* Mateja * -> RE: Bruhanje (11.1.2008 22:30:27)
|
Provej mal reorganizirat dajanje zdravil. POzanimaj se kdaj se lahko ktero daje točno, al pred, po jedi, med jedjo in provaj tako. Sicer ji pa jaz ne bi dala vseh zdravil naenkrat. Daj ji tiste ki so nujnejše, s teofilinom lahko narediš mal tzamika z ad3 in sab simplex pa itak, ravno tako lego fer. Jaz bi ji dala najprej lasix, teophylin, aldactone, pa ne eno z drugim, na par minut razlike, pač med hranjenjem, eno na začetku, eno v sredini, eno pa na koncu. Ad3, legofer in sab simpleks, bi ji dajala pol eno čez eno uro, čez eno uro naslednje, naslednje spet čez eno uro, in tako naprej. Vpihe ji pa daj po jedi al pa prej. Mislim da je bolje pole, da ona v miru tisto zadiha. Ma kaj jo krči dajejo da ji daješ sab simplex? Provaj ji tega ne dat, če nima res težav. Pr mojem niso te kapljice nič pomagale. In legofer lahko zamenjata za eno drugo železo v sirupu, sam zdej sem pozabla ime. Kr od železa lahko tud napenja in ščipa. Provavej mal po svoje. Tisto kar je treba pazit na uro provej dajat točno korkol se da, drugo pa dajaj tako, da nebo imela samih zrdavil v želodčku. Moj pokojni nono je bil srčni bolnik in je imel ziher za spit ene 15 tablet na dan in je vedno pravil, da mu ne dela po trebuhu prav, ko spije tablete. sam pol smo ga s jogurti filali zaradi želodca. Ne se držat pravil kot pjanc plota, provej mal sama razporedit, ne bo zaradi tega nič narobe. Sicer se pa obrni na pediatra.
|
|
|
|