Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BABY NOVA flaška proti krčem 16.1.2005 17:14:23
|
|
|
|
taj2004
|
Prvic cujem da kaj takega opstaja ,malo mi je smesno ker otrok ima krce zaradi prebave oziroma ker se mu organi se razvijajo.. Eni jih imajo drugi manj opcutljivi pa ne.. :)- Ves pa da bodo vse napisali na flasko sam da jo bodo prodali... Mi smo jih imeli dva meseca pa smo vse zivo probali nimas kaj .
|
|
|
|
BABY NOVA flaška proti krčem 16.1.2005 18:46:36
|
|
|
|
HuAnita
|
Haj, jaz naivka sem jo seveda takoj letela kupit. Poslušala sem jih potem od fanta, pa tudi od ta male, ker je en d... pomagala... Kot je rekla ena pred mano, očitno mora miniti samo od sebe. Čakam na čudež 9nebesa, je pediatrinja rekla, da v 16t (3,5m) krči izginejo. Hu:hudicek:Anita
|
|
|
|
BABY NOVA flaška proti krčem 16.1.2005 18:51:11
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: taj2004...spet en nov nateg...ugibam...:zmeden2:
|
|
|
|
BABY NOVA flaška proti krčem 16.1.2005 19:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem še najbolj nasedla.......sem si kar 2 kupila, samo takrat so stale 3.000 sit....in nič ni pomagalo pa še čistit jih je hudič... Ne priporočam... Krče ima pa še sedaj, ko je 9 mesecev...no, bo v četrtek...
|
|
|
|
BABY NOVA flaška proti krčem 16.1.2005 19:22:14
|
|
|
|
HuAnita
|
Apple - pa jo dajejo tudi ponoči? Ker moja :muca: se ponoči vseskozi zvija in mrmra, pa prda in se po nekem času potem zbudi - s hudim jokom... :((
|
|
|
|
BABY NOVA flaška proti krčem 17.1.2005 7:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
HuAnita....ja, čisto isto se dogaja z Jurijem...zaspi okrog 00.00 in pol se na noč zbudiva kakih 6x, vedno se zvija in prdi in skoz joče...to je do 5-ih zjutraj, potem pa do 7 spi brez prebujanja.... Čez dan ga ne matra nič, začne se okrog 22-23 zvečer...Prve 4 mesece je jokal tud po 4 ure skupaj in se zvijal....zdaj je malo bolje, ga pa še vedno matra.... Kolko pa je stara tvoja?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?