|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Verjetnost da sem noseča?
11.1.2008 16:26:07   
Tosha
Pozdravljene,
na forumu sem nova in bi vas prosila za vaša mnenja.
12.12. sem imela zadnjo user posted image  . Sedaj mi zamuja 4 dni, ciklus je reden (28dni). M bi morala priti 8.1. Danes sem naredila CB test a je kazal -. Nimam nobenih predM znakov (kot vedno doslej), me pa vsake toliko malo tišči v podtrebuhu - včasih levo, včasih desno... dvakrat sem občutila rahlo slabost.
Naj naredim še en test v nedeljo ali grem kar naravnost h G? 
Hvala vnaprej za odgovore in upam na user posted image  ali user posted image  ker se trudiva že dolgo časa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Verjetnost da sem noseča?
11.1.2008 16:32:31   
N _ B
Počakaj še kak dan in ponovi test.

(odgovor članu Tosha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 16:38:31   
Anonimen
Pozdravljena.

Možno je, da si noseča. Mogoče še nimaš dovolj nosečniškega hormona, da bi pokazal test pozitivno. Naredi ga ponovno v ponedeljek. Če menstruacije še ne bo, pojdi h G. Mogoče pa je le psiha.

user posted image user posted image user posted image

aspirinčica

(odgovor članu Tosha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 16:39:58   
buši82
predvsem umiri se-sprosti in čezkakšen dan,če user posted image  ne bo ponovi test ali pa pojdi k G.
držim pesti za user posted image ! saj bo,boš videla. le sprosti se.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 17:23:15   
ina82
Dostkrat se je že pisalo o tem, da user posted image  zamuja zaradi psihe, ker si preveč želimo user posted image . Počakaj še nekaj dni in ponovno naredi test, mene je G naročila na pregled šele ko mi je zamujala en mesec. Če pa nisi dovolj potrpežljiva pa idi na krvni test ta ti bo dal točen rezultat. Upam da se ti bo prikazal user posted image , če ne pa ne izgubit upanja, bo že.

(odgovor članu buši82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 17:34:39   
Lea2007
Hm, meni je cb že dva dni prej pokazal močan plus. Upam, sicer, da si noseča, je pa ogromno na psihi. Počakaj še par dni in naredi test.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 22:43:53   
stunfek
Če ti M zamuja glede na tvoj do sedaj najdaljši ciklus, potem je ta minusek na testu realen. Če pa nisi upoštevala najdaljšea možnega cikla, potem pa seveda test ponovi, ko bo M zamujala glede na ta najdaljši cikel.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2008 23:37:32   
*talcy*
počakaj do ponedeljka ...če user posted image  ne bo pojdi h g. te bo ona dala na kri pa boš točno vedela kje si..... upam da zagledaš user posted image  in da user posted image  ne vidiš user posted image  m....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 13:10:01   
cleopatra

jaz sem tudi imela zadnjo user posted image 12.12. in sem že pred enim tednom začela delat noseč. teste, pa mi je danes prvič pokazal rahlo drugo črtico, sam sem pa zaskrbljena zakaj me enkrat na desni, enkrat na levi strani jajčnikov boli. Upam, da sem res srečkauser posted image . Jutr grem še po clearblue, je vseeno najbolj zihr

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 11:39:17   
taši84
tut js sm mela že večkrat podobne znake pa do zdj še nisem user posted image . nrdila tut kup testov ker je vedno zamujala(imam neredne). držim pesti da ti je uspelo. js samo upam da bo tut men hmal pokazal +!!

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 17:04:15   
Tosha
Hvala za vse vzpodbude in mnenja - zlate ste.
Včeraj in danes se mi je pokazala rahla krvavitev, včeraj povsem svetlo, danes bolj rjave barve, vendar samo popoldan, ponoči in dopoldan nič... sploh si ne upam delati še enega testa.
Prsi me bolijo, kot še nikoli, bolečina v podtrebuhu pa je že rahlo popustila...
Ah čudno je vse skupaj, še posebno, da je to prvič, da mi zamuja M - vedno imam redno...

Držim pesti za vse, ki se trudimo!

(odgovor članu Tosha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2008 17:11:04   
trinity22
taši in Tosha držim pesti, da vama čim prej uspe, seveda za ostale tudi navijamuser posted image user posted image

cleopatra kaj je seda s CB- je pokazal plusek, ti že lahko čestitamo? Javi kako in kaj?

(odgovor članu Tosha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?