Parni čistilec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Meggi -> Parni čistilec (11.1.2008 19:34:02)

Na gradnji je ena nekaj začela razlagat o parnem čistilcu. Dodatne razlage ni. Kako se uporablja, kje se kupi, cena in namen bi bilo zanimivo izvedet.

Ve katera kaj več. Ko smo bili v prejšnem stanovanju je res finiš čiščenja nardila, s tem. Sam jaz ga nisem fizično videla, je pa baje dobr nadomestek glancanja.

Prosim več informacij. Hvala

kaya2007 -> RE: Parni čistilec (11.1.2008 22:31:32)

poglej na top shop, mogoče je govorila o tem. moja tašča ga ima, je kar ok...edino men je skoraj hrbet stran padu že po eni sobi. sem pač bolj švoh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa po parketu se nisem upala full drgnit oz. ga puščat dolgo na enem mestu.

frutka_ -> RE: Parni čistilec (11.1.2008 22:38:55)

Meggi, piši malecki na privat. Meni je vse razložila in v naslednjih dneh grem v akcijo, v nakup.
Moja tašča ima tistega pingvina ampak pravi da je bolj švoh, spuca pa dovolj.

daisy -> RE: Parni čistilec (14.1.2008 23:44:43)

Meggy,
a si dobila kej več info. tudi jaz se odločam za ali proti nakupu parnega čistilca. Na top shop izgleda vse tako enostvno, da je kar težko verjet....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Če imaš kaj novih info, mi jih prosim posreduj na ZS.

krtekxx -> RE: Parni čistilec (15.1.2008 6:52:28)

Jaz sem kupila Hooverja, steamway. Sicer porabiš nekaj več časa za čiščenje: najprej je potrebno posesati, potem pa še s paro počistiti, vendar pa je učinek še dolgo viden. Uporablja se ga lahko tudi za parket in seveda za okna, kopalnico....Po čiščenju pa vse tako lepo diši po borovcih, če daš v posodo Hooverjev antibakterijski dodatek, ki je hkrati aromaterapy...

daisy -> RE: Parni čistilec (15.1.2008 17:43:11)

Ja sem pogledala Hover - cena je pa juhuhu (500 e)!! Tuki gre za kombinacijo sesalc + parni čistilec v enem. No, ker mi že imamo dober sesalec, sem zdaj razmišljala o nakupu le parnega čistilca. Tisti iz top shop stane 100 e - a ga katera že uporablja? kakšne so vaše izkušnje?

Aja1 -> RE: Parni čistilec (16.1.2008 15:21:51)

Tistega iz Top shopa ima moja babi. Je zadovoljna, vendar na koncu te pride blizu 200 € (nekaj manj), ker moraš posebaj kupit še krpice (ena 15€), pa nek filter...ne vem natančno.

Stran: [1]