Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Komu vse zatajil test ? 11.1.2008 13:34:59
|
|
|
|
buši82
|
no,o testih-veliko primerov poznam,ko ženskam ni pokazal test + in so dejansko bile noseče. to so potrdile šele krvne preiskave. primeri so tudi,ko isti ženski npr. kar pri vseh njenih nosečnostih test ni pokazal +, ampak šele krvne preiskave. na tvojem mestu bi šla do G. držim pesti zate. pa kar pogumno. pa še ena za srečo!
|
|
|
|
RE: Komu vse zatajil test ? 11.1.2008 13:36:08
|
|
|
|
lelaval
|
Vsak test ima navodila - in tam piše, da se ga dela po izostali M in ne pred. Ne, meni ni nikoli zatajil.
|
|
RE: Komu vse zatajil test ? 11.1.2008 13:49:32
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Vsak test ima navodila - in tam piše, da se ga dela po izostali M in ne pred. Saj to sem tudi napisala, da me ne zanimajo primeri, ko test zataji PRED M...ampak ko test enostavno ne pokaže oz pokaže nosečnost ( krvna analiza pa pokaže kontra stanje ). Če so testi 99% zanesljivi, je potem zanimivo - da ne bi smelo biti ravno dosti takšnih primerov.
|
|
|
|
RE: Komu vse zatajil test ? 11.1.2008 13:58:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Meni pa je zatajil kazali trije testi + sicer avstrijski testi voda pri G in krvni test pa čisto 0,00. LP
|
|
RE: Komu vse zatajil test ? 11.1.2008 13:59:36
|
|
|
|
meta21
|
Meni je m že zamujala 3 dni, pa je bil negativen, čez dva dni je pokazal pozitiven rezultat, ki je pravilen. Tudi če delaš po M, lahko zataji, ker imaš še premalo hormona. Ampak jaz mislim, da tega ne bi mogli pripisati nezanesljivosti testa ampak zgolj različnosti vsake nosečke.
|
|
|
|
RE: Komu vse zatajil test ? 11.1.2008 14:47:48
|
|
|
|
Tosha
|
Meni je ravno danes test pokazal neg, M mi zamuja 4 dni (ob tem, da imam vedno redno), brez kakršnih koli predM znakov... čez dva dni bom naredila še en test... upamo na najboljše
|
|
|
|
RE: Komu vse zatajil test ? 11.1.2008 14:56:44
|
|
|
|
lelaval
|
Meni je m že zamujala 3 dni, pa je bil negativen, čez dva dni je pokazal pozitiven rezultat, ki je pravilen. Tudi če delaš po M, lahko zataji, ker imaš še premalo hormona. Ampak jaz mislim, da tega ne bi mogli pripisati nezanesljivosti testa ampak zgolj različnosti vsake nosečke. Točno tako.
|
|
RE: Komu vse zatajil test ? 11.1.2008 15:31:37
|
|
|
|
ledenka
|
moji prijateljici je pokazal CB (!!!) lažen plus. naslednji dan je bil pa -.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?