv pajac, na nogavičke mu bomo prišili nogice iz sivega filca in to je to. Starejši bo imel kostum morski pes, smo mu iz kartona naredili še plavut z elastiko tako, da se zelo hitro sname po potrebi, druga bo pa princesa, mehka krona kupljena ostalo vse iz omare privlečeno. Torej nič packanja po obrazu, nič enodelnih in kompleksnih kostumov, ki se jih težko slači in oblači in izjemno zadovoljna ati in mami. ZMAGA!
|
|
|
|