alesha -> RE: Hrana ponoči (12.1.2008 23:22:41)
|
Jaša2 mi imamo točno isti urnik hranjenja. In če ji dam vmes kaj noče, še ob teh urah, ki jih imamo je to bol tako, niso ne vem kakšne količine. Mi je že prespala noč brez hranjena.... zdaj zadnje dva tedna pa se na noč zbudi 2x. Pa ji dava dudo in se potem dere z dudo v ustih, pa ji dam čaj, naredi par požirkov in se spet dere in pritožuje. Kakšen mesec nazaj, ko sem ji dala ponoči čaj, ga je popila in je bilo nekaj časa mir.... zdaj temu ni tako. Zato sva prisiljena, da ji ponoči dava 2x za jest, ker drugega ne pomaga. Tudi, če jo vzamem k sebi, ne zaspi v mojem naročju, ampak vsake toliko časa zajoka in se sploh ne umiri. Tudi nama ni čist jasno zakaj je iz enega hranjenja oziroma potem še tega ni več potrebovala, prišla zdaj kar naenkrat na dva hranjenaja (ob 1-2h in ob 6h). Ne vem ni mi jasno, ampak očitno to rabi, ker potem je mir in lepo spi naprej. Če ji pa ne dam jest, se pa zbuja na 20 minut... tako da nič ne spimo. Je pa naša suhica, tako da se nič ne sekiram, da je ponoči začela spet jesti in to kar 2x. Ji pa dava mleko in jo vzameva v naročje. Samo čaj sem ji dajala v posteljici, brez da bi jo dvignila.
|
|
|
|