|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi naj to bilo
11.1.2008 17:06:40   
snežinka7
user posted image ne pričakujem jutri, včeraj sem imela rahlo špikanje v jajčnikih, vendar je minilo. Prsi več niso tako boleče kot so bile, danes pa se mi je pokazal svetlo rjav izcedek, vendar samo ko sem se zbrisala. Misliteda je to napoved za user posted image ali pa tudi ne. Prosim povejte mi vaše izkušnje.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 13.1.2008 11:45:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ BI NAJ TO BILO
11.1.2008 17:08:50   
Athina
Pri meni je bilo enkrat tako in je naslednji dan prišla še user posted image . user posted image
Lahko pa da je tudi vgnezditvena in da boš čez nekaj časa zagledala user posted image . Držim pesti!

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 17:38:19   
Lea2007
Hm, naredi CB, meni je pokazal že dva dni pred zamudo.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 19:50:01   
perbola
po mojem si user posted image . Želim ti vse naj naj

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 20:19:27   
stunfek
V večini primerov je to napoved M, posebej če je dan poprej. Roko na srce pa je lahko karkoli in ne moreš vedeti, dokler M dejansko ne pride ali pa testiraš in vidiš rezultat.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 20:55:40   
taši84
štunfek, js pa sm M mela od 28.12-1.1. pa se mi je učer lih tko pojavil temno rjav izcedek neprijetnega kiselkastega vonja. kaj pa misliš da bi to bilo?? delamo na user posted image že leto in pol. sam ne more bit začetek M če pa jo je komaj konc??!! sploh mi ni jasn kaj to je.

lp

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 21:09:24   
perbola
taši84, ti kr lepo user posted image pa potrpi do user posted image . Men se je isto naredl, zdaj pa čakam na tečko ki mora prit 16 Obe bova zagledale user posted image user posted image

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 11:33:40   
taši84
joj sam bog naj te usliši da res obe zagledava +!!!!to mi je res čudn da se je pojavl ravno med ovulacijo-trajal je tri dni zdj pa ni več. grem u čtrtk na UZ pa bomo vidl kam smo pršli. mam zelo neredne M. v treh mescih jemanja dabrostona je bla redna v decembru pa je pršla sama od sebe. zdj pa upam da je ne bo!!!

lp in srečno.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 20:40:34   
leonida
Upam,da ti zagledaš user posted image . Kajti pri meni je bilo že večkrat tako, špikanje,slabosti, svetlo rjav izcedek ( ful malo dva dni) in evo jo tečke čez pet dni. Drži pesti tudi zame jaz user posted image ne pričkujem 18.1.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 21:09:04   
Hator
Tudi pri meni so bili ta mesec taki znaki, naslednji dan pa user posted image
Držim pesti, da bo več sreče pri tebi!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 21:33:18   
Tiara123
Pri meni je bilo ta mesec isto... user posted image se je začela kazati par dni prehitro s takimi madeži, sem se sicer že veselila, a na  koncu pristala na realnih tleh..

Ampak glede na to, da nekatere po taki izkušnji zagledajo user posted image , držim pesti, da ti spadaš v to drugo skupino user posted image  

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?