Hm... razmišljam o vsem! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 12:50:00)

Včeraj sem bil star pol leta. Toliko se mi je že zgodilo! Najprej porod, za katerega mamica pravi, da je bilo najlepše, kar se ji je zgodilo v življenju. Jaz pa sem drugačnega mišljenja, saj me je zelo bolelo. Najlepše v mojem življenju je bil prvi obrok hrane. Tako me je vse bolelo, tako sem bil prestrašen, potem pa sem slišal mamin glas, ki sem ga že od prej poznal (mami mi je zapela pesmico) in takoj zatem okusil, kaj pomeni jesti... Mmmmmmm, to je bilo dobro! Toplo, sladko... in mehko! Kar stiskal sem se k mamici pod njeno spalno srajco in jo z majhnimi rokicami prijel za trebuh.

Potem me je odnesla domov. Prvo noč nisem čisto nič spal, mamica je bila vsa v skrbeh zame, kaj je narobe, mene pa je tako zelo črvičilo... In kako vesela je bila, ko sem se pri treh tedni prvič nasmejal! Ves dan mi je vriskala in se mi smejala, jaz pa njej. Iz dneva v dan sem spoznaval nove reči in nove ljudi, med njimi nove prijatelje: Nejo in Tejo, Martina, Adama, Filipa, Davida, Žana, Jakoba, Laneja... (s temi se največkrat srečam!).

Moja mami je najbolj vesela, ko se stisnem k njej, jo objamem in ji dam takšnega velikega in slinastega lupčka, da je potem vsa mokra po obrazu, nato pa naslonim glavico na rame in tako počivam. Pravi, da je v devetih nebesih in da ni lepšega na svetu, kot imeti otroka. Ne katerega koli otroka - da ne bo pomote - imeti mene!

Zelo jo imam rad in vem, da ima ona mene še rajši. Če bi lahko, bi ji rekel, da jo imam rad do lune in nazaj (to je iz zgodbice, ki jo tako rad poslušam - A veš, koliko te imam rad?).

Zato sem jo danes zjutraj presenetil z novim odkritjem. Ob sedmih, ko sem jo z vriskom zbudil, sem jo prijel za prst in ga ponesel v usta. In kaj je mami tam zatipala? Moja prva dva zobka!

Mami, imam te rad, najrajši na vsem svetu!

ZARA -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 12:58:31)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Zelo fajn si to napisala!!!
Me veseli da ste odkril zobka,pri nas se kopljemo,hehe...A je bil kej mali kaj tecen??

mehurčica -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 12:59:41)

9nebesa:love:Iiii, kako lepo si povedal David.:love:9nebesa In seveda čestitke za prva dva zobka!!!:bravo::bravo::bravo:

india -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 13:18:16)

Iiiiii, David, ti pa si res pravi mali srček, kako lepo si povedal mamici, da jo imaš tako neizmerno rad!

Pa čestitke za prva zobka in seveda, stani še vedno tak srček!
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.1.2005 14:05:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

cmokec -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 14:31:26)

:bravo::bravo:

Kako je lepo napisano. Sicer bi pa mamica vedela, da jo imaš rad, tudi če nebi napisal. Veš, mamice imamo take srčke, da to čutimo vsak da, tudi, ko otroci spite.

cmokec

TaRe* -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 15:14:12)

:bravo::bravo:mojih pa od nikoder...:ups:LpRebeka:muca:

Teni_ -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 15:30:47)

Joj, kako lepo napisano. Sem se skoraj razjokala:(( Pa čestitke za zobka.

LP,
Mojca:rozica:

dory -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 16:08:42)

Kolk luskano...:bravo: za zobke :)

Aly -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 18:26:00)

ZELO LEPO! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:rozica::torta::rozica:DAVID, ISKRENE ČESTITKE !:rozica::torta::rozica:

Anej

Uršulinka -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 19:24:00)

Bravo, David! Čestitam! :bravo:
Naslednjic bova lahko katero rekla o najinih zobkih!

Pozdravcek, Adam Janko

ninca -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 19:28:28)

:bravo::bravo::bravo::bravo: David

willma -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 19:33:43)

:bravo::bravo:
Bravo David!

In ena:rozica: za tvoj zlato mamo.

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

Anonimen -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 19:36:56)

Punce, hvala! Res sem vesela, sploh ker zobk niti približno nisem še pričakovala. David sploh ni bil tečen, zato pa je bilo presenečenje toliko večje!

Sonka -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 21:53:51)

Čestitava tudi medve s Pio in vama pošiljava :rozica:. Tudi pri nas prva dva zobka nista nagajala. Zdaj pa sta na poti deveti in deseti pa se malo čuti.

Anonimen -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 22:05:41)

Da spet kaj ne pozabim:ups:

Č E S T I T K E za zobek + pol svečke in en dan;)!

kimi -> Hm... razmišljam o vsem! (16.1.2005 22:37:37)

Vav me je kar naježilo. Čestitke za 2 nova zobka:bravo::bravo:

Stran: [1]