|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se kateri zdi?
16.1.2005 21:43:22   
.ču
Sam me pa res že emšo ornk daje:grrr:,evo na Periskop sm pa čist pozabla:zmeden2: A ni takrat Desa začela svojo "kariero"? Ful poučn,a ne?
Pa poj se je še Ex libris pojavu,tud kar u redu:bravo:

Tema je pa drgač,če se kateri zdi da so ene risnke dons nasilne!?
Ma ne sam zdi-tud so in to fejst!:( Jest bi jih ukinla,res. Po moje je TV ta prva stvar,kjer otrok začne "zaznavat" nasilje,na žalost:(

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   A se kateri zdi?
16.1.2005 21:52:26   
NENAJANI
Jst sem pa najrajš gledala ČISTO PRAVI GUSAR. A se katera tega spomne?:zmeden2:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   A se kateri zdi?
16.1.2005 22:06:57   
.ču
Ja,seveda,sam to je dost "mlada" zadeva:)-

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   A se kateri zdi?
16.1.2005 22:08:13   
NENAJANI
Sj jst tud nisem stara! Se še bolj mal spomnem. :)

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   A se kateri zdi?
16.1.2005 22:28:31   
kimi
Kakršni filmi takšne risanke očitno:(

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   A se kateri zdi?
16.1.2005 22:28:46   
kimi
So bile naše risanke mnogo boljše to pa drži

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   A se kateri zdi?
17.1.2005 8:50:52   
.ču
Evo sm se pa ponoči še na dve risanki spomnla:bravo:,ki se jih že zlo dolg ni vidl:
:)-Modri dirkač
:)-pa uni dve žabi z mehikanskim klobukom,po moje sta bla Pončo pa Toro,tko nekak

Pa,pa9nebesa

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   A se kateri zdi?
17.1.2005 10:26:11   
lidia
moje najljubše so bile palček smuk, takrat sem znala uvod na pamet, pink panter, barbapape, modri dirkač, niti ona črta mi ni bila tako slaba.
Bi pa dala vse za to, da bi videla Smrkce!!

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   A se kateri zdi?
17.1.2005 10:26:49   
TaRe*
...sem najhitlejsa kaca na svetu..:bravo::bravo:
men je bil pa tud zlo všeč tist stric,men se zdi da Juri Sovček,ki je govoril zgodbice od miškolina,pa tko dobr je mjavkal zraven.:miska:.....:muca:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   A se kateri zdi?
17.1.2005 10:44:32   
KIRA
to je pa čist moje mnenje. preveč nssilja, strelnajan, negativcev. sami slabi vzori. kaj se je pa zgodilo z Tomom in Jerryem?? Take stvari, k so mal smešne, so dost boljše.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   A se kateri zdi?
17.1.2005 11:21:58   
nejcko
Pikaču, modri dirkač je bil res fajn in njegova japanska buba. A se mogoče spomniš tiste, ko je bil en kojot, ki je stalno govoril: Jao meni, mljiko u prahu, ja kidam na ljevo!"
Res, imeli smo malo, je bilo pa zato toliko bolj zaželeno, zanimivo in osrečujoče - z zajci vred, seveda!!! Jaz jih prav pogrešam.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   A se kateri zdi?
17.1.2005 11:40:43   
kofetek2010
Tom & Jerry - ja je res hecna, samo je pa tudi ful nasilna in to nič manj kot kakšna na Cartoon-u, ampak Tom & Jerry zgledata prijazno, Pokemoni in Digimoni pa ne, mogoče pa zato... :zmeden2: Sva pa s sinom od začetka skupaj gledala Cartoon, da sem videla kaj se dogaja in sva se pogovarjala kar sproti kaj je lepo in kaj ne, kaj se sme in kaj ne, pa da se to ne dela, da je to samo risanka in da ti liki niso živi, itd.
Nikoli ni bil nasilen zaradi gledanja risank. Hujše kot gledanje kakšne risanke je kupovanje orožja in potem streljanje vse povprek in rezanje vratu z mečem, itd. - tega pa nisem nikoli dovolila in ne bom.

Naš je imel pa najraje Franček-a, Slončka Benjamina, Vlakca Tomaža.

lp
jana73

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?