|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popek
11.1.2008 15:44:02   
Anonimen
Pozdravljene!
Mene pa zanima ali se popek proti koncu nosečnosti res obrne navzven?
Zakaj se to zgodi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popek
11.1.2008 15:46:05   
špelin@
Pri meni se nikoli ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 16:07:35   
Zofy
Jaz sem konec 30. tedna in se mi tudi še ni. Črte prav tako nimam. PO moje je odvisno koliko imaš špeha na trebuhu. Moj popek je bil na začetku kar vdrt, ker sem imela nekaj obloge, tako da se mi po moje ne bo obrnil ven.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 16:19:46   
dskubin
Verjetno je odvisno kak popek imaš. Meni se je obakrat obrnil (prvič +27kg, drugič +11kg). črto sem pa imela samo prvič.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 16:22:46   
Lanchy
Popek se mi ni se nic obrnil na ven, pa sem noseca 37 t. Materinska crta se mi pa pozna nekje od 30t dalje. Pri vsaki je drugace. Prijateljici se v prvi nosecnosti ni obrnil niti popek, niti se ji ni poznala crta, v drugi pa obojeuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 16:30:12   
mlavla
ja pri meni se popek tudi ni obrnil..mam mal preveč špehca..pa tudi črta se mi ni pojavila...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 16:35:11   
hmm...
Zakaj pa se pojavi ta materinska črta?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2008 16:36:29   
polona5
Preden sem zanosila sem imela tako vdrt popek, da ga še očistit nisem mogla. V nosečnosti pa se mi je popek obrnil navzven v 33 tednu. Preden se mi je obrnil navzven, me je okrog njega cel teden ful bolelo. V postelji se včasih še obrnit nisem mogla, tako me je bolel. Imela sem občutek kot da se trga od podlage. No ko se je obrnil, je potem zgledal kot vrh kraterja od vukanauser posted image . Pod majco mi je full štrlel. Po porodu pa se je takoj spravil nazaj na mesto. Zredila pa sem se 14 kg in tudi drugače sem normalne postave. Po moje je vse odvisno od tega, kako ti je mati narava ustvarla oz. skončala popek. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2008 17:00:58   
Lanchy
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Zakaj materinska crta nastane ne vem, vem pa da kaze do kod sega maternica....no saj pri meni G vedno meri do konca materinske crte in zdaj je ze 37

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2008 17:01:00   
*BellaLuna*
To je čisto odvisno, kakšen popek imaš in kako leži maternica. Moj popek je takšne oblike, da se je samo na zgornjem del komaj opazno izbočil navzven, povsod drugod je pa raven. Črta se mi pa tudi pozna ampak ne na spodnjem delu trebuha ampak na zgornjem, pa še to je bolj švoh barve. 

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2008 17:08:56   
Naja30
Prvič se mi ni in sem imela črto. Zdaj pa še ne vem, kaj bo in kaj ne bo.user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2008 17:39:24   
gagy85
se mi ni obrnil navzven,.. zdj po porodu je ostal raztegnjen (oreh bi not spravlauser posted image ) pa crta je fulll vidna..

http://gagy.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2008 17:42:21   
mateyka
pravjio, da pride materinska črta od hormonov, da pa se ne pokaže vedno in ne vsem. jaz sem jo mela ful izrazito in še zdaj 6 mesecev po porodu jo mam (res manj vidna sicer, pa vendar user posted image ). popek se mi je pa raztegnil ko strela, samo gre zdaj nazaj (je skoraj tak kot prej, samo malo bolj temen, ker una hormonska črta poteka direkt čez njega).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2008 17:44:44   
anckabancka
Meni pa popek že normalno ven štrli. Se hecam, da so mi ga v porodnišnici premalo odrezali.user posted image

Z rastjo trebuha se je samo raztegnil, po porodu pa je skočil nazaj.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2008 17:51:22   
Anonimen
Jaz sem v 21 tednu in se mi popek že počasi obrača, črta pa se mi pozna že od 5 tedna nosečnosti.

Baje, da se popek obrne, če imaš fantka, kao pri punčkah pa ne.

Ne vem koliko je to res, jaz imam fantka in tudi popek gre  počasi ven.

lp

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2008 18:09:14   
mala pikica
Popek se ni obrnil, črta pa je nastala.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2008 18:46:05   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Zakaj materinska crta nastane ne vem, vem pa da kaze do kod sega maternica....no saj pri meni G vedno meri do konca materinske crte in zdaj je ze 37

Hvala za odgovor.user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2008 20:04:25   
Zofy

Materinska črta oz. linea negra nastane zaradi hormonov. Zaradni njih se na koži nabere več pigmenta in potemni. Ne vem pa zakaj ravno tam... Enim user posted image se tudi pojavijo fleki po obrazu - take pigmentne pike in meni se je tudi ena.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2008 20:19:04   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem v 21 tednu in se mi popek že počasi obrača, črta pa se mi pozna že od 5 tedna nosečnosti.

Baje, da se popek obrne, če imaš fantka, kao pri punčkah pa ne.

Ne vem koliko je to res, jaz imam fantka in tudi popek gre  počasi ven.

lp

Vraža, ki absolutno ne drži user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?