aezzy -> RE: Dnevno spanje - do kdaj? (11.1.2008 14:19:24)
|
sama sem se tolk presekirala zarad tega. sprijazni se, ni ne vem kaksen spanček! kot moja. pri enem letu se je prvic zgodilo, da ni sla spat. nekje od 9m pa spi samo 1,5 ure. ima dneve, ko sploh ne gre. kosilo poje sele ko se zbudi, prej ima malico in flasko za zaspati, kaksen dcl mleka. pocakam v sobi, da zaspi, raje reskiram tistih 15 min, kot, da se cisto prebudi in vse se 1x. imava pa temno in res dobro prezraceno, tudi ne prevroco sobo (max 20st), ker je itak pokrita. ce se da pejta pred spanjem ven, da se zlaufa. ne sili je, ce ni zaspana pac ne bo zaspala. pri nas ni povezave medtem kako spi cez dan ali bo zvecer zaspala ali ne. tudi ko ves dan ni sla spat je bila budna do 21 in obratno, ko je spala 2 uri je sla spat nekaj do 8h. lahko pa da je res, kar je napisala lelaval, da mogoce potrebuje samo pocitek. moja to pocne kadar ne gre spati, greva na pojstlo lezat in brati knjige. in je kot nova po pol ure, spocita. sama sem menda nehala spat cez dan pri 2 letih. sedaj bi pa samo spala in spala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|