|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Komu vse zatajil test ?
11.1.2008 13:27:55   
Lorencia
Torej...ne želim si delati lažnih upov ali kaj podobnega, me pa čisto statistično zanima :

Ali ima kdo izkušnje, da so zatajili nosečniški testi in pokazali napačen rezultat.
To ne mislim , ko se testi počnejo pred M...in potek kasneje pokaže +, ampak da komaj analiza krvi potrdi nosečnost.

Lahko se nanaša - da je test kazal nosečnost, ko je ni bilo.
In da je test kazal, da nosečnosti ni, ko je dejansko bila.

Prosim za vaše izkušnje, da vidimo ali so res tako 99% zanesljivi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Komu vse zatajil test ?
11.1.2008 13:34:59   
buši82
no,o testih-veliko primerov poznam,ko ženskam ni pokazal test + in so dejansko bile noseče. to so potrdile šele krvne preiskave. primeri so tudi,ko isti ženski npr. kar pri vseh njenih nosečnostih test ni pokazal +, ampak šele krvne preiskave. na tvojem mestu bi šla do G.
držim pesti zate. pa kar pogumno.
pa še ena user posted image  za srečo!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 13:36:08   
lelaval
Vsak test ima navodila - in tam piše, da se ga dela po izostali M in ne pred.
Ne, meni ni nikoli zatajil.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 13:49:32   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Vsak test ima navodila - in tam piše, da se ga dela po izostali M in ne pred.

Saj to sem tudi napisala, da me ne zanimajo primeri, ko test zataji PRED M...ampak ko test enostavno ne pokaže oz pokaže nosečnost ( krvna analiza pa pokaže kontra stanje ).
Če so testi 99% zanesljivi, je potem zanimivo - da ne bi smelo biti ravno dosti takšnih primerov.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 13:58:47   
Sulfinija
Meni pa je zatajil kazali trije testi + sicer avstrijski testi voda pri G in krvni test pa čisto 0,00.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 13:59:36   
meta21
Meni je m že zamujala 3 dni, pa je bil negativen, čez dva dni je pokazal pozitiven rezultat, ki je pravilen. Tudi če delaš po M, lahko zataji, ker imaš še premalo hormona. Ampak jaz mislim, da tega ne bi mogli pripisati nezanesljivosti testa ampak zgolj različnosti vsake nosečke.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 14:47:48   
Tosha
Meni je ravno danes test pokazal neg, M mi zamuja 4 dni (ob tem, da imam vedno redno), brez kakršnih koli predM znakov... čez dva dni bom naredila še en test...  upamo na najboljše

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2008 14:56:44   
lelaval
Meni je m že zamujala 3 dni, pa je bil negativen, čez dva dni je pokazal pozitiven rezultat, ki je pravilen. Tudi če delaš po M, lahko zataji, ker imaš še premalo hormona. Ampak jaz mislim, da tega ne bi mogli pripisati nezanesljivosti testa ampak zgolj različnosti vsake nosečke.

Točno tako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2008 15:31:37   
ledenka
moji prijateljici je pokazal CB (!!!) lažen plus. naslednji dan je bil pa -. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2008 16:52:37   
dadica
Meni je pri G urinski test pokazal -. Doma pa mi je ne dan prej pokazal +. user posted image

lp dadica

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?