Freycha -> RE: Bojim se kako bo po porodu (12.1.2008 22:26:09)
|
Nič bat, na začetku cvikaš ko svinja, ko pa padeš notri, pa veš, da ni poti nazaj in gre...... vse se da, včasih otrok malo dlje časa joka, preden pogruntaš kaj mu je, ampak verjemi, da boš ti prej ugotovila kot kak tvoj starš..... je pa res, da je včasih za **** težko, ampak so pa spet trenutki, ki so vredni zlata! En nasvet: ne poslušaj mamic, ki so spočite in dobre volje in nimajo nobenih problemov, ker imajo verjetno hudo močno zaledje pomagačev. Nič ni nenormalnega, če te prime, da bi otroka čez okno vrgel, če se ob njem zjokaš in zdereš, če ti gre na živce, če bi rada, da se vse povrne v stanje pred nosečnostjo. Doker boš vedela, da je čisto normalno, da se občasno tako počutiš, te nima kaj skrbeti. Vem, da je to bolj slaba tolažba, ampak gre na boljše. Verjemi mi, ker sem ena tistih, ki se niso rodile ravno z mama sindromom, pomoči ni bilo nič kaj oz. praktično nič, pa dostikrat mi je bilo, da bi tamalo čez zaprto okno ven zabrisala. Ampak vse to pač paše zraven...... Če boš imela možnost, si najdi nekoga, s katerim boš lahko normalno o tem govorila, ki te ne bo obsojal, če boš kaj rekla čez otroka in pri katerem ne boš izbirala primernost besed. Če ne boš našla nikogar, kar meni na ZS piši, te bom z veseljem brala in te ne bom čisto nič obsojala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] aja, pa še en mali nasvetek: hitro svojemu razloži, da sta oba odgovorna za otroka in naj kar največ prevzame pri vzgoji in skrbi za otroka, da si ti takrat malo spočiješ. Če rabiš spanec, naj gre z otrokom na sprehod. Če vama ni problem denar, poiščita kako žensko, da ti bo malo pospravila in zlikala, če pa ne, pa naj ti dol visi, kako je stanovanje..... bo že čas, ko bo tudi stanovanje spet nekako pospravljeno. Moja tamala je zdej stara pol leta pa sem šele prišla do tega, da lahko stanovanje bolj temeljito pospravim......
|
|
|
|