Biograd na moru (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

nbiba -> Biograd na moru (11.1.2008 18:35:45)

Je bil kdo v Biograd na moru in kateri hotel tam priporočate??

Primoza -> RE: Biograd na moru (11.1.2008 18:46:56)

Nekaj se bo našlo tukaj:

LINK

TIA22 -> RE: Biograd na moru (11.1.2008 19:53:59)

Jaz sem bila lani, v privat hiši in sem rekla da nikoli več tja, ker jaz pač ne maram gneče, tam pa ja toliko ljudi, da se nimaš kam na plaži vsedit.

janja -> RE: Biograd na moru (24.1.2008 23:03:46)

Mi smo bli 2 leti nazaj, v privat apartmaju. Meni je bilo pa zelo všeč. Sploh pa je tam veliko življenja (podnevi in ponoči). Na plaži je res bolj gužva, ampak saj je zelo dolga in raznolika (mivka, drobni pesek, kamenčki), primerna za vse starosti. Na plaži je tudi velik zavit tobogan. Ob plaži so kafiči in plastični otroški rekviziti. Od kampa Soline do Biograda je kaka 2 metra široka tlakovana potka. Pred mestom je manjši zabaviščni park (trampolin, rodeo, ringlšpil).  Po mestu vozi vlakec (krožna vožnja). Hoteli so pa izredno lepi, ker so obnovljeni. Mi bomo definitivno še šli tja.

2suzika7 -> RE: Biograd na moru (27.1.2008 9:19:53)

Pozdravljeni!
Mi hodimo v Biograd že 4 leta. Naša Tanaja je bila tam prvič z 9 meseci, letos bo imela 3, mali drobižek, ki bo šele pokukal na svet pa 3 mesece in še malo. Sicer je res,da gremo privat v app,da je tam mir (na začetku BNM), do plaže imami max 100m, je prodnata ni prevelike gužve, vsak večer pa tam uživamo v sprehodih do mesteca, ki mu niti junija, niti avgusta ne manjka življenja. Še to mi je všeč, ker ni takooooooooooo grozne guužve kot v kakšnih drugih mestecih. Ko smo lani morali do dežurnega zdravnika - zaradi ene malenkosti pri pupici, so bili tudi vsi zelo prijazni in ustrežni, tako da sploh ni bilo panike. Rada grem v različna letovišča, ampak z malimi otročki grem najraje tja, kjer že poznam in vem, da je zanje več kot primerno. Sem malo picajzlasta predvsem glede čistoče pri takih pikicah... Veselo planiranje dopusta!!!

Stran: [1]