nejcko -> RE: Pes v bloku (12.1.2008 0:17:44)
|
Mi živimo v stolpnici in nisem nikoli nobenega vprašala in tudi nikoli ni nihče nič kokodajsal okoli tega. Je pa bilo obdobje, ko sem imela prvega psa, da je bilo takrat v bloku kar 11 psov, torej v povprečju en pes na nadstropje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Enkrat so se sicer našli eni primerki, ki so zatežili, da bi morali lastniki psov plačevati vodo še za eno osebo, ampak sem jim takoj servirala, da imamo mi odštevalni števec in da bom vode plačala le toliko, kolikor jo dejansko porabimo. Ko so videli, da tukaj nič ne morejo, so se pa spomnili, da naj bi plačevali več za snažilko oz. čiščenje, pa tudi tukaj niso nič dosegli, saj se ta strošek plačuje glede na kvadraturo stanovanja, mi pa imamo največjo kvadraturo, torej tudi niso nič dosegli. Sem jih pa takrat nakurila, da naj raje pogledajo, koliko neprijavljene študentarije živi po stanovanjih in koliko obiskov imajo non stop, in da naj potem kar njim malo več računajo. No, tako ali tako iz vsega repenčenja posameznikov potem ni bilo nič, ker imamo pri nas glede stroškov vse lepo pošlihtano. Vem pa za primere, kjer psa obračunavajo kot osebo (ali pol osebe) na mesec pri porabi vode.
|
|
|
|