Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 11.1.2008 16:32:31
|
|
|
|
N _ B
|
Počakaj še kak dan in ponovi test.
|
|
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 11.1.2008 16:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Možno je, da si noseča. Mogoče še nimaš dovolj nosečniškega hormona, da bi pokazal test pozitivno. Naredi ga ponovno v ponedeljek. Če menstruacije še ne bo, pojdi h G. Mogoče pa je le psiha. aspirinčica
|
|
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 11.1.2008 16:39:58
|
|
|
|
buši82
|
predvsem umiri se-sprosti in čezkakšen dan,če ne bo ponovi test ali pa pojdi k G. držim pesti za ! saj bo,boš videla. le sprosti se.
|
|
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 11.1.2008 17:23:15
|
|
|
|
ina82
|
Dostkrat se je že pisalo o tem, da zamuja zaradi psihe, ker si preveč želimo . Počakaj še nekaj dni in ponovno naredi test, mene je G naročila na pregled šele ko mi je zamujala en mesec. Če pa nisi dovolj potrpežljiva pa idi na krvni test ta ti bo dal točen rezultat. Upam da se ti bo prikazal , če ne pa ne izgubit upanja, bo že.
|
|
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 11.1.2008 17:34:39
|
|
|
|
Lea2007
|
Hm, meni je cb že dva dni prej pokazal močan plus. Upam, sicer, da si noseča, je pa ogromno na psihi. Počakaj še par dni in naredi test.
|
|
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 11.1.2008 22:43:53
|
|
|
|
stunfek
|
Če ti M zamuja glede na tvoj do sedaj najdaljši ciklus, potem je ta minusek na testu realen. Če pa nisi upoštevala najdaljšea možnega cikla, potem pa seveda test ponovi, ko bo M zamujala glede na ta najdaljši cikel.
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 11.1.2008 23:37:32
|
|
|
|
*talcy*
|
počakaj do ponedeljka ...če ne bo pojdi h g. te bo ona dala na kri pa boš točno vedela kje si..... upam da zagledaš in da ne vidiš m....
|
|
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 12.1.2008 13:10:01
|
|
|
|
cleopatra
|
jaz sem tudi imela zadnjo 12.12. in sem že pred enim tednom začela delat noseč. teste, pa mi je danes prvič pokazal rahlo drugo črtico, sam sem pa zaskrbljena zakaj me enkrat na desni, enkrat na levi strani jajčnikov boli. Upam, da sem res srečka . Jutr grem še po clearblue, je vseeno najbolj zihr
|
|
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 13.1.2008 11:39:17
|
|
|
|
taši84
|
tut js sm mela že večkrat podobne znake pa do zdj še nisem . nrdila tut kup testov ker je vedno zamujala(imam neredne). držim pesti da ti je uspelo. js samo upam da bo tut men hmal pokazal +!!
|
|
RE: Verjetnost da sem noseča? 13.1.2008 17:04:15
|
|
|
|
Tosha
|
Hvala za vse vzpodbude in mnenja - zlate ste. Včeraj in danes se mi je pokazala rahla krvavitev, včeraj povsem svetlo, danes bolj rjave barve, vendar samo popoldan, ponoči in dopoldan nič... sploh si ne upam delati še enega testa. Prsi me bolijo, kot še nikoli, bolečina v podtrebuhu pa je že rahlo popustila... Ah čudno je vse skupaj, še posebno, da je to prvič, da mi zamuja M - vedno imam redno... Držim pesti za vse, ki se trudimo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?