|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smrad na kvadrat
12.1.2008 9:46:37   
fragola99
Pozdravljene.

Zanima me kako kaj ve v nosečnosti zaznavate vonje? Meni se namreč zdi, da se moj nos spreminja v pasjo njuškouser posted image . Mislim ej, to je za ****. Vse mi ful smrdi. Že pred nosečnostjo sem opazila, da veliko hitreje zaznam določene vonje kot ostali prisotni, sedaj je pa še huje. Npr. zalijem rože na oknenskih policah pol pa še cel dan po stanovanju voham mokro zemljo, od tistih par lončkov ki jih imam; ta spodnja soseda ima kuhinjo pod mojo dnevno in točno vem kdaj tensta čebulo ker jo zavoham skozi poden (okna imam zaprta pa tudi vem da diht držijo). Če počepnem k tlom, točno začutim od kje smrdi. Posteljnino bi najraje menjala vsake 3 dni, ker ima že tak postan vonj, pa sebe tudi težje prenašam. Moj pa še kadi - jao bože mili! Vsak večer ko greva spat se mi zdi, kot da bi mi nekdo pepelnik raztresel po blazini (kadi samo zunaj). Vsakega ta tretjega začutim kok mu iz ust smrdi, obesim cunje ven da bi se sušile in če jih predolgo pustim zunaj, že voham vonj po izpuhu - pa jovo na novo v stroj..... Pa večkrat vprašam mojega, če čuti da kok smrdi, pa on vedno, da nič ne vonja, da sem nora. Groza, prej se mi to ni dogajalo, sem čisto normalno živela zdaj pa me to izredno moti. Noseča sem 30 tednov.

Kako pa kaj ve, drage moje imate tudi pasje smrčke?user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 12.1.2008 16:47:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SMRAD NA KVADRAT
12.1.2008 9:52:08   
Janya
Ja, tudi meni se je zelo izostril vonj v nosečnosti, ampak že od začetka. Je kar nadležna zadeva ampak se preživi user posted image

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2008 10:01:18   
sayuri
Uf, še ena takšna. Meni tudi vse smrdi. Povrh vsega se mi še želodec obrne ob določenih vonjih in še bruham. NAjhujšmi mi je mehčalec in sveže obešeno perilo user posted image , vonj po cigaretih - pri nas nihče ne kadi, le tast in kadar pride na obisk, njegove obleke tkooos smrdijo user posted image , vonj po hrani - bog ne daj, da sem v prostoru, kjer se kuhauser posted image  - zato sploh ne kuhamo več, ampak grem po kosilo k mami. Čevlje zunaj puščamo, posteljnina enako, kot ti praviš, hladilnika odpret ne smem....voham prah user posted image , zobna pasta je najbolj ogabnega okusa, smrdjo mila, šamponi, parfumi user posted image  zunaj mi smrdijo izpušni plini..... Grozno je....   Ampak kaj hočmo.....upam, da se pri meni vsaj to bruhanje ustavi.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2008 10:05:53   
Anonimen
Še ena se javlja. Meni še najbolj smrdi mehčalec, pa drugače uporabljam vedno samo tega, sedaj pa ga ne morem videti, kaj šele da bi nosila cunje oprane z mehčalcem in ga ne uporabljam več. Smrdi mi še kakšna hrana, pa parfumi, pa na wc komaj hodim(prej odprem okno na stežaj vsaj 5 minut prej in zmrzujem na wc-ju samo drugače ne gre.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2008 10:19:09   
Marogica
Zanimivo, ko berem....Tudi meni je v obeh nosečnostih smredel mehčalec, vendar samo en vonj, z ostalimi je šlo. Mi je delovalo tako, kot da je nekdo v stroj bruhal...Fuj....Še sedaj tistega vonja ne morem uporabljati več, pa je ta mlajši star 3 leta...

Ostalo je kar šlo, se ne spomnim, da bi mi kaj tak extra smrdelo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2008 10:28:38   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Zanimivo, ko berem....Tudi meni je v obeh nosečnostih smredel mehčalec, vendar samo en vonj, z ostalimi je šlo. Mi je delovalo tako, kot da je nekdo v stroj bruhal...Fuj....Še sedaj tistega vonja ne morem uporabljati več, pa je ta mlajši star 3 leta...

Ostalo je kar šlo, se ne spomnim, da bi mi kaj tak extra smrdelo.

Isto pri meni...samo en mehčelec, še sedaj mi je slabo, ko pomislim nanj.
Ostalo mi ni tako gravžalo...čeprav sem kar nekaj parfumov takrat nehala uporabljati.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 10:35:02   
lotty4
ojla

si kar predstavljam, pri meni je bilo isto. meni je smrdel še moj dragi, tako da se mi ni smel približati, zmetala sem stran vse kreme in gele za tuširanje, moje in njegove, hladilnik sva imela skoraj prazen, ker mi je vse smrdelo. Prej vse dišeče svečke, sem pred sabo vse pospravila, ker bi lahko bruhala ob "smrdečih" vonjavah. V glavnem bilo je noro trajalo je približno tri mesece, pol pa se je postopoma umirilo.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 10:48:56   
Nasy
Na srečo je pri meni to grozno stanje trajalo samo na začetku, par mesecev, potem se je izboljšalo. Sedaj mi smrdi samo še sveže meso, ko delam golaž, skoraj ne diham, isto piščanec. Vonj po cigaretah pa mi je splohuser posted image pa še kakšna kombinacija cigareta in mentol orbit žvečilnega, user posted image sem že skoraj na školjkiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 11:27:32   
Jančika_
Joj, jauser posted image . Ko sem šla po cesti, sem lahko točno povedala, za katerim oknom pražijo čebulouser posted image . Nekatere stvari so se mi zagnusile za večno, recimo ena orientalska zelenjavna mešanica za praženje, ki jo mož obožuje, ampak je smemo imeti pri hiši, ker mi kar gor meče od nje (pa je naš tamali star že leto in pol). 

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 11:35:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2008 13:00:36   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Zanimivo, ko berem....Tudi meni je v obeh nosečnostih smredel mehčalec, vendar samo en vonj, z ostalimi je šlo. Mi je delovalo tako, kot da je nekdo v stroj bruhal...Fuj....Še sedaj tistega vonja ne morem uporabljati več,

Isto in to je moder lenor user posted image In tud na cesti sem ga zavohala, ce so se kje cunje vzunaj sušile.
Mi je pa smrdelo še en kup stvari, npr. cigareti, vonj po kavi, čebuli, deodorantih, parfumih in še in še. Taki močni vonji mi niso pasali.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2008 13:26:06   
TinKiCa1
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Tako je bilo pri meni v prvi nosečnosti, sedaj v drugo mi pa diši recimo zažgana plastika, pa v kleti mi diši,...

Ojla!
Morm povedat, da tud men full diši v kleti, pa krompir,...uf ker vonj..ne vem..tista zemlja na krompirju al neki tazga! Prov en tak filing smešn dobim! Pa tm k smo mel cisterno, kjer je bil olje notr....ker vonj..bi se kr tja preselila! Meni taki čudni vonji pašejo! Da mi pa kej smrdi, pa ubistvu ne kej preveč,...res pa je, da hitrej zaznam vonjave! Bodte pridne! user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2008 14:24:56   
Miška76
Meni je tudi vse smrdelo, od 1,5 meseca do 4. meseca nosečnosti. Moram povedat, da ko sem bila noseča polna dva meseca, smo šli v Celovec,in sem malo nakupovala za vnaprej, vendar te cunje, ki sem jih kupila, naslednji dan videt več nisem mogla do konca nosečnosti, kaj šele povohat. Da ne govorim o čebuli, pa o rjavi prsti,pralnem prašku, mehčalcu. V trgovini sem se vedno ognila tem policamuser posted image . Če sem kaj takega vonjala, sem šla takoj bruhat.Skratka prve tri mesece je bilo obupno, kuhali sta nama z možem  mami in pa tašča (čez teden)ob vikendih pa je kuhal mož. Po 4. mesecu pa sem bila kot rožca. V glavnem, bo minilo.

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2008 18:47:42   
Inigo
najhujše je, ko ti zasmrdi partner... to se je zgodilo meni... ful smrdi. pa je skopan, pa je umit, pa zobe umite... ampak obupno smrdi. saj spiva skupaj, ampak sm obrnjena stran user posted image user posted image user posted image to pa je žalostno! in se prav slabo počutim zato... upam, da ta pasji nos čimprej izgine!!!user posted image

(odgovor članu Miška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2008 23:19:40   
tweetek
joj, men je tud moj dragi  "posmrdel" včasih; ampak le če je bil malo prepoten, čist takoj izpod tuša pa nje. Pa zamenjat je moral svoj najljubši aftershave (ki sem mu ga jaz izbralauser posted image pred user posted image ), pa iz ust, kljub umitim zobkom... Sem še zdaj preč obrnjena, ampak je šlo na boljše tako da se spet lahko malo stisneva pred spanjem...

Drugače so mi pa prve tri mesece smrdeli kava, cigareti (ne vedno), kak aftershave al pa deodorant, pa posteljnina. Pa vsake toliko časa kakšna hrana (npr meso), ampak samo kak dan, potem je minilo....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?