A se kateri zdi? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

.ču -> A se kateri zdi? (16.1.2005 21:43:22)

Sam me pa res že emšo ornk daje:grrr:,evo na Periskop sm pa čist pozabla:zmeden2: A ni takrat Desa začela svojo "kariero"? Ful poučn,a ne?
Pa poj se je še Ex libris pojavu,tud kar u redu:bravo:

Tema je pa drgač,če se kateri zdi da so ene risnke dons nasilne!?
Ma ne sam zdi-tud so in to fejst!:( Jest bi jih ukinla,res. Po moje je TV ta prva stvar,kjer otrok začne "zaznavat" nasilje,na žalost:(

NENAJANI -> A se kateri zdi? (16.1.2005 21:52:26)

Jst sem pa najrajš gledala ČISTO PRAVI GUSAR. A se katera tega spomne?:zmeden2:

.ču -> A se kateri zdi? (16.1.2005 22:06:57)

Ja,seveda,sam to je dost "mlada" zadeva:)-

NENAJANI -> A se kateri zdi? (16.1.2005 22:08:13)

Sj jst tud nisem stara! Se še bolj mal spomnem. :)

kimi -> A se kateri zdi? (16.1.2005 22:28:31)

Kakršni filmi takšne risanke očitno:(

kimi -> A se kateri zdi? (16.1.2005 22:28:46)

So bile naše risanke mnogo boljše to pa drži

.ču -> A se kateri zdi? (17.1.2005 8:50:52)

Evo sm se pa ponoči še na dve risanki spomnla:bravo:,ki se jih že zlo dolg ni vidl:
:)-Modri dirkač
:)-pa uni dve žabi z mehikanskim klobukom,po moje sta bla Pončo pa Toro,tko nekak

Pa,pa9nebesa

lidia -> A se kateri zdi? (17.1.2005 10:26:11)

moje najljubše so bile palček smuk, takrat sem znala uvod na pamet, pink panter, barbapape, modri dirkač, niti ona črta mi ni bila tako slaba.
Bi pa dala vse za to, da bi videla Smrkce!!

TaRe* -> A se kateri zdi? (17.1.2005 10:26:49)

...sem najhitlejsa kaca na svetu..:bravo::bravo:
men je bil pa tud zlo všeč tist stric,men se zdi da Juri Sovček,ki je govoril zgodbice od miškolina,pa tko dobr je mjavkal zraven.:miska:.....:muca:

KIRA -> A se kateri zdi? (17.1.2005 10:44:32)

to je pa čist moje mnenje. preveč nssilja, strelnajan, negativcev. sami slabi vzori. kaj se je pa zgodilo z Tomom in Jerryem?? Take stvari, k so mal smešne, so dost boljše.

nejcko -> A se kateri zdi? (17.1.2005 11:21:58)

Pikaču, modri dirkač je bil res fajn in njegova japanska buba. A se mogoče spomniš tiste, ko je bil en kojot, ki je stalno govoril: Jao meni, mljiko u prahu, ja kidam na ljevo!"
Res, imeli smo malo, je bilo pa zato toliko bolj zaželeno, zanimivo in osrečujoče - z zajci vred, seveda!!! Jaz jih prav pogrešam.

kofetek2010 -> A se kateri zdi? (17.1.2005 11:40:43)

Tom & Jerry - ja je res hecna, samo je pa tudi ful nasilna in to nič manj kot kakšna na Cartoon-u, ampak Tom & Jerry zgledata prijazno, Pokemoni in Digimoni pa ne, mogoče pa zato... :zmeden2: Sva pa s sinom od začetka skupaj gledala Cartoon, da sem videla kaj se dogaja in sva se pogovarjala kar sproti kaj je lepo in kaj ne, kaj se sme in kaj ne, pa da se to ne dela, da je to samo risanka in da ti liki niso živi, itd.
Nikoli ni bil nasilen zaradi gledanja risank. Hujše kot gledanje kakšne risanke je kupovanje orožja in potem streljanje vse povprek in rezanje vratu z mečem, itd. - tega pa nisem nikoli dovolila in ne bom.

Naš je imel pa najraje Franček-a, Slončka Benjamina, Vlakca Tomaža.

lp
jana73

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]