|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnja majica
12.1.2008 11:31:07   
karamela
Pozimi ja, poleti ne.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.1.2008 11:34:20   
Jančika_
Ne nosim in ne premorem niti ene. Od nekdaj jih ne prenesem.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.1.2008 11:39:56   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

ja nosim pozimi, pozno jeseni in zgodaj spomladi

jaz tud..

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.1.2008 11:40:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ne nosim, če je kdaj takšna situacija, da vem, da mi bo pihalo ali da bo mrzlo, oblečem bodi, ki ima funkcijo majčke.

Aja, no, to jaz tudi, če grem smučat, recimo. Samo da nimam bodyja ampak spodnjo majico, ker si ne predstavljam, kako bi šla lulat. Že itak ni najlaže to v pancarjih in smučarski opremi, potem pa da še tisti bodi tam odpenjam in zapenjam ...

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
12.1.2008 11:41:57   
mami_miki
ker mene ene punce, ki jih učim gledajo kot staromodno, če imam spodnjo majico:pa so rekle, da jim mladi ne nosijo...

naša ta velika (13)...pa noče nositi, in ne vemo, kako naj jo prepričamo...

pa ima eno fancy majčko, bundo-tako kratko, ko nosijo te frčafelceuser posted image pa pol krža zunaj, ko je minus pa sneži...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.1.2008 11:45:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

pa ima eno fancy majčko, bundo-tako kratko, ko nosijo te frčafelceuser posted image pa pol krža zunaj, ko je minus pa sneži...

Ma to je res grozno. Jaz bi tud zeloooo težko to gledala. Ampak res vse mule tako nosijo. Bigve, kakšne posledice bodo imele. Ali pa se organizem toliko prilagodi, kaj pa vem.

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
12.1.2008 11:47:13   
Markova
Ne nosim. In nimam niti ene same.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.1.2008 11:55:17   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ma to je res grozno. Jaz bi tud zeloooo težko to gledala. Ampak res vse mule tako nosijo. Bigve, kakšne posledice bodo imele. Ali pa se organizem toliko prilagodi, kaj pa vem.

misliš da se prilagodi?...ja..mogoče pa se res...

ali pa bo pri 35 težave...

samo ona reče, da jo zebe....majice pa ne!user posted image
če je nebi zeblo-misliš, da bi bilo že prilagojeno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.1.2008 11:57:33   
Anonimen

misliš da se prilagodi?...ja..mogoče pa se res...

ali pa bo pri 35 težave...

samo ona reče, da jo zebe....majice pa ne!user posted image
če je nebi zeblo-misliš, da bi bilo že prilagojeno?

Ma saj to, če se, se organizem počasi prilagaja. Ne vem, če ima kakšno vezo tu, ali jonzebe ali ne.

Tako sem mislila, da če bi šel nekdo, ki skozi nosi spodnjo majico in je nasploh bolj toplo oblečen, ene partkrat potem na mraz z razgaljeni ledvicami, da bi najbrž bilo kaj narobe. Če pa tak hodi naokoli že več let, la se telo navadi, se prilagodi. V tem smislu. Upam, da je tako.

Neposredna povezava do sporočila: 34
12.1.2008 11:59:36   
mami_miki

. Upam, da je tako.

jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.1.2008 12:00:51   
mami_miki
aja...lani še je nosila,,,ko je bila 12...

zdaj pa nikakor...samo lepota je pomembna...ni važno če jo zebe-skoz kašlja..

pa mi gre naživce, ker je skoz nekaj prehlajena, pa potem okorg tamalega skače..saj vešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
12.1.2008 12:03:25   
mami_miki
pa smo ji dali denar, naj si kupi...

pa si je kupila-ok-vsaj en malo daljši pulover, taki skor do kolen- samo to ima en dan gor, drug dan pa seveda ne more bit v šolo enako oblečenauser posted image

sem šla z njo...sva kupili eno spodnjo majico-pa še ta je vsa iz bleščicuser posted image

jo včaaaaaasih obleče, pa jo ima čez hlače, pa kratki puloverček čez..
pa ji razlgam, da se itak ne vidi!da je spodaj po puloverjem ta pa čez..

potem pa gledam: pa vidim še starjše ženske tako...vse za leuser posted image poto

Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 12:06:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 38
12.1.2008 13:05:18   
helloKitty
Nosim body ker ne prenesem da mi kej vn leze če se sklonim. user posted image  Sm pa ful zadovoljna. Ga pa ponavadi nosim od novembra pa nekje do marca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.1.2008 13:44:36   
iva01
kadar je mrzlo obvezno nosim spodnjo majčko ali bodi

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.1.2008 14:42:19   
Anonimen

pa smo ji dali denar, naj si kupi...

pa si je kupila-ok-vsaj en malo daljši pulover, taki skor do kolen- samo to ima en dan gor, drug dan pa seveda ne more bit v šolo enako oblečenauser posted image

sem šla z njo...sva kupili eno spodnjo majico-pa še ta je vsa iz bleščicuser posted image

jo včaaaaaasih obleče, pa jo ima čez hlače, pa kratki puloverček čez..
pa ji razlgam, da se itak ne vidi!da je spodaj po puloverjem ta pa čez..

potem pa gledam: pa vidim še starjše ženske tako...vse za leuser posted image poto

Mi je znano, mami miki, moja sestra ima dve taki. Pa v poletnih supergah hodijo, seveda. No, starejšo, 19. let, je že malo srečala pamet.

Neposredna povezava do sporočila: 41
13.1.2008 19:30:02   
hmm...
Jaz jih nosim obvezno. Neglede kam grem. Razen doma ne ker je res prevroče in ne zdržim. Začnem nekje od novembra pa do marca. Tut aprila mi je ni težko nosit če je zunej mrzlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.1.2008 19:32:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

nikoli ne nosim, sploh ne vem, če imam katero v omari user posted image

Enako.

Saj so me strašili, da "bom že videla" po porodu, ampak nič od tega...user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
13.1.2008 22:16:40   
Anonimen
Jaz nosim poletne oprijete majčke...tudi brez rokavov...a temu se reče spodnja majica user posted image

Tiste, ki nosite bodije...naj mi prosim ena pove, kako to izgleda...mislim, saj vem, bodi pa to, ampak kako tam spodaj to zapneš....a nič ne vleče pa tišči?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
13.1.2008 22:53:05   
mami_miki
ja...jaz si bom tudi kak bodi omislila, da mi ven ne leze...

sam zdaj je treba mal šparatuser posted image  so kr dragi ti bodiji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.1.2008 9:18:39   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Jaz nosim poletne oprijete majčke...tudi brez rokavov...a temu se reče spodnja majica user posted image

Tiste, ki nosite bodije...naj mi prosim ena pove, kako to izgleda...mislim, saj vem, bodi pa to, ampak kako tam spodaj to zapneš....a nič ne vleče pa tišči?

jst kupujem takšne bodije ki so z kostju tak da modrčka ne rabim nosit, drugače pa jaz oblečem spodaj še spodnjice, me pa tisti kaveljčki za zapieat niso še nikoli motili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.1.2008 12:57:39   
helloKitty
Jst mam body brez kosti. Tko da imam spodaj še modrc in mi jih še dodatno poveča user posted image . Drugače mam pa normalno tangice.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.1.2008 13:23:27   
solatja
dosledno nosim, ker me drugače zebe. nosim pa hm, od kakega oktobra pa do aprila, maja, kaj pa vem, predvsem je odvisno od temperature. ker sem bolj zmrzljiva, se ves ta čas oblačim po plasteh, tako imama navadno celo zimo gor sp. majco, majco na dolg rokav in pulover ali jopo.
se pa spomnim, da sem konec oš rajši nosila kratke majice kot sp. majice, ker so se dobile same navadne bele, neoprijete in s kakim grdim vzorcem na vratu user posted image pol sem pa odkrila skinyja idr. firme, ki delajo oprijete majice, vzorčaste, take, ki res fajn zgledajo, in zdej sem fan. user posted image

pomembno mi je, da je taka, da ne zgleda kot sp. majica.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.1.2008 14:46:20   
Maxica
Ne, nosila sem jih edino v nosečnosti, sicer pa jih ne prenašam. Vem, da je fajn, da so ledvice pokrite, sam jaz jih res ne trpim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?